Лято в Албена 2012г. - (Тема 2)

• 63 367
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • София
За който не е резервирал още - 6 нощувки в Калиакра от 14 юли по 100лв на човек.
от къде  Hug

# 646
За който не е резервирал още - 6 нощувки в Калиакра от 14 юли по 100лв на човек.
от къде  Hug

Неда травел. Имаше един 3 дневен и един 6 дневен пакет. Имам мейл на ел си поща, но не мога да го копирам.

3 дневният е от 10 до 13 юли по 70лв на човек, може да се комбинира с друг хотел.

# 647
  • В най - голямото село
Little wingels    bouquet
Не съм почивала във Фламинго ( а мисля, че и не бих, но знае ли човек). Предпочитам Калиакра заради близостта му до плажа. Мога да оставям децата да ходят до стаята сами и т.н.
Това, че цената му е доста солена ( а и когато бяхме там преди 2 години, климатизацията беше много зле) е факт. Ако успея да резевирам, тази година ще пробвам стаите супериор, може пък да е по - добре там. Смятам, че предимството му е само първата линия и това, че е с отделен плаж. Фламинго май беше и с друг хотел или бъркам  newsm78

# 648
Little wingels    bouquet
Не съм почивала във Фламинго ( а мисля, че и не бих, но знае ли човек). Предпочитам Калиакра заради близостта му до плажа. Мога да оставям децата да ходят до стаята сами и т.н.
Това, че цената му е доста солена ( а и когато бяхме там преди 2 години, климатизацията беше много зле) е факт. Ако успея да резевирам, тази година ще пробвам стаите супериор, може пък да е по - добре там. Смятам, че предимството му е само първата линия и това, че е с отделен плаж. Фламинго май беше и с друг хотел или бъркам  newsm78

И на супериора климатизацията е слаба. Просто не е оразмерен чилъра правилно - думи на съпруга.

Фламинго **** - плаж Калиопа със Сенди, Добруджа, Калиопа,
Фламинго ***** - Старата къща - сами  пред Олд Хаус заведението

# 649
Ние ще сме от 29 Юли в Славуна за 10 дни. Да се преброим кои ще сме там (Славуна, Мура), в този период, че да играят децата.
Ние ще сме сами, и проблема деца за компания много ме тревожеше, дори мислех да ходим някъде, където почиват повече българи, поради тази причина.

Детето го плашим, че румънците ще дойдат да я вземат ако не слуша, та нали разбирате терзанията ми Laughing

Аз се нареждам. В Славуна от 30.07. за 5 дни. Чавета-1 брой прекрасна щерка на 4+ Heart Eyes.

Ние ще сме с компания, но от ергенчета...та нали разбирате и моите теразания  Laughing

Идеално, и ние сме с такваз прекрасна дъщеря на 4+, но приемаме и какички Laughing

пишете ни и нас  в групата, от 30.07 сме 7 дни в Славуна,  госпожицата е  на 6 год почти Simple Smile
дано само времето е  хубаво    Nature Sunny  всичко останало се  преглъща Wink
хубава  почивка на всички заминаващи

LaughingЕ много сте мааалки, но оттдавам двама батковци под наем, особенно малкия става прекрасна детегледачка за малки госпожици-от вътре му идва на 12 год. е. В Мура сме от 01.08.-
Супеер, Sunglasses Направо може да си заформим мафия и да си пазим чадъри като румънците  Twisted Evil

# 650
Дали някой беше вече тази година в Сенди? Ще се радвам, ако сподели мнение най- вече за анимацията и по - специално детската. Миналата година именно това беше най - слабата част на хотела с тази анимация главно на немски!

# 651
Ако не се лъжа имаше едно мнение за Сенди от тази година, че анимацията е същата.
Ние бяхме много разочаровани миналата година. Аниматорите бяха българи, но работеха не за българска фирма, а за алтур (направо немския туроператор), и съответно беше насочена само към немските гости. На нашите деца нула внимание. Мими се опитваше отчаяно да завърже контакт с детската аниматорка, но до края на почивката не й се получи. Освен това детската дискотека я правеха на бара във фоайето, и беше много фраш, с деца и родители. Аз лично като бивша аниматорка бях възмутена  Naughty

# 652
То направо си беше пълна пародия детската дискотека миналата година. Върхът беше, че накрая ги караха децата до лягат на земята и им казваха лека нощ. Моите деца не се включиха в нищо - просто не пожелаха, а и като гледаха как забавляват другите деца хич и не съжаляваха, че не отидоха да се включат. Но да отбележа, че все пак ги поканиха за няколко игри около басейна - търсене на съкровище и някакви танци, които вечерта щяха да ги танцуват в амфитеатъра.

# 653
  • Плевен
Ние пък сме много доволни от анимацията миналата година в Компас - какичките постоянно се занимаваха с децата около басейна, правеха и разни танци, аеробика, батковците играеха с татковците на турнири по тенис на маса и волейбол, вечерите имаше разни шоута и детски дискотеки, а едната вечер и Караоке, на което всички много се забавляваха  Peace
Мислехме тази година да идем някъде на по-евтинко, ама сега мъжът ми ми се обади и май ще запазим за Панорама  newsm68

А на Албенци според мен не им се пълнят горските хотели заради неуредеността с този шатъл бус - винаги е страшно претъпкан, направо е обидно да се тъпчеш в него и да ти се катерят по краката другите пътници. Трябва да пуснат по два автобуса на курс и нещата биха били доста по приемливи  Peace

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 12:32 от anyto

# 654
Ние ще сме от 29 Юли в Славуна за 10 дни. Да се преброим кои ще сме там (Славуна, Мура), в този период, че да играят децата.
Ние ще сме сами, и проблема деца за компания много ме тревожеше, дори мислех да ходим някъде, където почиват повече българи, поради тази причина.

Детето го плашим, че румънците ще дойдат да я вземат ако не слуша, та нали разбирате терзанията ми Laughing

Аз се нареждам. В Славуна от 30.07. за 5 дни. Чавета-1 брой прекрасна щерка на 4+ Heart Eyes.

Ние ще сме с компания, но от ергенчета...та нали разбирате и моите теразания  Laughing

Идеално, и ние сме с такваз прекрасна дъщеря на 4+, но приемаме и какички Laughing

пишете ни и нас  в групата, от 30.07 сме 7 дни в Славуна,  госпожицата е  на 6 год почти Simple Smile
дано само времето е  хубаво    Nature Sunny  всичко останало се  преглъща Wink
хубава  почивка на всички заминаващи

LaughingЕ много сте мааалки, но оттдавам двама батковци под наем, особенно малкия става прекрасна детегледачка за малки госпожици-от вътре му идва на 12 год. е. В Мура сме от 01.08.-
Супеер, Sunglasses Направо може да си заформим мафия и да си пазим чадъри като румънците  Twisted Evil
Mr. Green Затова не разчитайте на нас, спим до късно но пък в замяна ще ви забавляваме дечурлигата -гаранция Laughing Обадете ни се , две руси големи момчета със сини очи, сядаме на последния ред шезлонги между Славуна и Гергана Hugще се радвам .....

# 655
  • Под гъбата
Момичета, някой бил ли е в икономичните стаи на Компас/Панорама? Интересува ме много ли са малки и дали ще се съберем двама възрастни с едно дете на 9?

# 656
Момичета, няма ли завърнали се от Магнолия? Да пишат един, два реда - храна, стай, анимация!  bouquet

# 657
  • русе
имам питане за Бялата лагуна/пак хе на Албена/ знае ли се плажа там как е, има ли ходили там newsm78

# 658
  • Под гъбата
имам питане за Бялата лагуна/пак хе на Албена/ знае ли се плажа там как е, има ли ходили там newsm78
Аз бях там в края на юни. Не се лъжи, плажа не струва, пълно е с камъни. Същото е и във водата. Инклузива е на светлинни години от предлаганото в Албена. За дискотеката вечер с песни от рода на "Квой туй нещо.... и Бяла роза" да не говорим Cry

# 659
момичета има ли изгодни някакви оферти сега ? пуснете ми линк, закъсахме я тая година никъде нямаме запазено Sad

Общи условия

Активация на акаунт