Лято в Албена 2012г. - (Тема 2)

• 63 746
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря за отговорите Simple Smile Аз резервирах от събота, да се надявам, че на щерката ще и хареса.

# 376
  • в града на вечния купон
Някой,който е бил в хотел оазис миналата година,моля да сподели за анимацията?

# 377
И аз най-накрая реших от неделя сме в Албена .
Ще спим в Доростор,ще ползваме всичко останало на Добротица/моя фаворит след Калиакра/.
Не можахме да се качим нагоре и това е.
Ще се радвам да се запознаем с други мацки,които ще са там по това време.
Люта чушка с вас се засичме Simple Smile.приятно ми е да се запознаем Hug Hug
Не се притеснявай за анимацията,моите зверчета няма как да не повлекат твоята мадамка в Калиакра на шоутата още сега точат зъби.Иначе в Добротица освен на басейна предлагат и вечер във флоаето пенсионерски ритми /в добрия смисъл на думата/,но децата се кефят.
Ами това е тази годиан от 1 -8юли сме там хайде да си направим среща.

# 378
От миналогодишните ми косвени наблюдения по съседски (от Калиакра), анимацията в Добротица си е окей, но нищо особено, анимация като анимация. Преки наблюдения мога да имам най-рано утре следобед.

Тази година няма ли да се запознаем,а?Да не сте вече на морето.Ще се радвам,е не е Калиакра ,но ..

# 379
  • Русе

И аз се интересувам от всякакво инфо за Оазис. До сега не сме почивали в Албена, а като цени най ни пасва на бюджета, без да е на майната си от плажа.  Peace

# 380
lubito,
щом сте били в Златните в хотел Астория,а аз никак не го одобрявам,предполагам че в хотел Оазис ще ви хареса.Въпреки че не е кой знае какъв,няма много добри отзиви за него.Но пък тази година може да има по-качествена храна.В някои хотели така става-година с година не си прилича.

# 381

И аз се интересувам от всякакво инфо за Оазис. До сега не сме почивали в Албена, а като цени най ни пасва на бюджета, без да е на майната си от плажа.  Peace

Заглеждам Оазис и аз - прилична цена,сравнително близо до плажа.Преди години съм почивала в Лагуна маре, но сега не мога да се сетя къде точно се намира Оазис и тези 100 м до плажа реални ли са newsm78

# 382

И аз се интересувам от всякакво инфо за Оазис. До сега не сме почивали в Албена, а като цени най ни пасва на бюджета, без да е на майната си от плажа.  Peace

Заглеждам Оазис и аз - прилична цена,сравнително близо до плажа.Преди години съм почивала в Лагуна маре, но сега не мога да се сетя къде точно се намира Оазис и тези 100 м до плажа реални ли са newsm78

Аз също по цени и близостта до плажа избрах Оазис. Също чакам за прясна информация как са нещата.

# 383
  • София
... къде точно се намира Оазис и тези 100 м до плажа реални ли са newsm78

Реални са  Peace Оазис е точно до Фламинго. За плажа само пресичаш търговската улица, минаваш покрай няколко сергии и/или батути и си на пясъка... Ние бяхме там преди 3 години, така че не мога да дам актуална информация. Не съм била впечатлена от нещо, но и недоволни не сме останали в никакъв случай. Като голям плюс отчитам наличието на 1 единично и 1 легло персон и половина в стаите, което ми се струва много практично.

# 384
  • Велико Търново
А възможно ли е да си отседнал в един хотел, а да отидеш на басейна на друг?
Например, ако сме в Оазис, дали можем да ползваме басейните на Фламинго? Фламинго не е на AI, няма гривни, значи на басейна няма как да познаят от кой хотел си? И дали правят проблем, де, или не?

# 385
Когато бяхме във Фламинго гранд на басейна ни искаха да си покажем картата от стаята.Но това само първия път,после не.Сега не знам как стоят нещата.

# 386
За басейните може да се ползват срещу заплащане,не знам колко е като сума.Мисля,че за всеки хотел е различно,но въпросът е дали си струва.Макар че аз лично смятам,че тези хотели,които са без басейни трябва да ползват този на най-близкия такъв.Например Доростор няма и не ползва никой,Нона ползва този на Елица.

# 387
  • в мечтите си
Здравейте!
След 10 дневно четене глава ме заболя.Отказахме резервацията в КОМ на моя мъж му е далече от плажа.
Сега съм резервирала в Мура.Много моля ,който е бил там нека сподели има ли детски басейн,анимацията как е?Сина ни ще е на 5 години.
На плажа няма бар ,но има ли проблем да се взима от пул бара,примерно бира,сок и пр.Освен основните хранения следобед предлагат ли се закуски и пр.
Съжалявам ,че само питам,но се надявам след това аз да мога с успех да разказвам.
До 24 часа трябва да платя,затова моля за отговори.  Praynig

# 388
Здравейте!
След 10 дневно четене глава ме заболя.Отказахме резервацията в КОМ на моя мъж му е далече от плажа.
Сега съм резервирала в Мура.Много моля ,който е бил там нека сподели има ли детски басейн,анимацията как е?Сина ни ще е на 5 години.
На плажа няма бар ,но има ли проблем да се взима от пул бара,примерно бира,сок и пр.Освен основните хранения следобед предлагат ли се закуски и пр.
Съжалявам ,че само питам,но се надявам след това аз да мога с успех да разказвам.
До 24 часа трябва да платя,затова моля за отговори.  Praynig

Мура не е ли само ол инклузив? Мисля, че това със закуските между храненията важи само за ултра...  newsm78
Ползвалите да се включат с коментар  Heart Eyes

# 389
Ултра включва вносен алкохол  Peace
Междинните хранения ги има и в ол инклузива.
Мура Е на плажа, така че съответно и достатъчно близо, за да си взимате храна и напитки от ресторанта, лоби-бара и т.н. на хотела.

Общи условия

Активация на акаунт