Грешни тестове?!?

• 26 613
  • 105
  •   1
Отговори
# 75
Честито!И аз от такива грешни тестове и от реакцията на докторката в първия момент"казал ти е на тебе някой ,че си бременна " сега съм в 14 седмица,така че или отиди на кръвен тест или изчакай и успех !!! Grinning

# 76
  • в сърцата на децата <3
Смени доктора  Peace
Ще има ефект!!!! Аман от "велики"шамани!!! Дори и да не си бременна (а аз мисля, че си) тоя идиот няма как да знае дали скоро ще бъдеш или не. А това за годините не го разбрах... Много тъпо изказване. Аз съм на 26, 4 месеца след като си спрях противозачатъчните и се пазехме от дъжд на вятър и стана... Сигурно ако не се пазехме щеше да стане и от първия път, кой знае, това си е Божа работа...

# 77
Смени доктора  Peace
Ще има ефект!!!! Аман от "велики"шамани!!! Дори и да не си бременна (а аз мисля, че си) тоя идиот няма как да знае дали скоро ще бъдеш или не. А това за годините не го разбрах... Много тъпо изказване. Аз съм на 26, 4 месеца след като си спрях противозачатъчните и се пазехме от дъжд на вятър и стана... Сигурно ако не се пазехме щеше да стане и от първия път, кой знае, това си е Божа работа...

аз съм на 21,3 месеца постоянно слушам че ми било рано и че съм била малка и т.н. направо аман  а докторът който се мисли за велик и който бил специализирал 6 години при д.ц. Щерев  е д-р Градинаров  в гр Варна в курортна поликлиника и окръжна болница той е 3 доктор който трябва да сменя  Laughing
Наистина много ми се иска да съм бременна и силно се моля думите на всички ви да се окажат верни а това което док каза да е негова грешка просто след година и 2 месеца опити да не кажа почти всеки ден  Embarassed те наляга едно огромно очаяние където не ти се занимава със нищо и се оставяш по течението
Най - вероятно другата седмица ще си пусна кръвен тест дано не са мн скъпи Simple Smile
А на теб мога да ти пожелая леко и безпроблемно бременеене и мн щастие дано скоро и аз да съм на твоето положение ако вече не съм  Laughing Hug

# 78
  • в сърцата на децата <3
Във Варна живеех преди 4-5 години с бившия ми приятел. Що доктори обиколих там по едно време, че нещо ми бяха объркали хапчетата... С колкото крайници имам ти препоръчвам д-р Надя Дюлгерова от МЦ Надежда!!! Много, много, много точен специалист, никога не прибързва с "диагнози" и лекарства, не прекалява с количествата изследвания, които иска - само това, което е необходимо. Разбира се, стига да можеш да си го позволиш, защото цените са...  Shocked Мда... Но пък знаеш за какво плащаш  Peace

# 79
Във Варна живеех преди 4-5 години с бившия ми приятел. Що доктори обиколих там по едно време, че нещо ми бяха объркали хапчетата... С колкото крайници имам ти препоръчвам д-р Надя Дюлгерова от МЦ Надежда!!! Много, много, много точен специалист, никога не прибързва с "диагнози" и лекарства, не прекалява с количествата изследвания, които иска - само това, което е необходимо. Разбира се, стига да можеш да си го позволиш, защото цените са...  Shocked Мда... Но пък знаеш за какво плащаш  Peace
благодаря ти мн за съветите и препоръките
snow_angel идната седмица ще си пусна кръвен тест с които не съм мн на ясно как става и по кое време се прави и изобщо как протича но ако новината  е радостна вече ще се ориентирам за аг   Hug

# 80
  • в сърцата на децата <3
Как се прави кръвен тест за бременост - влизаш в първата лаборатория, която видиш (по-хубаво частна, цената за тоя тест е една и съща) и казваш, че искаш кръвен тест за бременност. Взимат ти кръв от вената и след 3-4 часа ти излизат резултатите. Ако си твърде любопитна - може и днес да го направиш, лабораториите не почиват. Ако отидеш в частна лаборатория ще ти дадат листче с номер на изследването, за да си го провериш от домашния компютър, а не да ходиш пак Simple Smile Успех ти пожелавам и едни хууубави високи нива на ЧХГ   Hug

# 81
   Здравейте,искам и аз да споделя това, което ми се случва.
Последната ми менструация беше на 28 юни. Някъде към 28 юли започна болка ниско в корема,гърдите започнаха да ме болят, започнаха да ми излизат пъпки по лицето,както обикновено става преди всяка моя менструация. Очаквах всеки ден да ми дойде,но цикъла така и го нямаше. Когато минаха 10 дни от закъснението си направих тест. От обикновените лентички. Показа категорично положителен. На следващия ден повторих  със лентичка на друга фирма- пак категорично положителен. Тъй като моята гинеколожка беше в отпуск изчаках малко с посещението при гинеколога и вчера отидохме за пръв път. Казах ѝ датата на последната менстурация и легнах за преглед на видеозон. Прегледа ме много внимателно и накрая каза, че не знае какво са показали тестовете, но бременност няма. Трябва да има 9 седмична бременност,но нямало нищо.Виждала ясно матката-била празна! Каза ми за всеки случай да отида да си направя нов тест,но този път да си взема Шуър Чек - те били почти 100% сигурни. Направих теста в тоалетната и пак  положителен с две съвсем ясни черти. Отидох пак при нея с теста в ръка. Остана много изненадана и пак ме прегледа на видеозона, но пак нищо не видя. Матката била празна,нямало плоден сак,а на 9 седмици трябвало и сърдечна дейност да има вече. Няколко пъти ме попита дали не съм имала някакво кървене през този период,казах и че никакво,дори зацапване не съм имала. Каза, че имало  вероятност бременността да е настъпила по късно и да не може все още да се засече на коремния видеозон. В петък ще ме прегледа с вагинален, но каза  да не се надявам много.  Ако е извън маточна бременност дали щеше да се види на видеозона? Ще се побъркам до петък. Има ли някой,който го е преживял?

# 82
  • в сърцата на децата <3
mimi_12, успокой се! Ако е извънматочна пак ще се види на видеозона, спокойно. Възможно е просто да си забременяла по-късно и това да е причината нищо да не се вижда. Спри да даваш грешни пари за тестове, отиди на кръвен - нивото на ЧХГ ще покаже и в коя седмица си! Ако ще те успокои - отиди още днес, резултата излиза след 2-3 часа. След 48 часа пак си направи - ако си бременна ще имаш удвояване на ЧХГ. Кръвните са 100% сигурни, лентичките не са - независимо от марката. Успех ти пожелавам, независимо от резултата! Стискам палци да е това, което ти искаш!

# 83
  • София

Мименце, да си смениш лекарката и то бързо-бързо. Как така ще те гледа само на коремен и с лека тъка ще каже, хайде до петък  ooooh! Не искам да те плаша на 9 г.с. ако е извънматочна си е много опасно....

Та- отиваш при друг лекар на частно най-добре; Казваш му за установяване на бременост и хората гледат с вагинален.
То в 9 г.с. би трябвало и с коремен да се вижда вече... леле тая лекарка  ми иде да я  #2gunfire #Cussing out

# 84
  • в сърцата на децата <3
Абе само на мен ли ми прави впечатление колко странни са станали АГ-тата в последно време? То вярно, че са изтръпнали вече от практиката, ама как така просто с лека ръка раздават - ти си бременна, ти не си.. Няма нужда от кръвен тест, няма нужда от нищо... Не се вижда - значи няма. Ужасена съм!!!  #Cussing out

# 85
  • София

Сноу енджъл, не си единствената... всички сме го забелязали, за това отивам силно подготвена и готова да споря и да задавам точните въпроси. Много трудно е да попаднеш на светен лекар в днешно време. Не е само при АГ-тата. Скоро гледах репортаж как махали здрави органи на пациентите, за да вземат парите по клиничните пътеки  #2gunfire Имахме случай, дето искаха да кюретират една мама със здраво бебе  Shocked Shocked Shocked Хората с години се бяха борили, добре, че тук имаше много съвети да потърси и други мнения на други лекари... Tired

# 86
[quote author=Габриела-и-Дидо Радославови link=topic=661014.msg22819742#msg22819742
идната седмица ще си пусна кръвен тест с които не съм мн на ясно как става и по кое време се прави и изобщо как протича но ако новината  е радостна вече ще се ориентирам за аг   Hug
[/quote]

Защо да чакаш,освен ако нещо не съм пропуснала,но кръвният тест е най-сигурен и отразява веднага ,аз лично ходя в частна лаборатория,много съм доволна.
Успех и дано да е положителен  Peace

# 87
[quote author=Габриела-и-Дидо Радославови link=topic=661014.msg22819742#msg22819742
идната седмица ще си пусна кръвен тест с които не съм мн на ясно как става и по кое време се прави и изобщо как протича но ако новината  е радостна вече ще се ориентирам за аг   Hug

Защо да чакаш,освен ако нещо не съм пропуснала,но кръвният тест е най-сигурен и отразява веднага ,аз лично ходя в частна лаборатория,много съм доволна.
Успех и дано да е положителен  Peace
[/quote]

Днес на 1.09.2012 г си направих трети тест шуар чек писалка вече  след закъснение на МЦ  и той беше положителен със МНОГО  ясна и наситена черта не чак толкова колкото 1вата но е наситена сравнение със предните 2 Simple Smile
така или иначе ми се полага още един преглед при куция д-р Градинаров искам да видя какво ще ми каже като ме види на видеозона и след това ще си пусна кръвен тест и ще отида пак при него със резултатите за да му покажа как "няма да забременея скоро "
не знам виждам 3ти положителен тест от време на време ми се гади и мн ми се спи постоянно но това може да се дължи и на преумора от работа но все още ме е страх да се зарадвам и да го повярвам че съм бременна
смятам началото на идната седмица да отида на лекар и след това на кръвен тест ако не ми хареса диагнозата на доктора и непременно ще ви кажа какво е станало  Hug

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 17:57 от Габриела-и-Дидо Радославови

# 88
Здравейте момичета  Hug
както казах и обещах днес споделям че ходих на 2ри преглед  на коремен видеозон  и доктора каза че съм бременна в 5-6 г.с с плоден сак 13 мм newsm53 много съм щастлива направо на 7то небе  Simple Smile
пожелавам на всички който искат бебче и който опитват от дълго време както беше при нас  в най скоро време да се похвалят  Simple Smile дано всичко да мине добре до 3 месец пък от там на татък лесна работа  Grinning

# 89
  • в сърцата на децата <3
Честитооооо   bouquet  bouquet  bouquet
Казахме ли ти ние, не ги слушай докторите, те не разбират  Laughing
Само не се надявай, че трудното минава след третия месец. Трудното сега започва и свършва ехеее... когато бебчо стане на нашите години. Че и тогава пак не е лесно  Laughing Спокойна бременност ти желая и не вярвай на всичко, което лекарите ти казват. И отиди при по-читав лекар!!!

Общи условия

Активация на акаунт