Отново трус или внушение?

• 115 450
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 875
Аха искат. Континента постоянно се подпъхва под нашия. Дори Алпите са дошли от Африка.
Мда.. и как точно като почнаха тия земетръси, по НГ започнаха да дават точно за това Simple Smile

Не знам, ама ми беше интересно да науча как най известната планина в Европа е Африканска скала. И как се е образувало средиземноморието и как заради това се е образувал целия Атлантик и се е разделила Аврика и Европа от Америките. И подобни неща.

# 1 876
Днеска точно в 12 часа из Пиротска и района се разнесе звън на камбана...Изпълни ми душата, не знам какъв беше повода. Важното е, че не чух лигавия глас на ходжата от минарето. Спамя тук, защото има пряка връзка с труса Laughing. Още нещо положително...

# 1 877
  • София
Днеска точно в 12 часа из Пиротска и района се разнесе звън на камбана...Изпълни ми душата, не знам какъв беше повода. Важното е, че не чух лигавия глас на ходжата от минарето. Спамя тук, защото има пряка връзка с труса Laughing. Още нещо положително...
Нещо не мога да приема расизма като повод за радост.  Sick

# 1 878
Не съм расист, просто се отвращавах да го слушам този ходжа насред центъра на майка България. Мисля, че е по-скоро патриотизъм. Ако ходжата беше негър тогава щеше да е расизъм...

# 1 879
  • София
О, пардон - религиозен фанатик си.  Whistling Все в
Скрит текст:
г.з
.
Негърът може ли да е мюсюлманин или това е дразнещо само за индо-европейци?

# 1 880
Е не съм сунит или шиит, а прост християнин, дето се кефи на звъна на камбана. Фанатиците са от Анадола надолу...

# 1 881
  • София
А, не. Ще ме прощаваш, но каза, че се ОТВРАЩАВАШ от този ходжа. Това е лееееко различно от простата радост от камбаната. Ако продължаваш да обиждаш ан гро смятам да информирам модератор. И без това тази тема съвсем изфъщя без нови трусове.

# 1 882
Ех, че сте всички едни чувствителни души бе... Като започваш с нападките се информирай по-добре, за да не опираш до услугите на модератор...Водим си съвсем нормален разговор, това че е спам е друг въпрос...Не знам кой ми скочи, че съм била расист и фанатик. От мен да чу една обидна или каквато и да е квалификация. Аман, вече...

# 1 883
  • София
Аман? Сигурна ли си? Не е чист майчин български език. Перефразирай.

За спама не драматизирам, не ми пречи. Тамън 2pac вкара нещо интересно като информация.

Аз си тръгвам от работа, може да мина покрай някоя олюпена църква и да се радвам, че трябва да се дават пари за ремонт.  Rolling Eyes

# 1 884
ПерИфразирай е! Аман, аман. Права си не е майчин, а цигански...Ама аз обичам циганите, хеле Манго и Айше Laughing. Айде finito  с теб вече, че искам да споделя нещо по-интересно, а именно: ВМРО си организират някаква подписка за референдум в един от подлезите в центъра. И Краси Каракачанов намерил да сложи баш цигани да събират подписи. Много ми стана смешно, защото уж беше отявлен анти-цигански радетел. Айде спирам вече със спама, ама дано не идват трусовете...

# 1 885
Шшшшшшшшшшшшшт ! Спрете!
Темата е само и единствено за Земетресения!

# 1 886
Поп/полковник от ДС Иларион е наредил на старшина монах Евлоги да удари камбаните в чест на архонтското звание на генерал Манджуков.

# 1 887
  • Варна
Поп/полковник от ДС Иларион е наредил на старшина монах Евлоги да удари камбаните в чест на архонтското звание на генерал Манджуков.

Важното е , че е зарадвал християните. Laughing

# 1 888
  • София
Екипът геолози от БАН е готов с доклада от проучването на Пернишкото земетресение от 22 май
http://bnr.bg/Audio.aspx?lang=1026#http://bnr.bg/sites/horizont/ … /1206gerHris.aspx

# 1 889
  • Марс
Нещо не го разбирам туй изречение:

Отидох на терен, заедно с моите колеги, единствено и само от научно любопитство и се чувствам длъжен да кажа какво е станало като деформация, ако се прави непрекъснат мониторинг, може да се каже, че в близките дни може да се случи нещо.

Иска да каже, че ако се прави мониторинг може да се предскаже земетресението или че се очаква, уф ама го пишат.

Общи условия

Активация на акаунт