Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 25

• 67 443
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Брей, англичаните са пуснали 2та чифта кецове Куиксилвър с УПС вчера, 31.05, а датата за доставка е 01.06 - да им се ненадява човек, сигурно са се чалнали  newsm78 .

# 122
Какви номера ти пише в поръчката за кецовете?

# 123
  • Пловдив
 Hug Докато ви открия  Laughing сте изпълнили 9 страници.
Получих всички "липсващи" пратки. Една отказах, другата  newsm78 колежка я получила и си кореспондирам  Mr. Green със сладурите, да си дръпнат паричките.

# 124
  • Бургас
Момичета не е за вярване, но вчера получих чехличките за мъжО http://www.javari.co.uk/dp/B002JCSYDC?ie=UTF8&ie=UTF8. Няма такова пътуване от5.05 до 31.05...... все пак мисля, че закъснението не се дължи на БГ-пощи Peace
Надявам се всички да сте получили направените поръчки в този период Peace
Джулс   bouquet

# 125
  • София
Сутринта си взех тези Кикерски  - Много са меки и удобни, страхотна изработка -- препоръчвам ги1

# 126
  • Високо в планината на изобилието
Страшно съм благодарна на потребителка,която показа тези детски сандали за големи момчетаgabor,днес пристигнаха номер 5,5,на самите сандали пише 39.Много хубави са,а толкова ми беше притеснено,да не са малък номер,защото са толдер,но не са.Гледам,че остана 4 номер,37 по европейска номерация.Мами на по-големи момчета,не се колебайте,сандалите си струват.

# 127
 Момичета, само да ви кажа - очертават се поредните почивни дни в Англия  Mr. Green
 Ще има 4 неработни дни и по този повод който ще иска да пуска някоя поръчка - да помисли, кога да я пусне. До сега останала съм с впечатление, че всички липси и забавянета и тн случват се покрай техните банк холидей. Англичаните нещо много празнуват тази година  Grinning

И още не съм получила липсващи обувки - ще проверя днес в пощата

# 128
 newsm78 newsm78 newsm78 КО па ще празнуват сега, Фантанго?

не, че и аз съм се засилила да поръчвам, но знае ли човек  Whistling

# 129
 О, anny_  - този път ще бъде диамантена сватба на кралицата  newsm18  animal085 newsm19
 нали по всички сайтове предлагат всякакви дрешки с патриотична тематика. За нас това означава, че пощата след празници пак ще бъде задръстена с пратки и ще имаме  да почакаме поръчките си  Whistling И мисля тези дни нищо да не поръчвам - но ако ще изскочи нещо супер изгодно, кой знае какво ще направя  Blush

# 130
  • София
Вчера си взех от пощата тези http://www.javari.co.uk/dp/B0030MHLJS?ie=UTF8&ie=UTF8 - дънковите,UK11(30) много,много хубави.

# 131
А случайно да сте обърнали внимание, че нещата от английския сайт не пристигат от Англия, а от Люксембург?

# 132
Бижy

В Люксембург е седалище на Амазон  Peace Така че официалният адрес е там, обаче складове са навсякъде, моите обувки бяха от Англия Grinning Графството е Бедфордшир. Специално погледнах откъде бяха изпратени. поръчката от Амазон беше от Сюрей. Така че май  Роял мейл се отчела  навсякъде Whistling

# 133
Така че май  Роял мейл се отчела  навсякъде Whistling
Laughing Лоши хора! Значи във всички случаи само те са виновни за поголовните закъснения. Този път(да предположим) БП нямат пръст в тази работа. Макар, че им писах във ФБ за съответните дати с липсващи поръчки и те почнаха да пристигат... Не че много вярвам в това, ама знае ли човек!

# 134
Бижy  Hug Grinning

Аз писах, че и в самата Англия масово липсват поръчки от същите дати  Mr. Green ние просто знаем само за България, обаче аз видях покрай Амазонската пратка, че и там нищо не са получавали, но точно сега започнаха да пристигат. Така че да внимаваме с поръчки покрай техните празници...

Общи условия

Активация на акаунт