Отново трус или внушение?

• 115 239
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Някъде там...
Ние пак сме на село, на 100 км от Сф и не сме усетили нищо. Мъжът ми в Сф го е проспал сутринта, но той и без това не ги усеща особено, не го е и страх...
Светлина на 22 като че ли имаше. Иначе не мога да си обясня как беше толкова светло в стаята, когато се събудихме и усетихме земетресението. Стаята ни е с южно изложение т.е. гледа в посоката, от която дойде труса.

# 2 041
  • София
И на мен ми дойде много сутрешното #CrazyТъкмо излизахме за изпита на детето и защо ми трябваше да  гледам по сайтовете, направо откачих. Изпита се проведе в доста стара сграда в центъра и докато излезе....Утре заминавам за два дни извън София, дано малко да се освестя, че побърках всички покрай мен. Sick А че тази нощ няма да се спи е ясно Mr. Green

# 2 042
Аз пък си лягам, просто приех факта, че както има да става, ще стане. Peace
И се гордея, че си лягам, защото до скоро, не исках да припаря до спалнята без мъжа ми. Носеше ми кофти спомен, но после си спомних всички хубави моменти и си казах"ама  аз си имам планове в тоя живот". Peace

# 2 043
  • София
Има ли някъде по-свестен сайт за земетресения, представени като за деца? http://earthquake.usgs.gov/learn/animations/
Утре смятам да обучавам малката.   Laughing Поне нещо полезно да направим покрай трусовете.

# 2 044
  • София
Погледни тук, има доста неща
http://earthquake.usgs.gov/learn/kids/

# 2 045
  • София
Видях го. От тук тръгнах. Все ми се искаше нещо с по-шаренка анимация, малката е на 5 и половина - да й хване окото. То как ли да се и представи движението на плочите като...филмче от картуун-а.  Rolling Eyes

# 2 046
  • София
Ето я тук същата светлина в последните няколко секунди от клипчето.
Това е земетресението в Турция.
Повечето знаете защо го пускам  Wink

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 00:33 от tzvety26

# 2 047
  • София
Повечето знаете защо го пускам  Wink
Защото народът се успокои и реши да си ляга? Sunglasses

# 2 048
  • София
Де да можех Laughing  bouquet

# 2 049
  • София
 Laughing Не, за успокоение на тези, които твърдяха, че заради светлината нашето е единствено и неповторимо и непредвидимо, от всички случили се до сега и кой знае какво го е предизвикало и какво ще е продължението. Еми не е единственото.
За по-сладки сънища  Laughing

# 2 050
Какви сънища, по-добре да не го бях гледала...
Добре, че имам чудесна книжка, с която няма начин да не почна да се прозявам веднага.

# 2 051
  • София
Какви сънища, по-добре да не го бях гледала...
Добре, че имам чудесна книжка, с която няма начин да не почна да се прозявам веднага.
Аааа, предупредих-само последните няколко секунди.
МАхам го тогава да не шашка /признавам не се замислих/. Странно, но на мен ми подейства някак успокоително, предвид факта, че се причислявам към групата на много силно стресираните.

# 2 052
Нека си стои, то и това става понякога в живота...

# 2 053
Това е сайт за деца
Това по-скоро е за ученици

Изпуснах линка, отивам да търся в ютюб.

# 2 054
  • Sofia
Снощи към 4 и 10 имаше лек трус, усетих го в леглото  Cry

Общи условия

Активация на акаунт