Лято в Албена 2012г. - (Тема 2)

• 63 746
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Hug Миналата година бяхме в Мура- страхотно е
-реновиран наистина /нови бани-със съшоар, нови легла, нови завивки, ламинат, телевизор плазма, хладилник/ всичко това го има
И ние сме там пак август....с нетърпение очаквам Laughing
Парите си заслужават, спокойстви е на плажа, и в 10 часа да отидеш има свободни места на плажа.  Hug Коренна разлика между тези 3 хотела от тези в централната част-спокойствие, като искате народ вечер на разходка из Албена, ако ли не вечер на басейна на вечерно шоу, аниматорите са уникални......игри с участието на публиката

Весело изкарване на Вас, и дано останете доволни Hug

Благодаря мила Hug Hug Hug
Дано и някой от тазгодишните почиващи в Мура се включи с прясна информация...

И ние тази година ще сме в Мура - от средата на август. Има ли място да се сложи кошарка в стаята...на снимките ми изглежда че детското сегло е прикрепено заедно със спалнята за обща рамка, разеделна от нощното шкафче. А ние още си носим кошарката за спане Simple Smile И има ли детски кът и детски басейн, на снимките не виждам, а в сайта, в който резервирах пише че има  newsm78

# 301
Здравейте. Прехвърлих темата и искам да попитам нещо. Има ли резервирали почивка в Славуна? Оказа се, че докато решим къде и кога ще почиваме, възможност за настаняване в хотел 1-ва линия има само там. Ние сме почивали там през 2009г и останахме много доволни. Сега променило ли се е нещо?

# 302
  • в мечтите си
Никой ли няма да почива в .КОМ тази година?Ние сме от 08.07 6 дни.Моля който е ходил нека сподели как стоят нещата с пътуването с кола до плажа...

# 303
Направих резервация за х-л Орхидея, ако някой има малко инфо ще съм много благодарна. Няма да се много време, решихме 4 дни /за варненци толкова Mr. Green разрешават/

# 304
Никой ли няма да почива в .КОМ тази година?Ние сме от 08.07 6 дни.Моля който е ходил нека сподели как стоят нещата с пътуването с кола до плажа...

По принцип проблема с паркиране около плажа го има навсякъде. Няма места, така че може да изберете влакче, автобуса....

# 305
  • Русе
Има място за паркиране на една поляна накрая на Албена след Арабела. Много ходят там с колите на плаж. Точно до импровизирания паркинг има свободна зона и е много удобно. Там обръща и влакчето.

# 306
# 307
Има място за паркиране на една поляна накрая на Албена след Арабела. Много ходят там с колите на плаж. Точно до импровизирания паркинг има свободна зона и е много удобно. Там обръща и влакчето.

Във връзка с маршрута на влакчето да ви питам - ходи ли нагоре  около хотелите в гората ,защото преди две години бяхме там за първи път и се возихме ,но слязохме твърде рано, а много ми се иска да ги разгледам  Simple Smile Иначе никой не ми се връзва да ходим дотам-въпреки ,че едва ли е толкова далеч пеша ,но моята буба доста бързо я примързява , а не ми се носи в тези жеги -та поне в едната посока да сме с превоз  Sunglasses

# 308
Резервирахме за Панорама, но не ми е ясно къде на плажа е ресторант Доростор? По оферта Панорама ползва бар на плажа, ресторанта се казва Доростор и се намира на плажа Нептун.За на картата на първа страница на темата такъв плаж и ресторант не виждам. Моля ако може някой да ме светне. И от колко часа става настаняването?

# 309
  • София
Направих резервация за х-л Орхидея, ако някой има малко инфо ще съм много благодарна. Няма да се много време, решихме 4 дни /за варненци толкова Mr. Green разрешават/

Аз много харесвам този хотел. Какво точно ви интересува?

# 310
Здравейте. Прехвърлих темата и искам да попитам нещо. Има ли резервирали почивка в Славуна? Оказа се, че докато решим къде и кога ще почиваме, възможност за настаняване в хотел 1-ва линия има само там. Ние сме почивали там през 2009г и останахме много доволни. Сега променило ли се е нещо?

Ние миналата година бяхме там. Отидох доста притеснена, защото четох информация, че предишни години от там е тръгнал ентеро-вирус и защото ресторанта се ползва от два хотела, да не би да има навалица, но се върнах много доволна. Беше чисто, ресторантът е климатизиран, нямаше навалица, освен за скарата навън (но такава май става във всички ресторанти), анимацията беше приятна. Всичко ми хареса много. Само не знам защо го продават по-скъпо от другите 3 звездни хотели на първа линия, вярно че го водят 4 звезди, но много не съм съгласна с това. С една дума не ми хареса само това, че е по-скъпо.  Mr. Green

denito2, настаняването в хотелите става след 14часа, а напускането - до 12часа.

# 311
Аз щях да попитам същото - Защо продават толкова скъпо Славуна? Rolling Eyes  Хотела ползва един ресторант с Мура. Какво толкова са го разкрасили, че да искат 20 лв. повече? newsm78

# 312
Здравейте!
Вчера се връщам от почивка в Албена и ми се иска да споделя впечатления.
Преди няколко поста имаше питане/колебание за Фламинго - аз почивах там. Ако все още има места - не се колебайте изобщо, аз обичам да търся недостатъци, но в този хотел не мога да намеря, почиваме там от 3 години! Всичко е на ниво - обстановка, персонал, отношение, обслужване, решаване на проблеми и т.н. Хотела има няколко басейна, единият започва от дълбочина 0м., така че там могат да се пускат дори лазещи бебета и е много удобно за малки деца.

Като цяло не бих могла да кажа, че има друг курорт в България, в който всичко е уредено толкова добре, да не е презастроено от хотели, да се чува силна музика по цяла нощ и т.н. Фламинго е на централната улица, но пак не е шумно. И да има толкова паркови пространства, зеленина, дървета....
Много съм доволна от множеството и най-различни (платени и безплатни) атракциони за деца по крайбрежната алея
На плажа нямаше запазване на шезлонги, водата наистина е с прекрасна температура в момента.

Ако някой се интересува от актуална информация относно курорта като цяло или х-л Фламинго - мога да помогна, впечатленията са ми "пресни".

Хубаво лято и прекрасна почивка на всички, които са избрали Албена!

# 313
Аз щях да попитам същото - Защо продават толкова скъпо Славуна? Rolling Eyes  Хотела ползва един ресторант с Мура. Какво толкова са го разкрасили, че да искат 20 лв. повече? newsm78

Какво значи това-Мура и Славуна  имат общ ресторант?
И не става ли претъпкано?
Ресторантът близо ли е до Мура?

# 314

Какво значи това-Мура и Славуна  имат общ ресторант?
И не става ли претъпкано?
Ресторантът близо ли е до Мура?

Двата хотела имат общ ресторант.
Ресторантът е между двата хотела (Мура и Славуна).
Не става претъпкано.

Общи условия

Активация на акаунт