Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 18 тема

• 20 797
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Лили, при мен малко след серклажа се видя едно вклиняване на околоплодния мехур във вътрешния отвор на шийката и затова се пазя. А и доки май се презастрахова заради първия път...

# 91
Идвам да ви гушна всичките с едно топло млекце с мед и мъниииииииииииииииииииииииичко канела за разкош за ЛЕКА НОЩ!

Днес ми биха 2 от инжекциите за дробчетата на бебето и утре и две и край!Взех си болничния до 23.06.е!Утре ще съм на линия милички много  Hug Hug Hug.

# 92
  • на земята
geni_66,значи при теб има причина..)))писах ти на лични..)))   daniela_di ,мрси за млекцето с медеца,улучи момента май имам нужда,че се раболявам,уфф дано се рамине то само това нямах  ooooh!

# 93
Лали, сок от лимони ми пресичаше опитите за настинки, поне 2 пъти на ден по два лимона, разредени със сок от портокал, за да не е кисело.

Попи, не се коси, аз даже извънредна МБ си изпросих по повода hahaha, ама после не си признах че съм разкрила от какво е  Mr. Green

# 94
Попи, не се коси, аз даже извънредна МБ си изпросих по повода hahaha, ама после не си признах че съм разкрила от какво е  Mr. Green

И аз затова търчах да си пускам микробиология в понеделник.... луда работа

# 95

И аз затова търчах да си пускам микробиология в понеделник.... луда работа

Аз се чудех нормално ли е или ни е халтава мускулатурата. Пробвах се да правя Кегел известно време, с идеята, че може да помогне,  но съм доста непостоянна в това.

# 96
Ами то май остава в канала и просто си изтича без да усетиш нищо, ама много неприятна работа...Утре-вдругиден ще си пусна стерилна урина, защото съм сигурна, че имам цистит, ама то май много не може да се направи, даже и да имам....В крайна сметка ни остава още малко, още 2-3 месеца все ще изтърпя!

# 97
За цистит изписват онези хапчета с червена боровинка, които рекламират по ТВ. На една позната със серклаж и изписаха и антибиотик, защото циститът се дължеше на ешерихия коли, която не се махаше.

# 98
Ако има бактерията ешерихия е по-добре антибиотик!!!Няма да търпиш, лекувай го!Моя позната чак я задържаха няколко дни в патологията с цистит!

# 99
  • на земята
 f(x) аз пия по малко ,но от утре увеличавам дозата,абе уж цял ден лехтуня в къщи къде ме хвана тази истинка се чудя  ooooh!и в къщи на леглото ме намери еййййййй..)))А цистита много неприятно..)))

# 100
Aми аз "втасвах" след прегледите. Само да ме духнеше малко вятър и бях готова с течащ нос. Веднъж успях да хвана хубава хрема, за щастие без температури, останалите пъти ми се разминаваше с лимоните. Точно, че седим в къщи и се изнежваме...

# 101
Хайде сънливки, добро утро! Ставайте да си дърдорим!

Днес пак ще поработя, а преди това дори смятам да изляза да си платя телефона. Ще мина през пазара, за да купя ягодки. Вчера измлатих 2 кг. череши. Гледам повечко плодове, за да не посягам към други работи и да се залъгвам, че иначе newsm55 по 100 пъти...

Жалко, че е толкова смотано времето...май взех да свиквам вече

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 08:42 от poppy-fairy

# 102
Добро утро, мили мои тумбарлаци!Като погледнах какво слънчице ни радва рано сутрин и бързам да ви заведа на карибите на закуска!Bon apetit!

Попи, 2 кила е много!Аз по половинка млатя като семки ми са Mr. Green.За 10 минути купичката е празна! Hug.

# 103
Ееееее, как ще е много, аз не на веднъж, цял ден си ги хапвам.

Дани, много хубава закуска, как ми се дояде гроздееее

# 104
Добро утро!Благодаря за подкрепата относно предстоящия серклаж,за който май не се притеснявам а напротив мисля че ще се чувствам по сигурна даже(дано и той да мине както трябва)Започнах антибиотика,страх ме беше че няма да мога да го задържа,но го почнах вечер малко преди да заспя и така се понася:)Утре ще ида и изследвания да си пусна+стерилна урина пък да видим ще се наложи ли още нещо.Спря фраксито за да няма изненади и дет се вика съм готова...поне психически.За след серклажа док смята че режима няма да се налага да е лежащ,но все пак после ще говорим.Интересното е че както беше споменала и Аера ,Сигридов е против магнезиевите препарати(не били добри за бебо),а Гинапрала пък бил опасен за мамите.Все пак каза че имало и други препарати ако се наложи,пък аз си мислех че се дават превантивно за да държат спокойна матката ShockedДнес съм на тържество за завършване на сина на моя мъж и да видим"гаджето"-много съм любопитна,защото той миличкия явно е много влюбен и е направо като зомбиран,а е на 11 год Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт