Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 18 тема

• 20 802
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
За след серклажа док смята че режима няма да се налага да е лежащ,но все пак после ще говорим.

Пак трябва да се пазиш много миличка, повечко ще си полежаваш. И аз не трябва само да лежа, но за всеки случай повечето време съм в хоризонтално положение.

А за гаджето  newsm62 newsm62  голям смях, малките мадами вече от много малки знаят как да им изпият мозъка на момченцата.

# 106
Добро утро Hug
Тъкмо спретнах едно кафе,сипах сокче и ето заседнах...Днес от 12 съм на лекар,стискайте палци...
Обаче момичета по няколко пъти на ден ме прорязва супер болка,но за кратко...За сега отшумява,да видим кога ще дойде за повече време ConfusedНа всичко отгоре сестрата на мъжа ми вдига свадба в събота ooooh!Да видим как ще се дотътря с моите 86 кила ShockedАз съм му казала на милото-в ресторанта само за 1-2 часа и това е Naughty

daniela_d-мила при нас няма слънчице,но определено бих се размечтала Wink

Попи-внимавай с черешите,че май правят контракции NaughtyИ  аз така омахах една купа,ама внимавам вече...Направо плудях по тях тази година Wink

Фикси мила как е тумбака?Стяага ли те?
Аз пък в 8 месец усещам бебето много малко-по 1-2 пъти на ден #CrazyКато чета другите мами какви ритници усещат #Crazy

Хайде мързеливки,ставайте и на отчет!
Емси хич не се крий!В тея напечени седмици дамите на първа линия да се отчитат HugИ някой да даде телефонче да пиша,ако има изненади  bouquet

# 107
Рали миличка ,с тези болки да не се окаже че няма да можеш да идеш на сватбата:)Мисля че етърва ти няма да ти се разсърди.И аз като не ги виждам на линия големите коремчета и все за най-хубавото си мисля,ама на вас ви се полага-излежали сте си го вашето.

# 108
Попи, 7.70 лв платих килото на грозде внос от Чили, едро и хубаво със светло лилав цвят(кафеникав) и много сладко.Купи си от големите маркети има всичко, че да не ти стане лошо Hug. За черешите Рали ти е казала...подуват и правят газове, а оттам контракции.С наште серклажи не трябва да се набухваме с големи количества, а така по-малко за шукаритет на масата Laughing.
Рали, аз пък днес чак се чудех кога ще мръдне...много се шашкам...и чак сега я усетих като взех лаптопа в скута си, явно усеща напрежение и започна да бълбука в корема, ама не ме рита ами като че се премества едно такова, офффф ooooh!, не мога да го опиша...а другите мами като кажат рита и се чудя какво е...?

# 109
Shyny-миличка сватбата е на сестрата на мъжа ми HugНо пък сърдят се не сърдят,аз сега трябва да се пазя и нямам намерение да присъствам на целия процес newsm62То вземане на кумове,прибулване и т.н...
Да видим вашиия влюбен хубавец каква ,мома е избрал  bouquet

daniela_di-ох мила,номера с лаптопа!Моето е същото-направо изперква понякогаот него и много пъти съм го вземала нарочно за да ме срита smile3521

# 110
Добро утро  Heart Eyes
За черешите няма да ви предизвикат контракции, но са естествен диуритик, така че внимавайте с количествата, които изяждате наведнъж (така ми обясни поне моята акушерка).
Моят дребос хълца от 20 минути, голям е майтап.
Рали, нищо не ме боли мен, но оня ден без малко да си сецна кръста и сега внимавам малко повече, че ми е слабо място там. Обаче седнала вече почти не мога да стоя. Явно го натискам нещо, защото в момента, в който си опра гърба и почва да ме млати в диафрагмата.

Изчезвам да купя и аз някоя ягодка и черешка, че тук го дават пак да вали следобед.

Дани, за "ритането" ще разбереш като почне да мята крака и да ти улучва чарковете  Mr. Green Понякога направо му усещам с ръка крачето като една малка буца. А другият любим номер на моето е да бута на едно място, гледаш цицина, вдлъбнатина, цицина, вдлъбнатина. Сега вече явно е по- голяма мръвка и коремът ми става асиметричен, така го мести, ще кажеш, че ми дава тон в коя посока да тръгна  hahaha

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 09:26 от f(x)

# 111
Shyny-миличка сватбата е на сестрата на мъжа ми HugНо пък сърдят се не сърдят,аз сега трябва да се пазя и нямам намерение да присъствам на целия процес newsm62То вземане на кумове,прибулване и т.н...
Да видим вашиия влюбен хубавец каква ,мома е избрал  bouquet

daniela_di-ох мила,номера с лаптопа!Моето е същото-направо изперква понякогаот него и много пъти съм го вземала нарочно за да ме срита smile3521
Аз ще ви пусна снимка после да ги видите,стига да не спамя темата много.

# 112
добро утро коремчета успяхте ли да поспинкате тази нощ защото аз не и днес май света ще ми е крив попи този хематолог веднага ли ти казва резултатите или ще трябва пак да се разкарвам

# 113
  • Стара Загора
Добро утро лежанкиииии  Hug Hug Hug
оууу това с цистита е много кофти история на мен ми е вече хроничен  ooooh! само малко да измръзна и се почва.
На настиналите бързо да я гонят тази настинка  #2gunfire
Попи аз така с черешите си хапвам всеки ден 2,3 кг нищо ми няма,идея си нямам какво е това естествен диуритик,но ги ям в промишлени количества заедно с ягодите
Даниелка комбинацията от плаж и подобна гощавка си е направо рай  Whistling  Hug
Рали  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover На сватбата колкото ти е приятно толкова остани хич да не ти пука ти си по важна сега  Hug
Моята принцеска пък доста активна и си мисля,че от там и тези контракции ама така ми е спокойно като я усещаааммм newsm03 pregnant
Shyny чакаме си снимките  smile3521

# 114
Ето ме и мен  Joy

Дани, благодаря за настроението, след няколко месеца и аз ще зърна моренцето  Laughing
Скоро си мислех, че ми се яде грозде, а то вече имало, супер!
Шайни, моя племенник пък е на 13 и само компютри са му в главата, никакви момичета, взех да се притеснявам вече......
Рали, каквото и да решиш за сватбата, нико няма да ти се разсърди. Но наистина ще е добре да отидеш малко в ресторанта, ще се разсееш. Ти ма утре влизаш в 9 месец.....  fingerscrossed
Незнам какво е хълцането, но сутринта и аз си помислих, че мойта хълца, едни такива леки и ритмични пулсации newsm78

# 115
Жени, значи че като ги ядеш ще отделяш повече вода. Ако пиеш повече вода, за да компенсираш, предполагам, че няма да има проблем. Ама не съм мед. лице, може и глупост да казах.

По принцип моята акушерка ми каза, че няма вредни или забранени храни за бременни, но ако са с мярка.
Примерно: не трябва да се ядат миди всеки ден, защото натрупват яко отрови, но ако изядеш една порция, докато си бременна нищо няма да ти стане. Или пък океанската риба не се препоръчва, защото натрупва олово, но пак една порция е ОК. Вече друг въпрос е, че трябва да избягваме да ядем разни по особени храни по кръчмите или ако са с неясен произход: яйца, морски продукти, заради опасността от хранителни натравяния.

Ако се спазва този принцип 2 кг от нещо на ден, всеки ден си е много. По- добре прави пак 2 кг, но от комбинация плодове.

# 116
Привет тумбалаци!
Днес пече ще се скъса, туй време съвсем откачи:)
Аера, имах същия проблем с венците. Нито лакалут, нито парадонтакс, нито водата на Гъм ми помогнаха. Най-доброто което можеш да направиш е да отидеш да ти почиститят зъбен камък ако имаш и това е. Също ако искаш пробвай да жабуриш със Сандрин, който стяга венците но обекчението е само временно. Според мен кървенето спира след раждането  Wink Много е наприятно знам, но моя зъболекар ми каза, здраво да търкам там където е границата между венеца и зъбчето пък ако ще като заколено прасе да кървя:)
Стеф не мога да намеря дакела  Confused продължавам да търся... а иначе като видиш че си преборил някоя гадост е супер щастие, аз като убих стрептокока направо ми идеше да се разтанцувам:)
Жени 66 страхотни новини!
Днес съм на тържество за завършване на сина на моя мъж и да видим"гаджето"-много съм любопитна,защото той миличкия явно е много влюбен и е направо като зомбиран,а е на 11 год Laughing.
Толкова е хубаво първите любовни трепети:) Направо се върнах 20 години назад... 20 години! Е вече се депресирах ...
Рали, успех на прегледчето, още малко остана  Hug
Черешки хапвам и аз по половин килце и пак ме подуват, ама на те старите хора са го казали... гъз глава затрива  Joy
Не издържах и замесих тесто за мекички...

# 117
  • Варна
Брутру дами Hug,

Рали, бебоците са големи и не могат вече да правят сложни пируети,сега се преплъзват от дробчето към далака , като от време на време ти спират въздуха Grinning

Момичета имам  ужааааасни киселини............чак вечер нанкам в седнало  положение, и да ви кажа  мача е нервен , това бебе твърдо е решило  да си чака на топличко.
Имам позволение от доки да ходя и то  много,ама ме е шубе  сама Embarassed,абе хем съм раждала, хем паниката ми е като на първескиня Simple Smile
И  тук във форума едни черешки се мятат...........малииииииии лигите ми текнаха, ще взема да се престраша да ида до пазара...............може и със  запека да се справя smile3521

П.С Утрогестан не можах да намеря Sad

# 118
Здравйте пупенца мой, влизам да ви пратим с Коки мнооого гушки и малко лигави целувки от негова страна, виждам че темата кипи от живот а седмичките така са напреднали Рали, Фикси, Емси не ви остана гърли намам търпение вече и всички други мамчета само варвайте, че ще се справите.

Аз водя битки с бибероните на беб не иска и да ги види цицата на мама е наиииии якия биберон Crazy, а аз съм като мандра Laughing
Хайде цуни гушки на всичко и до скоро.

# 119
Привет и от мен Hug!
Skabiela,разбираемо е притеснението ти мила Hug,всичко ще е наред.
Shyny,теста мислиа 4е е 65лв.Стиснати палчета за серклажа Hug.
  tiptoe  tiptoeкъм мекичките на Дрън-дрън!
Аз се сдобих с алергична реакция от  комбинацията Флажил и утрогестан.Спряхме ги веднага,довечера съм при док.да видим как ще продължаваме.Съвсем откачих #Crazy.А как сърби,идвами да се чеша,чешам ....
Прегръдки на всички коремчета Hug!

Общи условия

Активация на акаунт