Проблеми при изплащането на болнични листове от НОИ - 4

• 100 342
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Еленка, работодателят дал ли го е в НОИ? От датата на даването в НОИ в срок до 15 работни дни ще имаш превод. Извади си ПИК код да си виждаш нещата  Peace

# 646
Еленка, работодателят дал ли го е в НОИ? От датата на даването в НОИ в срок до 15 работни дни ще имаш превод. Извади си ПИК код да си виждаш нещата  Peace

Da predstaven e vuv NOI kazaha mi che na 10.03 e zanesen po putq na logikata ochakvah tezi dni prevod no uvi nqmam ...a veche sum predstavila vtori bolnichen koito veche e predstaven vuv NOI

# 647
Ако е така, значи има някаква нередност. Може да е върнат с писмо, което още да не сте получили за корекция. Питай работодателя си. Работодателите също си вадят ИКО код, с който да следят болничните. Звънни или отиди на място в НОИ да провериш, щом не си получила и писмо до сега и си извади и ПИК код за да си следиш от тук нататък всичко  Peace

п.с Пиши на кирилица  Hug

# 648
  • Пловдив
 Da predstaven e vuv NOI kazaha mi che na 10.03 e zanesen

Ако беше занесен тогава,вече да си изхарчила парите.Може още да не е представен.Срокът е до 15 ти април.Извади си ПИК код от НОИ,за да си следиш нещата,а не да се чудиш

# 649
 Da predstaven e vuv NOI kazaha mi che na 10.03 e zanesen

Ако беше занесен тогава,вече да си изхарчила парите.Може още да не е представен.Срокът е до 15 ти април.Извади си ПИК код от НОИ,за да си следиш нещата,а не да се чудиш

как да си изкарам такъв код?

# 650
  • Пловдив

Отиваш в НОИ с личната карта.Попълваш една молба,която също я има и на сайта,и ти го дават

# 651

Отиваш в НОИ с личната карта.Попълваш една молба,която също я има и на сайта,и ти го дават

Много благодаря Simple Smile Но нали ви казвам втори представих,а първия не съм взела..

# 652
  • Пловдив
Но нали ви казвам втори представих,а първия не съм взела..

Това също е съвсем нормално.Ти може и 10 да представиш.Това не означава,че ще ти предвижат по-бързо първият.Има си срокове и те се спазват,а не се гледат броят на болничните на служителя

# 653
Но нали ви казвам втори представих,а първия не съм взела..

Това също е съвсем нормално.Ти може и 10 да представиш.Това не означава,че ще ти предвижат по-бързо първият.Има си срокове и те се спазват,а не се гледат броят на болничните на служителя

Ами ако има грешка би трябвало да ме уведомят,но все още нищо

# 654
  • Пловдив

Може и да са опитали,но да не те намират.Може болничният още да не е представен.Може да е представен тези дни и всичко да е наред.ИЗВАДИ СИ ПИК КОД

# 655

Може и да са опитали,но да не те намират.Може болничният още да не е представен.Може да е представен тези дни и всичко да е наред.ИЗВАДИ СИ ПИК КОД

Определено ще си извадя!! Но все пак и днес ще проверя дали имам превод Simple Smile

# 656
  • Пловдив
Но все пак и днес ще проверя дали имам превод Simple Smile

Няма никакъв смисъл да проверяваш.Преводи се правят само вторник и четвъртък

# 657
Но все пак и днес ще проверя дали имам превод Simple Smile

Няма никакъв смисъл да проверяваш.Преводи се правят само вторник и четвъртък

Ами аз проверих към 15:00

# 658
Еленка, най-добре отиди на място и веднага ще ти кажат дали има нужда от корекция или забавянето е нормално. По принцип изпращаt писмо с куриер, но ако не те намери, не ти звъни по телефона и аз така не знаех, че въобще имам писмо.  Shocked
Когато отидох на място, нещата се изясниха. Но по принцип, ако има проблем, няма да ти се обадят по телефона, колкото повече се забавят нещата, за тях е по-добре.

# 659
Еленка, най-добре отиди на място и веднага ще ти кажат дали има нужда от корекция или забавянето е нормално. По принцип изпращаt писмо с куриер, но ако не те намери, не ти звъни по телефона и аз така не знаех, че въобще имам писмо.  Shocked
Когато отидох на място, нещата се изясниха. Но по принцип, ако има проблем, няма да ти се обадят по телефона, колкото повече се забавят нещата, за тях е по-добре.

Ще отида но в понеделник да си изясня нещата.То месец мина ....

Общи условия

Активация на акаунт