Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 25

• 67 389
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
тези много ми харесват ако някой ги има да каже да ли си отговарят ?Благодаря   bouquet
http://www.javari.co.uk/Mel-Womens-Sugar-Flats-32033/dp/B0063QMN … ;asins=B0063QMN32
Отговарят си, имам черни такива. Не ми харесаха много, като ги обух защото пеперудката и лентите идват малко по-нагоре отголкото ми се иска. Но пък това си е по моя вкус, може на теб да ти хареса.
Искам такива за мъжа ми http://www.javari.co.uk/dp/B003QXMH1I?ie=UTF8&ie=UTF8 Знаете ли нещо за номерацията?

Здравей, аз получих такива за мъжа ми в бежов цвят и са много добри като изработка, не са миришещи и грозни. За цената са супер и изглеждат много добре, но препоръчвам да се вземе по-голям номер, защото са умалени поне с един размер.

Мерси Натали. Аз пуснах едни вече, но се чудя за втори и за брат ми. Дано имам късмет и не са кофти... Peace

# 106
тези много ми харесват ако някой ги има да каже да ли си отговарят ?Благодаря   bouquet
http://www.javari.co.uk/Mel-Womens-Sugar-Flats-32033/dp/B0063QMN … ;asins=B0063QMN32
Отговарят си, имам черни такива. Не ми харесаха много, като ги обух защото пеперудката и лентите идват малко по-нагоре отголкото ми се иска. Но пък това си е по моя вкус, може на теб да ти хареса.
широки ли са ?   Аз съм със тесене крак  Confused

# 107
Не са широки, нормални са.

# 108
тези много ми харесват ако някой ги има да каже да ли си отговарят ?Благодаря   bouquet
широки ли са ?   Аз съм със тесене крак  Confused

Според мен са умалени - мерих точно този модел миналата седмица. Нося 37, стана ми 38 на дължина, но са за тесен крак /дори бих казала доста тесен/

# 109
    bouquet А сега кой номер имаш може ли да премериш стелката?  Simple Smile

# 110
6-тица, 39. От край до край са 24.5 см. Съгласна съм, че по-скоро са за тесен крак, но за умалени... Незнам, ако си м/у два номера - вземи по-големия. Но ако вземеш с един номер отгоре, мисля, че ще е прекалено. Все пак не са затворени обувки за да обиват или нещо подобно. Сама си прецени. Peace

# 111
6-тица, 39. От край до край са 24.5 см. Съгласна съм, че по-скоро са за тесен крак, но за умалени...
Благодаря аз също нося 6-тица  но стелката ми е 25 см  Peace ще взема 7

# 112
6-тица, 39. От край до край са 24.5 см. Съгласна съм, че по-скоро са за тесен крак, но за умалени...
Благодаря аз също нося 6-тица  но стелката ми е 25 см  Peace ще взема 7
Peace Ок, дано ти харесат.
Сега ги сравних с други мои сандали. Наистина са по-малки.  Peace

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 19:04 от Барышня-крестьянка

# 113
Да се похваля, получила съм днес известие от пощата за поръчаните на 18.05. кроксове  Flutter
Сега остава и да съм нацелила на дъщеря ми номера.

# 114
Чак ме накарахте да сляза до пощенската кутия! Laughing
Имам известие за нещо от Англия, което тежи 300 грама! Rolling Eyes Няма какво друго да е освен, Кроксовете ooooh!
Сега какво да кажа в пощата, че няма да приема доставката и те ще си я върнат? Не вярвам да е друго, щом серийно запристигаха нещата от 4-ти и 5-ти май. Уф...

# 115
зравейте момичета.отскоро пазарувам от Javari и още нямам много опит но ви следя и доста сте ми помогнали със вашия опит.БЛАГОДАРЯ ВИ.п.п.чакам от немското  Javari ботушки TOM TAILOR,невидях да са коментирани затова ако някои иска мога да дам отзиви когато ги получа.УСПЕШНИ ПОКУПКИ  bouquet

# 116
Днес си взех от пощата тези - http://www.javari.co.uk/Womens-Shoes-Sandals/s/ref=topnav_sd_san … _4%26pageCode%3Dd
мнооого сладки, леки, с мека, огъваща се подметка. Цветът обаче не е така оранжев, а нещо средно между оранжево и розово - много хубав, бонбонен цвят. Доволна съм.

# 117
  • Варна
Да споделя - джаварци отново ми спретнаха същия номер...
След като два пъти ми пращат един модел обувки, системата им не давала трети път да го направят и ме съветват миличко да си ги поръчам, пък те щели да ми приспаднат 25 % като компенсация. Въпросът е, че няма как да стане, защото моят номер вече е изчерпан.
smile3515

И този номер само с Кампер ми въртят.... Crossing Arms

lija, добре, че поне нещо си получила.  Simple Smile

И ние с жената имаме 2чифта Кемпър поръчани и ни мотаят.
Сега гледах и номерата са свършили...
ria само за същия модел ли е дискаунта или и за други кемпъри става?

Не знам, вероятно и за друг ще ми намалят, защото съм им много сърдита Mr. Green, ама аз си искам точно този модел... Naughty

Това за пристигналите пратки много ме обнадежди... Flutter

# 118
  • До сърцето...
Много ми харесаха тези Manas-ки. Ама се изчерпали, язък!!!
Само в немското Javari ли ги има (гледам и в немския Амазон са налични, ама с тоз немски хич не съм на "вие" даже  Blush )

# 119
Закъснял запис и от мен! Джулси,   bouquet

В очакване на код за обувки на щерката този път ...

Общи условия

Активация на акаунт