Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 18 тема

• 20 807
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте мили мои,ние днес се прибрахме,много сме добре и двете.по късно ще се включа за да разкажа как мина всичко  Hug

# 676
здравейте и от мен Simple Smile
и аз съм лежаща,скучаеща бъдеща майка която вече се побърква от скука хаха

# 677
iii,добре дошла.
Защо се налага да лежиш и ти отрано,мила?

# 678
амиии с два аборта съм от миналата година(един лекарска немарливост и един-кухо яйце)
сега лежа най вече за мое успокоение и от страх,а и защото преди 2 седмици ми отлепиха долна стена на плацентата(пак немарливост) в следствие на което имах (както се разбра и днеска че все още имам) лек съсирек които едновременно изтича (като кафеникаво течение ) и се абсорбира от организма.
неприятна работа.не ми стигат явно притесненията,че и още ми ги създават

но малкото бандитче е супер.мн активно,мн голямо и мн добре развиващо се . дай боже да е така до края Simple Smile  Praynig

# 679
iii,стискам палци и пожелавам една успешна и лека бременност!!!! Hug

# 680
iii, добре дошла!Пази се!Дано това сладурче сбъдне мечтата ти!

# 681
благодаря ви мноогггоооо за подкрепата   bouquet  bouquet  bouquet

# 682
iii, добре дошла!  Hug
Май пак си при "кадърен" лекар, така като чета..  Пази се много! Ако имаш нужда, тук ще ти препоръчат някой друг доктор. Лежи си колкото трябва и не го мисли - този път всичко ще е наред.

Защо изчезнаха пак някои  newsm78 Ей, Женка, Ивка, Krtous, какви ги вършите пак?

# 683
то моето е ... какво да ви занимавам направо хахаха
аз съм при лекарка от която съм повече от доволна но не е (т.е. не беше )по здр.каса.
тя милата оправя бакиите на "колегите си"
та тя ме е пращала по здр.каса заради болничните,заради изследванията...с една дума за по евтинo,но....ми излезе прескъпо Sad
с голяма за мене радост от миналата седмица и тя вече мина по здр.каса ,защото станахме прекалено мн нейните пациентки които ни окепазяват и на нея й писна..
затова вече съм повече от спокойна.знам че бебо ще е добре, а и като го видях днеска ...чак сълзите ми текнаха

# 684
iii, добре дошла! Пожелавам ти оттук-нататък безпроблемна и лека бременност.   bouquet
Аз питах Михова и за колагена. Тя ми каза, че не е доказан ефекта от него, но не каза и да е вредно. Та се чудя дали да си взема или да изчакам и Сигридов какво ще каже.  newsm78 Ако не помогне на шийката, то поне против стрии би трябвало да помага.

# 685
  • Стара Загора
мързел не мързел ще се разписвам няма как  Laughing толкова поводи  Party
Жееенииии мила искрено се радвам,честито 9-то месече  Hug още мъничко и твоята мечта ще се сбъдне  Heart Eyes Hug
Искрено го желая на всички ни  newsm51
Даниелка чакането си е заслужавало,прекрасна кукличка  Heart Eyes
Деси честита годишнина,пожелавам ви с цялата любов на света да посрещнете здраво и прекрасно бебенце   bouquet
Звезди ще те чакаме все така да ни навестяваш с такива добри новини  Hug Heart Eyes
lawyer май е време за почивка  Whistling
Лаленце още чакаме изследванията да знаеш  Praynig
Рали не се ядосвай мила,бъди спокойна че дългоочаквания момент наближава  Heart Eyes baby_neutral
Вал браво за хубавите резултати
И аз исках да си пусна днк изследване за папилома по повод едно кожно образование което набедих за брадавица,но доки ми отказа каза че сега не е удачно,тя микробиология не ще какво да говоря за друго  Cry иначе ме гледа каза че не било брадавица,а аз съм безкрайно уплашена никога не съм правила безразборен секс,а ако е нещо такова направо не знам  Cry Cry Cry и честно казано само това ми е в главата  #Crazy (дано да е поредната ми параноя и поредната глупост от която си внушавам че съм болна след като съм прочела за нея  ooooh! Praynig )
а и вчера гледах новините по бтв, говореха за нещо не много приятно и се сетих за моя сън от преди време,направо умирам от страх.Дано всички да си имаме живи и здрави бебенца на финала и тия пусти страхове да останат зад гърба ни
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Емсииииии добре дошла отново при нас, чакаме те с нетърпение да ни разкажеш   bouquet
iii добре дошла при нас,много кураж и успех на финала  Hug

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 20:59 от {Женя_Иванова}

# 686
  • на земята
Дойдох си красавици,взех изследванията,после при мама,да не лежа у нас ,малко разнообразие при мама да лежа,малко до мола че нищо не закопчавам..))))  Joy,изследванията са ок,хемоглобина се е вдигнал 114,но незнам дали ще ми изпишат нещо като ги покажа на доки ще видим,според вас дали ще ми изпише да пия нещо,хич не искам да пия  newsm78 Днес влезнах в 14 седмица, ихааааааааа    Party Party                    iii ,добре дошла!ВАЛ радвам се че си добре,не прекалявай с разходките,по малко отначало  Hug   {Женя_Иванова} днес в нашия град се живееше .))))    emsi4ka чакаме да разказваш..  bouquet       poppy-fairy ,как са болките минаха ли..)))Лека и прохладна вечер на всички..))))

# 687
Да го слуша, ама като го няма...Това изследване с ДНК ми се мерна назад в темата, ама четох по диагонал и не разбрах как и кога се прави и колко струва(предполагам вземат кръв).Ще питам в Кандиларов...

Дани, прави се с цервикален секрет, на мен никога не са ми го правили, моят лекар е преценил, че не се налага. Обикновено мико и уреаплазма се правят преди опити за забременяване, доколкото знам.

То затова не е хубаво да обсъждаме изследвания, че както сме всички не много спокойни, лесно ни хваща параноята.
Дани и двете неща са бактерии, та CRP- то би трябвало да ти е завишено, ако ги имаш. Ако много се притесняваш пусни си кръвно изследване за антитела за текуща инфекция.
Иначе масово ги пускат преди инвитро процедури, поне в моята клиника, както за мъжа, така и за жената.

лаленце, на мен за 111 не ми изписаха нищо. Но трябва да наблегнеш на мръвките, защото в напреднала бременност се очаква да падне още.

# 688
  • на земята
f(x)  Hug,офф откак разбрай ,че съм бременна не ми се яде изобщо месо,купих си червено цвекло,зелени и това ще папам..))))

# 689
f(x)  Hug,офф откак разбрай ,че съм бременна не ми се яде изобщо месо,купих си червено цвекло,зелени и това ще папам..))))

Май и в орехите имаше, ама не съм сигурна, провери  Peace

Общи условия

Активация на акаунт