Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 18 тема

• 20 969
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Аз водя битки с бибероните на беб не иска и да ги види цицата на мама е наиииии якия биберон Crazy, а аз съм като мандра Laughing

Звезди, браво на вас! Пу да не ви е уроки, голям юнак да стане, друго си е храненето с кърма.

# 121
Аз водя битки с бибероните на беб не иска и да ги види цицата на мама е наиииии якия биберон Crazy, а аз съм като мандра Laughing

Joy Joy Joy Joy
Браво Звездиии
аз днес съм голяяяям мързел явно или е от времето или незнам от какво но яко ми се спииии Mr. Green

# 122
Браво Звезди  Hug Щом човека суче мляко, и има млекце за сукане всичко е наред!
Тез мекици много ми дойдоха, озорих се сега дори не ми се ядат:(

# 123
Дрън - дрън давай ги насам тез мекици  Mr. Green опуквам всичко аз Joy

# 124
Дорче, хапвай докато стомаха ти още е на мястото си и има вместимост  Mr. Green
Питаше назад за количка за тризнаци, ама забравих да ти отговоря. В твоя случай изборът май не е много голям, знам че има 2-3 модела за тризнаци. Най- добре е да потърсиш темата на вече родилите майки близнаци и тризнаци, за да ти дадат съвет за количката.

# 125
Много като труд имах предвид  Joy Иначе няма да ги давам като снимка, че бременнички сме все пак, на някой ще вземе да му се прияде... което е някаква измишльотна според мен. И без да съм бременна пак ми се прияждаше, и сега пак, нищо толкоз странно и свързано с бременността не виждам:) Някой глезенка го е измислила туй и сега всички се възползваме сякаш:)

Вижте какво краднах от темата на августовските мами:)
Надявам се да не ми се сърдят, мацката водила записките се казва Hris_, да й отдам заслуженото на момичето  Hug
Дихателни техники по време на раждане:
https://docs.google.com/document/d/1F_5vpQWDpB5nobYWG7dVMyrmw2A7 … yIqko8/edit?pli=1

# 126
Деси той Флажила не ти ли е за някакви гадорийки,може да има гъбички ,че ако е така сърбежа си е от тях .Кажи какво е казал доктора после.Между другото вчера Сигридов каза че били говорили с фирмата вносител и от четвъртък щяло да има Утрогестан,но не разбрах от днес сили от другия...пък да видим.

# 127
Дорче, хапвай докато стомаха ти още е на мястото си и има вместимост  Mr. Green
Питаше назад за количка за тризнаци, ама забравих да ти отговоря. В твоя случай изборът май не е много голям, знам че има 2-3 модела за тризнаци. Най- добре е да потърсиш темата на вече родилите майки близнаци и тризнаци, за да ти дадат съвет за количката.

ФИКСИ  с темповете с които растем Mr. Green мисля че ще имаме обем и вместимост за всички  Joy Joy Аз колички няма да купувам, бях питала Ти на каква си се спряла за себе си, че то при тебе е сега на 1ва линия таз покупка Mr. Green

# 128
Привет майчета!
Аз череши обичам, но не ям заради мезето (вегетарианка съм все пак  Laughing). Когато не съм устоявала съм си взимала, но яденето е с нож  Crazy и ми се отяждат. За сметка на това ягоди и др. сезонни плодове ям на килограм.
Аз и за утре имам Утрогестан и после закъсвам. За сега проверките по местните аптеки удрят на камък.
Абе момичета случвало ли ви се е като се засмеете да ви среже рязко? Вчера като ме напуши един смях и изведнъж ме сряза, то не знаех дали да се смея или да плача.  Rolling Eyes

# 129
Аз череши обичам, но не ям заради мезето (вегетарианка съм все пак  Laughing).
И на мен ми е много гадно като видя някой нашественик и затова винаги ги кисна във водичка преди да ги излапам, слава богу тази година още не съм имала протеини в черешите Simple Smile

# 130
Ми то след тея дъждове newsm78 протеините Mr. Green са май повече от черешите  Joy Утрогестана може да се заменя с Дуфастон, лошото е че приема е само през устата Thinking Но все пак нмай-добре е док да го замени Hug Аз се наспах криво-ляво ма то пък навънка заваля ooooh! Outta Joint и пак стана време за сън   Joy

# 131
Аера, за срязването при смях, често ми се случваше докъм 5-6 месец.
За черешите, кисни ги два часа във вода и после си яж с кеф.
Дорче, не съм избрала количка, оня ден само набързо разгледах.

# 132
Тоооо аз пак Embarassed на темата за черешите Mr. Green Ама, нали е за едене веднага се включвам  JoyТова киснене във вода, с каква цел, е? Да се издавят протеините ли? Joy
Мене слава бога не ме срязява, никъде, нито ми опъва, дърпа и прочаята, единственото ми притеснение донякъде е, че страшно съм взела да раста на ширина hahaha а не на височина, както ми се ще Joy

# 133
Тоооо аз пак Embarassed на темата за черешите Mr. Green Ама, нали е за едене веднага се включвам  JoyТова киснене във вода, с каква цел, е? Да се издавят протеините ли? Joy
Joy Joy Joy
Смешно, смешно ама вярно:) Проитена изплува на повърхността на водата Simple Smile
Ама от опит... не винаги е 100% резултата  Wink

# 134
Тоооо аз пак Embarassed на темата за черешите Mr. Green Ама, нали е за едене веднага се включвам  JoyТова киснене във вода, с каква цел, е? Да се издавят протеините ли? Joy
Joy Joy Joy
Смешно, смешно ама вярно:) Проитена изплува на повърхността на водата Simple Smile
Ама от опит... не винаги е 100% резултата  Wink
Joy еееее не не мога повече смяхххх hahaha hahaha  и после с мрежичката за рибка ли ги улавяме  Joy

Общи условия

Активация на акаунт