Отново трус или внушение?

• 115 442
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Варна
Нещо не го разбирам туй изречение:

Отидох на терен, заедно с моите колеги, единствено и само от научно любопитство и се чувствам длъжен да кажа какво е станало като деформация, ако се прави непрекъснат мониторинг, може да се каже, че в близките дни може да се случи нещо.

Иска да каже, че ако се прави мониторинг може да се предскаже земетресението или че се очаква, уф ама го пишат.
Че може да се предскаже. Peace

# 1 891
  • София
Oтишъл е на терен от научно любопитство/а не защото някой има пари да го изпрати/.Ако се прави мониторинг,би могло да се каже дали се очаква някаква изненада.

# 1 892
  • София
А познайте, ако има индикации, ние дали ще разберем Naughty

# 1 893
А познайте, ако има индикации, ние дали ще разберем Naughty
Разбира се , аз само на бг. мамма разчиатм!

# 1 894
  • Марс
Добре де, защо след като го е изследвал не е написал нищо конкретно, като затихва ли или кво, а само че може евентуално да се предскаже нещо, може би ме тресе нещо параноята, знам ли  newsm78

# 1 895
  • София
   Защото наблюденията трябва да са непрекъснати и постоянни.С едно оглеждане може да се види само,че има изменения.Но те трябва да се наблюдават,за да може да се проследява развитието.

# 1 896
НЕзнам вие как сте момичета,но аз определено не съм добре.Всяко нощ се събуждам в 3 през ноща.Уличните кучета вият като на умряло по цели нощи.Направо вече се побърквам.Пия вече по 2-3 валерианки и пак не се успокоявам.Постоянно това ми е в главата.

# 1 897
  • Марс
   Защото наблюденията трябва да са непрекъснати и постоянни.С едно оглеждане може да се види само,че има изменения.Но те трябва да се наблюдават,за да може да се проследява развитието.
Благодаря, я сега ме успокой, че тук е най малкия разлом т.е. няма да ни тресе повече и по силно  Hug

# 1 898
Един мой познат твърди, че такова почервеняване на картата на света от сеизмична активност не е имало...Твърди, че следял сайтовете от години newsm78. Не знам да му вярвам ли, някой от вас следил ли ги е преди? Ама да не лъже де...

# 1 899
  • София
   За съжаление,аз не мога да отговоря на този въпрос. Но сме земетръсен район и това се е знаело винаги.Винаги е имало трусове някъде по земята,не мисля,че сега са повече.Одеве погледнах картата в сайта-колко ясно личат границите на плочите,ограничени с жълтите кръгчета,с които отбелязват трусовете.http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/map/

# 1 900
  • София
Още нещо интересно за нас, но не и за журналистите

"Даже се стигна дотам, че в училищни сгради, за сигурността на които някой се е произнесъл от външен оглед – се провеждат матури. А То Пак тресе, ли тресе! И като разтресло – учениците избягали. А пък като спряло – матурата продължила и завършила успешно, слава богу???
Някои по-възрастни колеги със съжаление сигурно помнят подобен случай с едно училище в района на Стражица – след подобна прибързана експертиза. Можем само да се надяваме, че подобно нещо няма да се случи отново!"

http://stroitelstvo.info/show.php?storyid=1839104

# 1 901
Значи не знам какво става, обаче котката ми от половин час се крие зад пердето и под леглото от някаква муха... newsm78 Преди тичаше да ги яде...Нещо и животните се ошашкаха. Вчера близо до кварталния магазин се точеше върволица от 5 плъха...Пресякоха си необезпокоявано улицата и се свряха под една кола. Това в 4 след обед...Не съм виждала подобно нещо  Shocked

# 1 902
  • София
  От съседния блок хората ще нощуват навън, но по друга причина.

# 1 903
  • София
  От съседния блок хората ще нощуват навън, но по друга причина.
По каква причина?

# 1 904
  • София
Красна поляна ли?

Общи условия

Активация на акаунт