Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 25

• 67 374
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз отскоро пазарувам от Javari и може би съм пропуснала, но имало ли е изобщо код за немското?

# 91
Момичета,  newsm44 newsm68 newsm44
Получих си сандалките от английското Джавари от дата 4.05. Даже не мислех че са те, защото очаквах друг пакет, а ето се изненадах приятно!

# 92
Ееее, а дано ни огрее всички тогава! Peace Laughing
Ама то от тогава са ми Кроксовете, а аз получих втория чифт. Някаква надеждица за Бронкс ботите още тая... от 21-ви април.

# 93
  • София
Ивон - благодаря ти за отговора  bouquet

# 94
Dzuls, благодарности за темата.   bouquet
Аз също продължавам да се надявам на 2-та чифта, които поръчах за детето на 06.05., макар че вече ми върнаха парите хората. Имам известие за получаване, но с тези 820гр. май са Трендитата, които поръчах за мен.
А от немското в коша имам 20 нещица, на които цената им не помръдва, та се надявам на код.

# 95
Леле, от 04.05... А аз се възмущавам, че кроксове за дъщеря ми от 18.05 още ги няма. За тази година това ми е третата поръчка и предните две пристигаха за седмица и то първата беше посред тежката зима. Сега реших, че забавянето е заради почивните дни и ще ми пуснат известие след тях, но ето - мина работната седмица, а аз все още чакам  Crossing Arms

Колко време е нормално да почакам преди да поискам да ми възстановят парите?
Въпреки че си искам кроксовете...

# 96
  • Бг
Аз отскоро пазарувам от Javari и може би съм пропуснала, но имало ли е изобщо код за немското?
Имаше, имаше, един чуден код, който при поръчка над 60 евро намаляше с 30 евро поръчката. След това пуснаха още един код 30/70, и от там насетне само си чакаме, надяваме и въздишаме. Но тя надеждата нали умирала последна  hahaha.

wild poppy, първо трябва да изчакаш да изтече крайната дата за доставка, и чак след това да им пишеш.

red shoe, няма код за английското, всичко изтече. В момента само франсетата имат код.

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 15:39 от Alexa_a

# 97
 Момичета, да не би сега ще ни дойдат всички изгубени поръчки?  Rolling Eyes  Обувките от 5.05 все така ги няма, но днес получих отписана от мен поръчка от Амазон. днес беше последен ден за който договорихме се с продавача ( вече извън всички официални срокове),  нямаше известие, аз за протокола проверих в пощата и изненада - поръчката е тук  Mr. Green Изпратена след този техен празник, то ест горе-долу по същото време. Така че може би ще дойдат и обувки  Simple Smile

# 98
  • Варна
Искам такива за мъжа ми http://www.javari.co.uk/dp/B003QXMH1I?ie=UTF8&ie=UTF8 Знаете ли нещо за номерацията?

Здравей, аз получих такива за мъжа ми в бежов цвят и са много добри като изработка, не са миришещи и грозни. За цената са супер и изглеждат много добре, но препоръчвам да се вземе по-голям номер, защото са умалени поне с един размер.

# 99
тези много ми харесват ако някой ги има да каже да ли си отговарят ?Благодаря   bouquet
http://www.javari.co.uk/Mel-Womens-Sugar-Flats-32033/dp/B0063QMN … ;asins=B0063QMN32

# 100
Момичета пуснах една поръчка,но обърках номера .Мога ли да я откажа и как става.

# 101
Кога я пусна? Отстрани на ордера, като отидеш в  My Account -> View Orders  -> Order Summary трябва да има един такъв бутон в който да пише и or canceled докато още можеш да откажеш поръчката. После само през формата за контакт докато още не са я изпратили.

# 102
Момичета пуснах една поръчка,но обърках номера .Мога ли да я откажа и как става.
Отиваш на самата поръчка и в дясно трябва да има бутон, с който да откажеш поръчката. Това при положение, че все още не е обработена. Действай бързо Simple Smile

# 103
  • Düsseldorf
По мои спомени за последно имаше код в немското към септвември или най-късно октомври 2012...
 Crossing Arms

# 104
По мои спомени за последно имаше код в немското към септвември или най-късно октомври 2012...
 Crossing Arms
Hihihi, развесели ме с това 2012 Hug
Сега си погледнах поръчката направена с код...Декември е било 2011.

Бижу, писали сме по-едно и също време с теб.

Общи условия

Активация на акаунт