Отново трус или внушение?

• 115 436
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 935
Ка' не ви писнА да се занимавате с тия земетресения Tired
Само като видя заглавието на темата и започва да ме тресе.
И що дириш тук като те тресе и не ти харесва?! Crossing Arms Тоя диспансер е за земетресения, намери си такъв, който е подходящ за теб!   bouquet

# 1 936
  • София
И все пак - дано просто полудявам... ooooh!
Тц, имаше трус, аз колко ги пропуснах, ама това тази нощ го усетих.  Peace

# 1 937
  • София-в сърцата на моите деца
И все пак - дано просто полудявам... ooooh!
Тц, имаше трус, аз колко ги пропуснах, ама това тази нощ го усетих.  Peace
Да бе, да, 2-3 е  имало------тра-ла-ла-тра-ла-ла=== Rolling Eyes

# 1 938
  • Linz
Ка' не ви писнА да се занимавате с тия земетресения Tired
Само като видя заглавието на темата и започва да ме тресе.
И що дириш тук като те тресе и не ти харесва?! Crossing Arms Тоя диспансер е за земетресения, намери си такъв, който е подходящ за теб!   bouquet
Ами тази тема е от сума ти време на първа страница и се олюлявам щъ-нещъ като я видя.

# 1 939
  • където ми харесва
Ей, ама сте забавни всичките бе...на един му люлее като види темата, другата не спря да ни вика тра-ла-ла...направо се чудя, как се въздържате от други коментари.

# 1 940
Бижу,  newsm10 Joy

Всички се люлеем, но за добро надявам се.  Praynig Peace Аз не мога да не вляза поне веднъж дневно в темата, така се информирам и забавлявам, защото има много свежи коментари.  Hug

# 1 941
...другата не спря да ни вика тра-ла-ла...
Тя тази е странна птица, не и обръщай внимание... Каца по темите и сама си говори в тях. Crazy

# 1 942
  • Linz
Не си правя майтап, верно ме друса като видя тая тема. А ако бях сред спамърките, сигурно и аз щях да подскачам през час-два от трусове.

# 1 943
  • София
Добър ден на всички!Задължително влизам всеки ден в темата, защото сте най-добре информирани , а дали съм станала тра-ла-ла или ку-ку...ами станала съм вече, защото това което изпитах на 6 етаж не беше истина, на истина.Не бих искала да се повтаря, ама..Божа работа!Приятен ден!

# 1 944
Реди, аз не спамя в темата, не я и чета през останалото време. Просто не влизам, защото нямам какво да кажа. Но нощес си бях в леглото и писах от телефона си, защото почувствах нещо и попитах тук, другаде инфото не е толкова актуално.

# 1 945
  • Fort Worth, TX
Дано полудявам или съседите да ходят като мечки, но точно в 3:00 нещо се размърда! Rolling Eyes
Видях ти поста още през нощта.Аз в 3.02 бях будна.Не мога да кажа имало ли е нещо, щото не съм усетила нищо.Мен в 3. ме събудиха кучетата, които лаеха безумно.Всичките в един глас и по един странен начин, който е мн разлиен от нормалното им лаене.Почнат ли всичките да лаят дружно, а те са мн всичко ми се свива.

# 1 946
Чудя се, дали наистина не се събуждат някакви закърнели в нас усещания.
По принцип, ми е попреминал страха, не съм като в началото. Спях си спокойно предните нощи, но снощи към 23:30 пушех на балкона, преди да си легнем и бях в много добро настроение цял ден, понеже ми беше хубаво изкаран и изненадващо ме обзе някакво тревожно чувство. Легнах си, но до 02:00 не можах да заспя, мислейки за ...
Нищо обаче не съм усетила.
В крайна сметка имало ли е?
Мене ме дразнят, че ей така изведнъж спряха да подават всякаква информация. Ми да вземе да се покаже някой от БАН, да кажат имат ли някакви наблюдения. Уж месеци щяха да продължават вторичните, те ей така си секнаха.
 Praynig

# 1 947
  • София
а при нас снощи едни котки се скъсаха от мяучене и секс! Никой по никакъв начин не можа да ги накара да млъкнат - комшиите какво ли не мятаха по тях, но природата си знае своето!  Laughing

# 1 948
  • София
А моят мъж сутринта в 7 и нещо се изстреля от леглото, люлеело му се.  ooooh! Гледах по всички сайтове, не е имало. Обаче аз снощи му разказвах за филма "Афтършокове" и явно се е психирал. Между другото, аз успях да изгледам 15-тина минути само, някой догледа ли го до край?

# 1 949
  • Fort Worth, TX
А моят мъж сутринта в 7 и нещо се изстреля от леглото, люлеело му се.  ooooh! Гледах по всички сайтове, не е имало. Обаче аз снощи му разказвах за филма "Афтършокове" и явно се е психирал. Между другото, аз успях да изгледам 15-тина минути само, някой догледа ли го до край?
Къде го има този филм?Ако може линк?Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт