Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 18 тема

• 20 994
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Дорче, ти накъде искаш да растеш бе, мила? На всички ни се увеличава диаметъра. Joy
Шайни, и моят режим досега беше изцяло свободен. Днес, обаче, док каза да огранича разходките и движенията и от 23 г.с. - лежане основно. Simple Smile
Жени 66, то при теб вече не останало. Peace
Днес получих част от резултатите от амниото. Засега всичко е наред. Ще чакам още 3 седмици за останалите резултати. Praynig

# 136
Ще ме откажете да ям череши. Аз бях спряла няколко години, след като фиксирах един досадник вътре... Сега само червеи са ми пред очите.

Лали, първоначалните като са ОК, сигурно и другите така, нали  newsm78

Я кажете, някой има ли наблюдения върху ваничките за бебета - анатомична или не??? Чувам все различни отзиви newsm78 newsm78 newsm78

# 137
  • на земята
Здравейте влизам с въпрос ,излезе ми резултата от БХС и пише ВАШИЯТ РИСК за болест на ДАУН e 1:3500 аз съм на 37 години..)))това добре ли е като се има предвид че възрастовия е 1:180,май е добре или ,ако някой може да сподели,че съм при доки чак след 2 седмици  Sad

# 138
Здравейте влизам с въпрос ,излезе ми резултата от БХС и пише ВАШИЯТ РИСК за болест на ДАУН e 1:3500 аз съм на 37 години..)))това добре ли е като се има предвид че възрастовия е 1:180,май е добре или ,ако някой може да сподели,че съм при доки чак след 2 седмици  Sad

Повече от добре Hug

# 139
  • на земята
 geni_66  Hug,ама нали това трябва да гледам (вашият риск за болест на ДАУН)да не би да гледам грешно  ooooh! ВАШИЯТ РИСК за болест на ДАУН e  1 от 3500 бременни 

ВАШИЯТ РИСК за болест на ЕДУАРДС e 1 от 100000 бременни 

ВАШИЯТ РИСК за болест на ПАТАУ e  1 от 100000 бременни 

ВАШИЯТ РИСК за болест на ТЪРНЕР e 1 от 100000 бременни 

ВАШИЯТ РИСК за ТРИПЛОИДИЯ e  1 от 100000 бременни 

*ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНСУЛТИРАЩИЯ ЛЕКАР * 

Биохимичен риск за болест на ДАУН (Т21) e 1 от 880  бременни 

Възрастовият риск за болест на ДАУН (T21) е 1 от 180  бременни  H 

Възрастовият риск за болест на ЕДУАРДС (Т18) е 1 от 1600 бременни 

Възрастовият риск за болест на ПАТАУ (Т13) е 1 от 4800 бременни 

Възрастовият риск за болест на ТЪРНЕР е 1 от 7200 бременни 

Възрастовият риск за ТРИПЛОИДИЯ (немоларна) е  1 от 100000 бременни 

***** Биохимични и УЗ показатели ***** 

PAPP-A(плацентарен протеин) MoM 0.77  част от медианата (Mo) 

Free - bCG(бета-хорионгонадотропин) MoM 0.62  част от медианата (Mo) 

NT (нухална транслусенция) =<3  1.3  mm 

NT(нухална транслусенция) MoM 0.89  част от медианата (Mo)

# 140
Жени 66, това, което излезе, е: за синдром на Даун, Патау и Едуардс, спина бифида и полът на бебето. Другите резултати били за по-специфични хромозомни маркери, но не знам, какви са точно. Само се моля и те са добри. Praynig
Лаленце, не съм правила БХС, но мисля, че твоят резултат е много добър. Hug

# 141
Лали, сигурно най-гадните излизат най-бързо  Hug
Лили, мисля, че си ОК, моя май беше към 1500, но сега не мога да проверя.
Цъкни тук и питай професора от Майчин дом, отговаря почти веднага. Но му копирай цялото - от началото, да види годините ти и коя седмица си http://www.lmpbg.org/forum/viewtopic.php?f=6&t=14752&sid … 569301114192d985a

# 142
Урааа добри новинки от Лали и от Лаленцето доколкото разбирам. И аз омушках преди час към кило черешки, но така бях освирепяла за тях, че хич не се замислих за протеина  hahaha даже една шепа неизмити оплюсках докато се приберем  Joy
Да ви се оплача какво ми се случи, реших да си направя омлет с кашкавал и сирене и купихме едни яйца гиганти, все едно бяха от патка, не от кокошка. Като счупих едното и то вътре с пиленце  ooooh! Миришеше ужасно! Питам аз моя да не би да е решил да ми купи яйца за мътене, не за ядене, а той само се смее и вика, че сега аз съм била като пиленце, а после като снеса ще съм кокошкааа  hahaha Joy hahaha  Обаче на мен яко ми се повдига още от миризмата на това яйце и май  Sick

# 143
Лаленце, добре е. Колкото по- голямо число, толкова по- малък риск. Примерно 1:100 е по- зле от 1:1000, защото статистически една от 100 бременни с тези данни е имала проблем, а 1:1000 - една от хиляда.

Лали, подозорах че няма да ти се размине лежането. Здраве да е, ще мине и това!

Пък за протеина какво против имате не знам newsm78 Ами че повече протеин, по- малко отекли крака  Mr. Green

# 144
Здравейте мили мои  Hug Аз днес направих една мноооого голяма разходка.Сега почивам и ставам да спретна нещо за вечеря.Рали,Фикси,ние ли сме следващата тройка,как ще раждате,кога?

# 145
  • на земята
 f(x),stefi_sv, geni_66 ,lali bali ,благодаря ви много ми олекна,дано всичко е ок,че с тези мойте години 37,за докторите все са много..))) ooooh!

# 146
Лаленце, ще ти дърпам ушите, да знаеш. Кой ти каза, че си стара? Аз като съм на 38 г. да се гръмна ли, какво ли? #2gunfire
Стефи, ти внимавай с тези яйца, че са много опасни. Иначе се посмях на твой гръб. Laughing

# 147
  • на земята
lali bali ,оффф не исках да кажа това  Hug,ама за ей тези изследвания нали все възраст гледат,аз се чуствам на 25  Joy,ама от БХС така се бях наплашила,няма да мисля повече . Rolling Eyes..)))

# 148
Браво на момичетата за хубавите резултати, всички ще сме на финала с едни хубави бебета, ами само притесненията ще ни останат от цялата работа....

Абе милички, аз като родя ще съм с дискова херния, толкова ме болят кръста и гърба....сериозно се замислям за космодиск smile3506 smile3506

# 149
Като счупих едното и то вътре с пиленце  ooooh! Миришеше ужасно! Питам аз моя да не би да е решил да ми купи яйца за мътене, не за ядене, а той само се смее и вика, че сега аз съм била като пиленце, а после като снеса ще съм кокошкааа  hahaha Joy hahaha  Обаче на мен яко ми се повдига още от миризмата на това яйце и май  Sick

Мале е какви яйца продават, не е истина.  ooooh!
Мойто куче се е продрискало и цяла нощ повръща, направо съм се хванала за главата. Но сутринта като трябваше да чиста и след него направо  Sick.
Офф, а за черешите бях чувала във студена подсолена вода, но не съм пробвала. Все си мисля, че ще има оцелели и след тази процедура.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт