Отново трус или внушение?

• 115 458
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Марс
Да това е най психясващото, тези пророчици и пророци, обаче нали и някакъв луд учен нещо казал, и днес беше пак паника. Аз се държа, поуспокоих се, обаче като гледам народа направо ми става жал, и затова и съм в депресия.

# 1 861
  • Някъде там...
Наистина хората са доста стресирани. Цитирам две случки от миналата седмица;
Едното ми дете е доста гласовито. Миналата седмица се разрева - върви и буквално вие на висок глас. Пред нас вървеше мъж, явно си прибираше детето от градина. Изведнъж се разтрепери, хвана се за ушите, обърна се и й се разкрещя да спре.
На излизане от метрото - явно навън имаше доста раздрънкана кола, която бучеше странно. Много хора спряха, приклекнаха и се заоглеждаха по тавана.

Много хора споделят, че имат проблеми със съня, включително и аз.  Tired Вкъщи все още се чувствам като животно в капан.

Ох, пак ли има нова прогноза за трус.  Tired Последната е за 18-19 юни доколкото знам.

# 1 862
  • Марс
Да бе аз днес разбрах, че било и 11-ти, пак казано от този прословут учен.

# 1 863
Значи заради един охранен чичка, с бяла брадичка, вечерта на 18 срещу 19 и аз ще си легна с едно особено чувство...Лошото е, че дори да го преодолея винаги ще се намери някой който да определи нова дата, още през юли може би...А иначе за ошашканите хора има хора на които леглото е отивало от единия ъгъл в другия или такива които ги е блъскало в стените. Етаж, строителство, трус, не знам какво още...Аз лично вечерта на 18 май ще бъда в в едно високо ЕПК - на последния 18 етаж  Laughing, така че яка ми гърбина...На палатка нямам намерение да се изнасям...Ще стискам зъби стоически и героично....

# 1 864
  • Fort Worth, TX
Днес последно ще ни тресе ли или не?

# 1 865
  • Някъде там...
Оф, вярно че днес сме 11. Аз и за 14 чух прогноза.  Rolling Eyes

# 1 866
  • Марс
Днес последно ще ни тресе ли или не?

Ми нямам си напредстава, дано не ни тресе, така е казал онзи чичко май.

LadyLady, много добре написано.

# 1 867
Добре де, нали навсякъде казаха и повториха, че няма научен и достоверен начин за прогнозиране. Успокойте се, ако има, ще е съвпадение с професора, а ако няма, просто поредната висяща във въздуха дата.

# 1 868
Направило ли ви е впечатление, че щом един от тези псевдо гадатели се "скрие", излиза нов и така не се знае докога... докато някой не бъде набит сигурно?! Съвсем чистосърдечно заявявам, че попадна ли на такъв ще го изненадам някъде и по женски ще го набия.   Mr. Green
За 11-и май имаше нещо, но то е по-скоро в главите ни.  hahaha Днес съм сама у дома и щом ми се прокрадне мисъл за трус, веднага започвам нещо да върша, което да ме разсее, защото ще изляза и няма да се прибера, докато не си дойде някой от домашните.  Laughing Каквото и да се случи не можем да го избегнем - нямаме нито физическа, нито психическа възможност за това. Може да ни изненада, когато най-малко го очакваме, както се случи и това е... Дай Боже да не става нищо подобно или поне в близките 100-150 г.  Praynig

# 1 869
  • Някъде там...
То като гледам един вече е бит.  Mr. Green Учител ли е, какъв е, в Банкя.

Не знам доколко е вярно или е клюка:
Mая Попова избяга от детектора на лъжата

Това интервю не съм го чела, звучи успокоително поне донякъде:
Виновният за земетресението разлом няма да мърда в следващите ня … олкостотин години

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 16:51 от Жабче

# 1 870
Да, наистина звучи успокоително. Благодаря, че го сподели!  Peace
Колкото до онази - коментарите са излишни, делата доказват това, което всички знаем - лъжи на кубици.  #Cussing out Заслужава да я линчуват!  Mr. Green

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 18:25 от viki_17

# 1 871
За всичко е виновна Африка Mr. Green

# 1 872
За всичко е виновна Африка Mr. Green

Ъхъм ..  далдисали са да влязат в ЕС.  Mr. Green

# 1 873
Аха искат. Континента постоянно се подпъхва под нашия. Дори Алпите са дошли от Африка.

# 1 874
Аха искат. Континента постоянно се подпъхва под нашия. Дори Алпите са дошли от Африка.
Мда.. и как точно като почнаха тия земетръси, по НГ започнаха да дават точно за това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт