Отново трус или внушение?

• 115 430
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 905
  • София
 От съседния блок хората ще нощуват навън, но по друга причина.
По каква причина?

http://btvnews.bg/kriminalno/politsiyata-ottsepi-blok-v-stolichen-kvartal.html

Казаха им,че до утре не можело да се прибират, вадят ли вадят взривни вещества.Много умно е постъпил този наемател. ooooh!Две мазета е напълнил.

# 1 906
  • София
Горките хора, ей така в блока срещу нашия един си съхраняваше разни фойерверки и пиратки и какво ли още не, и един ден стана пожар и си беше страшничко Sad

# 1 907
  • където ми харесва
Аз...имам странен проблем. От много дни не ми се е случвало това, освен когато си легна, но...в момента все едно получавам панически пристъп. Не мога да преценя. Е така, от нищото се получи, обзе ме паника някаква, пак получавам сърцебиене, затруднено дишане и треперене...Не знам, някой да се чувства по същия начин?
Нещо съм се сбагясала.

# 1 908
  • София
Аз...имам странен проблем. От много дни не ми се е случвало това, освен когато си легна, но...в момента все едно получавам панически пристъп. Не мога да преценя. Е така, от нищото се получи, обзе ме паника някаква, пак получавам сърцебиене, затруднено дишане и треперене...Не знам, някой да се чувства по същия начин?
Нещо съм се сбагясала.
Точно панически пристъп е, но става защото го очакваш. Мислиш си дали няма да ми стане нещо и то вземе та стане.Старай се да не мислиш за това.Дори и да започне да ти става лошо, мисли си,че ей сега ще мине и няма нищо страшно.

# 1 909
  • където ми харесва
Нещо съм се сбагясала.
Точно панически пристъп е, но става защото го очакваш. Мислиш си дали няма да ми стане нещо и то вземе та стане.Старай се да не мислиш за това.Дори и да започне да ти става лошо, мисли си,че ей сега ще мине и няма нищо страшно.
Да бе, ясно. Обаче аз не очаквах нищо. Гледах Малкълм и миех чинии. И изведнъж започна да ми блъска сърцето. Още ми прихлопва, ама не толкова много. Влязох да видя дали няма нещо интересно, зачетох се в темата и реших да споделя. Crazy

# 1 910
  • София
  Така става, точно когато най-малко очакваш.Ако не му обръщаш внимание, ще отмине, ако се вкопчиш в това усещане, ще се задълбочи.Просто си се стреснала много.

# 1 911
  • където ми харесва
Мерси за адекватния отговор. От няколко седмици все за луда ме смятат...
  bouquet

# 1 912
  • София
Адел, вземи един книжен плик и започни за дишаш и издишаш в него, това е пристъп на паническа атака, но е лек, няма страшно, даже казват че е полезно за сърцето - укрепя го!

# 1 913
  • София
Един мой познат твърди, че такова почервеняване на картата на света от сеизмична активност не е имало...Твърди, че следял сайтовете от години newsm78. Не знам да му вярвам ли, някой от вас следил ли ги е преди? Ама да не лъже де...

Аз следя броя на земетресенията от няколко години. Не редовно, но веднъж преди време ми стана интересно дали има промяна в честотата и прегледах една статистика за 2-3 години назад. Оказа се, че наистина се увеличават в световен мащаб. И то главоломно...По спомени от четеното - преди 5-6 години са били по 20-30 на ден, последния път когато ги броих бяха към 120, /може би преди няколко месеца да е било/...от тогава не съм се ровила в статистиките...само се психясвам повече като ги чета

# 1 914
Дано полудявам или съседите да ходят като мечки, но точно в 3:00 нещо се размърда! Rolling Eyes

# 1 915
Adellle, почти винаги, когато споделиш нещо такова, на мен ми се е случило подобно нещо. Ето, горе-долу по това време, в което си писала, снощи тъкмо се унасям и вече съм даже почти заспала, когато някакви кучета почват да лаят навън и ми се струва, че чувам да се изсипва мазилка по стените, сещаш се за какъв звук става въпрос . И като се събуждам супер стресната, както си лежа (много добре знам, че няма нищо!!), започвам да гледам в една точка и съм 100% убедена, че се треса! Стаята ми се тресеше. Егати какво нещо е внушението, бях убедена, макар и знаейки, че няма нищо, че се треса - физически го усещах. И сърцето ми като почна да бие, ама като лудо просто ooooh! Точно по същия начин като при теб, не ми се е случвало от доста време вече, а какво стана тая вечер...? Много е странно. Егати пост-травматичния стрес, егати чудото! Close
Честно казано не знам кога и как ще ми мине, имам чувството, че ще стане хроничен стрес. На всичкото отгоре вече съвсем не ме е страх толкова от земетресение, колкото ми е едно такова зловещо щом се стъмни Laughing (честно!)

# 1 916
  • София
  Ако мислите,че ще стане хронично, с най-добро чувство ви пожелавам, отидете на психолог, потърсете помощ, за да не се задълбочава.Аз когато имах пристъпи на паника, още след третия пристъп отидох на психиатър, по собствено желание.От това не се умира, но ти съсипва живота.

# 1 917
Да, замислила съм се сериозно за това. Знам, че е здравословен проблем, който е лечим. Даже имам предложение от приятелка за нейната терапевтка. Обаче по някаква причина искам да оставя да мине един месец поне и да видя дали пък няма да успея сама да се справя. Това според мен е по-добрият вариант - ако може човек сам да си помогне, най-добре. Това за мен ще означава доказване силата на духа ми  Flutter
Иначе не съм против този вид помощ - помощ като помощ. Щом е нужна, ако се налага, ще я получа.

# 1 918
  • София
Дано полудявам или съседите да ходят като мечки, но точно в 3:00 нещо се размърда! Rolling Eyes
Бижу, към 3 часа и аз се събудих от усещане, че леглото се клати. Реших, че си въобразявам и заспах отново. Нарочно влязох в темата, за да разбера дали наистина е имало нещо или отново съм в джаза.

# 1 919
Ей, хора недейте така. Ще се разболеете сериозно...Паническото разстройство не е никак за подценяване. Гледайте Рамбо, Терминатор, Хищника, все геройски филми, да се надъхваме и да борим трусовете. Явно занапред ще има още щом сеизмичната активност се е увеличила.

Общи условия

Активация на акаунт