Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 18 тема

• 20 811
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро мацки.Гледам доста важна тема разисквате.Аз работя в отделение за трансплантация на Стволови клетки -при възрастни хора.Факт е че тук е разрешена само трансплантация при заболявания на кръвта и лимфната система,но навън се прави и за Ювенилен диабет(детски тип) с добър отговор.Иначе навсякъде се замразяват и се пренасят в азот ,няма друга практика доколкото знам.Аз също бих искала да замразя,пък дай боже на никого да не се налага да ги ползва.Нямах представа за цената но тази която каза Попи е направо супер,особено като се има предвид срока за който ги съхраняват.Иначе действително тук трансплантациите се поемат от държавата(то не е никак малко),но ВСИЧКО друго преди това-изследвания за съвместимост,търсене на съвместим донор и т.н са за сметка на пациента.Вярвам че на никого не са му в повече парите за съхранение ,но на 100% си струва инвестицията.

# 646
Шайни, много ме притеснява фактът, че сме в България и всичко тук, дори и под шапката на чужденци, се побългарява. Като знам как от всичко се търси да се правят пари, се опасявам да не попадна на такава банка. Затова и съм отворена за всякакви мнения  Hug

Аз от днес съм в деветия месец   newsm44 newsm44 newsm44
Днес давах кръв и урина, утре съм при доки за МБ и сигурно ще почваме с тоновете  newsm78

Нали не може да имам контракции, а да ме боли само кръста на моменти  newsm78

# 647
Честит ти 9-ти месец,хайде и ние да се похвалим със същото някой ден:))

# 648
Жени, честит 9-ти месец  Hug Hug Hug

Все пак нали когато ти вземат пробата и когато тя пристигне в банката, я изследват дали съдържа достатъчен брой клетки. Ако не - ти задържат 300 лв. и ти връщат останалите пари. Само пренасянето на сета се извършва от наша страна. Мисля, че белгийците не биха си жертвали името на банката за нашия малък пазар. Докторът ми обясни, че преди години 2 големи фирми са се изнесли от БГ пазара, защото бил малък и не искали да дават рушвети на държавата за лиценз. В крайна сметка - говорим за големи фирми, които са под пари.

# 649
Жени_66, честито 9-ти месец! Hug.Мечта ми е да съм в твоята седмица!Кръст те боли от тежестта на бебероната и изместения център на тежестта!Контракциите са всичките болки накуп Wink.Предполагам като си легнеш в по-удобна поза и ти отшумява...Успех, миличка и ти се нареди на опашката за бебета Party.
Аз вчера бях на преглед, чаках от 6 следобед до 8 и нещо вечерта и 9 и половина благополучно се прибрах!
Малката ми кукла е 1517 грама, главичката е на пъпа ми и малко над него, дупенцето е на шийката(която от тежестта се е смалила на 1.75, но не е отворена и конеца е супер) и краченцата риткат в лявата част на корема.Пораснала е с 557 грама от последния преглед, който беше на 22.05.Ето я коконата:
Скрит текст:

# 650
Дани, страхотна е  Heart Heart Heart Heart и ние ще държим фронта да стигнем до заветния месец! Аз скоро започвам седмиците с 3 отпред!

# 651
добро утро много сте изписали от снощи бе днес май ще се диша и даже май ще повали дано поне да е по обед като дойде време за обедната дрямка аз да ви се похваля днес с мъжа ми имаме годишнина 10 год откакто сме заедно  Heart Eyes

# 652
Попи, благодаря ти Hug.И аз си я харесвам какво да правя, толкова ми е миличко като го гледам как си отваряше устата вчера като че ли говореше нещо.

# 653
Още малко, момичета, ще стигнете, разбира се! Даже последния месец сякаш по-бързо ми мина Simple Smile

Честита годишнина, Деси ! Много любов и разбирателство, а подаръка скоро ще се появи!!!

Дани, нещо сънлива изглежда принцеската, жива и здрава да ви е!
Моите болки в кръста не са постоянни, а като контракции - на интервали и не се влияят от смяна на поза.. А при аборта, пак имах само болки в кръста, затова се чудех....

Обичам ви всичките! Герои сте големи! Hug Hug Hug

# 654
Малиии, днес много приятни новини  Mr. Green
Честит 9-ти месец на Жени, още съвсем малко мило  Hug Сега вече си по-спокойна, мисли за нещата, които ти предстоят
Дани, голяма сладуранка си имаш  newsm51 Пу пу, да ти е жива и здрава и да си стои кротичко до датичката
Десинка, честита годишнина, подаръка е на път   ylinfant Е, поне една романтична вечеря заслужаваш, то като не може и алкохол и други плътски удоволствия, нека го ударите на романтика  newsm76
 Hug за всички

# 655
Как сте милички мой пупета, виждам че всички са на лице, кротувате си и напредвате доста добре, мнооого се радвам и ви стискаме палчета с Коки.

Женииии хайде мила снахата си я чакам да знаеш, още малко и да си гледам снимчици, стискам ти палци ни остана вече, още малко постискай кълките.

Ние с Коки се гледаме и растем за 20 дни е качил цяло кило и 3 сънтиметра е пораснал, гъпката на мама, ама каква жега ни мори, излизаме на разходки вече, голям майтап сме, пожелавам ви от сърце скоро и вие да изпитате тези емоций.

Много гушки и целувки от нас.

# 656
Жени, защо не пробваш с но-шпа  newsm78 ако мислиш, че са контракции, може пък и да те поотпусне.
Хей, аз пък днес запчвам седмичките с 2 отпред, сега си погледнах лентичката, дай боже да се похваля с 9-тия месец и аз  като му дойде времето Praynig

# 657
geni_66, честит 9-ти месец, вече може да си отдъхнеш   bouquet И не мисли такива глупости! Ако се притесняваш за контракции, отиди при доки да ти каже, недей на своя глава да пиеш нищо! Аз така веднъж пих но шпа без да питам, та после доки ми се скара, защото моя специално май го предписва при по-ранна бременност. Сега на този етап ми дава магнерот и гинипрал. То при всеки е различно, затова най-добре на преглед и да ти кажат Simple Smile
daniela_di, и аз веднъж при прегледа на бебето я видях как си мърда устенцата, беше много интересно... при нас изглеждаше все едно дъвче нещо  hahaha
И аз да се оплача Sad снощи и предната вечер почти не съм спала, корема много ми натежава и не мога да си намеря място. Вече ме боли не само кръста, ами и другите кости, най-вече на бедрата, сигурно е от тежестта. Каквато и поза да заема, няма спасение, нито седнала, нито легнала, възглавниците и те не помагат Sad А имам още докато родя ... Ще избутам някак си, важното е, че всичко е наред, а и бебето като започне да рита е толкова силно, имам чувството, че ще изскочи от корема  Joy
Аз от вчера съм в 45-дневния болничен преди раждане, ама упорито продължавам да идвам на работа, ще видим докога Simple Smile Лек и прохладен ден от мен Simple Smile

# 658
Аз от вчера съм в 45-дневния болничен преди раждане, ама упорито продължавам да идвам на работа, ще видим докога Simple Smile Лек и прохладен ден от мен Simple Smile
Лойър, заради повече пари ли се тормозиш така?Отивай си във вас и си лягай да почиваш!Дреме ти за работата!Тя край няма...Лягай и почивай, че наистина сега постоянно има бодежи, тежко е и некомфортно!

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 10:53 от daniela_di

# 659
Добрутру тумбаци! Гледам няма манджа, няма кафе, излагация!

И мен вчера ме боля кръст много беше неприятно, и се почерпих с две но-шпата и ме отпусна почти веднага. От две нощи иначе спя като пън много съм доволна  Hug
Бебчо е супер подвижен и бая заякнал, и на мен ми създава дискомфорт като се разтропа, ама какво да го правя, може пък да стане футболист момчето, после да плаща на мама пластичните операции  Joy

Жени, честит 9-ти месец   bouquet Аз днес влизам в 8-мия  newsm44 Бе минава времето яно, колкото и да не ми се вярваше, ама вляза ли в деветия сигурно ще почне да лети, особено за мен както съм решила всичко тогава да подготвям за човечо.

Дании, принцеската много сладичка, как се скрила  Heart Eyes

Деси, честита годишнина, много любов и щастие в семейството, скоро още по-голямо   bouquet

Лойър, стига с тая работа вече  Wink

Звезди, много поздрави, внимавайте да не слънчасате с малчо:)

Пазете се от жегите милички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт