Проблеми при изплащането на болнични листове от НОИ - 4

• 100 367
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Не е от грешен ПИК , аз винаги имам проблем САМО с тази справка, при положение, че кодът ми е запаметен и се логвам автоматично всеки път. Точно тази справка винаги е бъгава и страшно изнервяща.

аз нямам проблем с тази справка.с мозила съм.опитайте и вие с мозила или нещо по-различно

# 616
  • София
аз нямам проблем с тази справка.с мозила съм.опитайте и вие с мозила или нещо по-различно
С Мозила съм. Може да се претоварва на моменти, знам ли, но си е досадно.

# 617
Вижте големи/малки букви да не обърквате.  Peace

# 618
Не е само при теб този проблем, и аз не мога да вляза днес да си проверя.

# 619
  • София
Здравейте. В болничен съм от 24/02 до 27/03 (вкл.) . Болничния ми е занесен в НОИ на 14/03. Днес имам превод за двата дни от февруари. Въпросът ми е дали да очаквам парите за март да получа през май, или както аз смятам трябва и тях да получа до края на седмицата? За съжаление нямам ПИК, за да проверя в сайта и ще съм благодарна, ако някой може да ми отговори.   bouquet

# 620
  • Пловдив
Здравейте. В болничен съм от 24/02 до 27/03 (вкл.) . Болничния ми е занесен в НОИ на 14/03. Днес имам превод за двата дни от февруари. Въпросът ми е дали да очаквам парите за март да получа през май, или както аз смятам трябва и тях да получа до края на седмицата? За съжаление нямам ПИК, за да проверя в сайта и ще съм благодарна, ако някой може да ми отговори.   bouquet

Болничните ги изплащат месец за месец.Март ще го получиш април месец

# 621
Здравейте
аз съм, в болнични от 2 януари и вече трети болничен съм занесла а само един са ми изплатили толкова бавно се работи по тези институции ,днес цял ден немога да проверя в сайта на нои до каде са ми обработили втори дето е внесе или грешка при генериране или невалидна комбинация наистина е изнервящо . #2gunfire

# 622
Здравейте
аз съм, в болнични от 2 януари и вече трети болничен съм занесла а само един са ми изплатили толкова бавно се работи по тези институции ,днес цял ден немога да проверя в сайта на нои до каде са ми обработили втори дето е внесе или грешка при генериране или невалидна комбинация наистина е изнервящо . #2gunfire
Въоръжете се с търпение. Днес минават всички майчинства, които ще се наредят по сметките на лицата в четвъртък. Утре заран ще са заредени данните с дата на ведомост 02.04.2014г. и ще бъдат достъпни. При просрочие в сайта на НОИ има форма за контакт с ПИК код, където можете да си задавате личните въпроси и да получавате лични отговори, вкл. забавени плащания.

# 623
Само че зависи не кога ти си го занесла на работодателя, а кога той го е представил в НОИ. Ако е станало в последния срок, нормално е да се забавят нещата. Документите се обработват по дата на представяне.

пс. Аз нямам проблем с влизането с ПИК кода, всичко ми се отваря  Peace

# 624
[имам въпрос относно сгрешен болничен лист.грешката е допусната от лекуващата лекарка при попълване формулярите на болничния лист.от ной ме препратиха към медицинска комисия,която да разгледа грешките в листа.От тази комисия признаха че грешката е на джипито,но ми казаха,че няма да ми изплатят обезщетението/за седем дни /.Какво да правя и към кого да се обърна за помощ?

# 625
Разясни повече информацията. Каква точно е грешката?
И другото което е, как от НОИ те пратиха към медицинска комисия, имаш ли документ/писмо/разпореждане, нещо?

# 626
  • Варна
Здравейте!

Може ли линк ,къде проверявате кога е  представен болничният лист от работ-ля?
Кога се изплащат?!5 дни след предстявянето ли?
И къде гледате дали е преведен?

# 627
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте!

Може ли линк ,къде проверявате кога е  представен болничният лист от работ-ля?
Кога се изплащат?!5 дни след предстявянето ли?
И къде гледате дали е преведен?

Проверява се на страницата на НОИ с ЕГН и ПИК-код.
Срокът за плащане на болничен е 15 работни дни от подаването в НОИ.

# 628
  • София
Според вас НОИ ще върнат ли болничен (изравнителния от педиатъра за родено детенце), ако е сгрешен адреса на майката и не е по лична карта?

# 629
Според вас НОИ ще върнат ли болничен (изравнителния от педиатъра за родено детенце), ако е сгрешен адреса на майката и не е по лична карта?

Не  Peace

Общи условия

Активация на акаунт