Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 18 тема

• 20 810
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • на земята
Здравейте и от мен!Деси ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!   ЖЕНИ,Честит 9 месец,дано и аз стигна дотам без проблем  Praynig!    Дрън-дрън ,точно навреме закуска с кафе,златна си ми!!!!     lawyer ,стига с тази работа ,време е за почивка..)))      daniela_di ,залсужава си чакането всеки път,като видиш бебока ..) ))      poppy-fairy ,мерси за разяснението,писах ти на лични..))Днес се очертава хладничко,което е супер,дано малко повали тук,че вчера пукнахме,отивам да си взема изследванията,готови са,дано хемоглобина да е ок  PraynigХубав ден на всички   bouquet

# 661
geni_66, аз имах подобни болки миналата седмица, на равни интервали, само в кръста, не се влияеха от позата. Мисля, че бяха контракции. Иначе няма логично обяснение как спираха по някое време на магия.

Звезди  Hug

# 662

Аз от вчера съм в 45-дневния болничен преди раждане, ама упорито продължавам да идвам на работа, ще видим докога Simple Smile Лек и прохладен ден от мен Simple Smile

Аз даже не си го взех тоя болничен... Много работа тия дни. Sad

# 663
лаленце 74,дано всичко е каред. HugПрохладен ден на всички мами.

# 664
Вал, злато, не отбивай номера само с едно редче, разкажи как я карате с коремчо, добре ли сте?

# 665
Айде добър ден и от мен Hug
Днес пак ново 20-няма вода само в нашия апартамент от входа smile3511Всеки ден има изненадка,вчера се развали печката за готвене,онзи ден сифона  ooooh!И звъннах още сутринта на водопроводчик иняма помен още от него smile3514
Какви са тея работи ooooh!Снощи цяла нощ бях с болки и се събуждах...днес няма,само от време на време Confused
Целувки Hug

# 666
stefi_sv,сладурка, ок сме. Мина БХС с УЗ - чудесни резултати,чакам кръвните за окончателно становище от лекарите. Забраната за движение падна,ама ме хвана яко главоболие и не мога да се възползвам. Дано довечера ми е по-леко и хуквам да се пораздвижа, след близо 2 мес. лежане предполагам, че мога и да полетя:)Simple Smile.
Целувки от мен и приятен и лек следобед.

# 667
здравейте котанки днес нещо ви мързи май не сте от най активните днес времето е за разходки не е много горещо аз в 5 отивам на лекар че тия бодежи от долу от 3 дни ме побъркват а и започват да ме притесняват да стискате палци

# 668
Страхотни новинки Вал  Hug продължавай все така да ни пълниш сърцата   bouquet Браво и за позволението за разходки! Ти сигурно си знаеш, но пак да кажа, разхождай се, но гледай като почувстваш умора да се прибереш поне за мъничко, за да си починеш. Относно главоболието, и мен нещо ме човърка главата, явно е от това побъркано време.
Деси, да разкажеш като се върнеш как е минало.
Нещо ме пробожда и ми тежи като стана, сигурно маничо почва да ми понатежава, не знам

# 669
досега нямах нет  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

последните часове съм по-добре, само наболява като ме рита джуджето.... няма да пия нищо, утре и без това си имам час за доки и ще ме разгледа отвсякъде

Звезди, стискам мила, че момата е мъничка още, да я поохраня малко.
Вал, браво за резултатите, лека-полека, ще се пораздвижиш.

Попи, и на мен ми пратиха информация и договори, ама аз съм голяма патка - ти вчера каза за изследванията, а аз сутринта като давах кръв и урина, не се сетих да ми пуснат и допълнителните....
Макар, че трябва да проверя дали работят с Майчин дом все пак Thinking

# 670
Здравейте и от мен тумбачета! Жени, честит 9-ти месец.   bouquet Мале, направо това ми се струва толкова далечно. Дано всики се похвалим със същото.  Praynig
Аз вчера бях на преглед, но му ударих страшно чакане. Така или иначе се оказа, че Сигридов го няма и ме гледа Михова. Видяхме младежа, който много ухотно си показа достойнството, но лицето йок, вирна краци пред лицето и не се показа. Докторката въртя, сука и накрая успя да хване една ухилена снимка.  Heart Eyes Лошото, че след толкова висене ми падна кръвното и ми причерня, та бях доста зле.
Гледам говорили сте за някакво ДНК изследване за бактериални инфекции, които не се хващат на МБ. На мен такова досега не ми е правено. Трябва ли да си поискам? Аз тъкмо се зарадвах, че МБ ми е чиста, пък сега пак ми стана притеснено.  ooooh!
Иначе шийката засега е добре, но след 2 седмици пак съм на измерване, заради анамнезата ми. Лошото, е че нещо на Сигридов много му е сгъстен графика, а в края на месеца излиза и отпуска. Та само се надявам нещата да се задържат в това положение, че само на него му гласувам доверие.

# 671
Гледам говорили сте за някакво ДНК изследване за бактериални инфекции, които не се хващат на МБ. На мен такова досега не ми е правено. Трябва ли да си поискам? 

Слушай си доктора, той знае най-добре! Ние си обсъждаме, но не сме лекари  Grinning Grinning Grinning

# 672
Да го слуша, ама като го няма...Това изследване с ДНК ми се мерна назад в темата, ама четох по диагонал и не разбрах как и кога се прави и колко струва(предполагам вземат кръв).Ще питам в Кандиларов...

# 673
Да го слуша, ама като го няма...Това изследване с ДНК ми се мерна назад в темата, ама четох по диагонал и не разбрах как и кога се прави и колко струва(предполагам вземат кръв).Ще питам в Кандиларов...

Дани, прави се с цервикален секрет, на мен никога не са ми го правили, моят лекар е преценил, че не се налага. Обикновено мико и уреаплазма се правят преди опити за забременяване, доколкото знам.

# 674

Иначе шийката засега е добре, но след 2 седмици пак съм на измерване, заради анамнезата ми. Лошото, е че нещо на Сигридов много му е сгъстен графика, а в края на месеца излиза и отпуска. Та само се надявам нещата да се задържат в това положение, че само на него му гласувам доверие.

Това ме подсети да звънна за час. За Сигридов има чак на 15 юли. Sad Дотогава аз трябва да съм родила обаче...

За Михова има чак за 3 юли. А уж накрая щяхме по-често да се преглеждаме.  Confused Това им е лошото на празниците и летата.

А аз да ви кажа само кликам по всяка реклама, на която има басейн или море. Така да ми се ходи някъде - ама няма да е и това лято.

Общи условия

Активация на акаунт