Проблеми при изплащането на болнични листове от НОИ - 4

• 100 442
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Наблюдаващия гинеколог примерно  Peace

# 541
Здравейте. Надявам се,че ще можете да ми отговорите. Преносих след термин и сега не знам кой трябва да ми издаде болничния от термина до датата на раждане?

Този, който е издал болничния за 45 дни.

# 542
  • Пловдив
кой трябва да ми издаде болничния от термина до датата на раждане?

АГ то,издал 45 дневния ти преди термин

# 543
  • София
Здравейте. Надявам се,че ще можете да ми отговорите. Преносих след термин и сега не знам кой трябва да ми издаде болничния от термина до датата на раждане?

доколкото знам разликата в дните(преносване или раждане преди термин) се изравняват с болничния от педиатъра (3тия), а от болницата ти издават 2рия от датата на раждане. В крайна сметка дните винаги излизат 410

# 544
  • Пловдив
доколкото знам разликата в дните(преносване или раждане преди термин) се изравняват с болничния от педиатъра (3тия),

За преносването не е така

# 545

доколкото знам разликата в дните(преносване или раждане преди термин) се изравняват с болничния от педиатъра (3тия), а от болницата ти издават 2рия от датата на раждане. В крайна сметка дните винаги излизат 410
Изравняването в болничния от педиатъра е във връзка с 410те дни, но болничен за преносване се издава от този, който е издал болничния за 45 дни.

# 546
  • София
 Миналата година и с мен стана така. Болничният издава генеколога, който те е наблюдавал докато си била бременна.

# 547
  • София
доколкото знам разликата в дните(преносване или раждане преди термин) се изравняват с болничния от педиатъра (3тия),

За преносването не е така

благодаря за корекцията! и аз научих нещо ново Simple Smile

# 548
Здравейте, искам да попитам нещо - Аг-то ми иска служебна бележка за ползвани болнични, но доколкото знам се искат за 2-3 години назад, а аз съм сменила няколко фирми, каква е процедурата?

# 549
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам нещо - Аг-то ми иска служебна бележка за ползвани болнични, но доколкото знам се искат за 2-3 години назад, а аз съм сменила няколко фирми, каква е процедурата?

АГ то ти да погледне амбулаторната и карта.Там се нанасят всички болнични

# 550
Здравейте Simple Smile Имам проблем,бтеменна съм в 14г.с.На 12 ноември постъпих в болница,поради кървене,от тогава до момента съм в болнични,но до момента не съм получила нито 1 стотинка.Какво става-нямам никаква идея само знам че положението етрагично.Имам необходимия стаж за изплащането на обещетението.Звъня в НОИ а там никой не вдига  newsm78 . Моля Ви за съвет или някакво мнение  Hug

# 551
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile Имам проблем,бтеменна съм в 14г.с.На 12 ноември постъпих в болница,поради кървене,от тогава до момента съм в болнични,но до момента не съм получила нито 1 стотинка.Какво става-нямам никаква идея само знам че положението етрагично.Имам необходимия стаж за изплащането на обещетението.Звъня в НОИ а там никой не вдига  newsm78 . Моля Ви за съвет или някакво мнение  Hug

Първо не звъни по телефона в НОИ.Пиши им мейл
Второ отиди до НОИ и си извади ПИК код,за да видиш какво ти е положението.С фирмата ти говори ли?

# 552
Добре Благодаря  Hug Относно с фирмата да говорих с тях няма проблем всичко е наред с документите.Казаха ми,че това забавяне е заради края на старата година.С банката която работи фирмата превеждат пари четвъртък. нз стана мн объркано.Още утре ще отида до нои за пик код.И все пак благодаря
 Crazy

# 553
  • Пловдив
Добре Благодаря  Hug Относно с фирмата да говорих с тях няма проблем всичко е наред с документите.Казаха ми,че това забавяне е заради края на старата година.С банката която работи фирмата превеждат пари четвъртък. нз стана мн объркано.Още утре ще отида до нои за пик код.И все пак благодаря
 Crazy

Да има забавяне заради почивните дни.Първия превод за новата година беше на 7 ми януари.Може би другата седмица ще ти пуснат и на теб.Днес провери ли картата.Може да имаш

# 554
Да проверих я  Flutter Всеки ден я проверявам и все едно и също.Сега пак говорих със счетоводителката и тя каза да си я проверя днес пак след 17:00ч. ако няма нищо да очаквам превод др четвъртък .Има някаква надежда  Laughing поуспокоих се малко хихи

Общи условия

Активация на акаунт