Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 25

• 67 383
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Не съм поръчвала точно тези , но в неделя мерих няколко други модела на Jana. Обикновено нося 37, но от техните 37.5 ми бяха добре. Иначе всички, които обух бяха удобни и от много мека кожа.
Хм,значи с половин  номер  са умалени. newsm78
Не  ми  харесва  това,ще  се  откажа .Мерси    bouquet

# 76
  • София
Не съм поръчвала точно тези , но в неделя мерих няколко други модела на Jana. Обикновено нося 37, но от техните 37.5 ми бяха добре. Иначе всички, които обух бяха удобни и от много мека кожа.

Аз имам на Caprice сандали, купувани от тук преди 2 години, 42 номер са и са ми супер. Ако вземеш нещо от немския сайт, моля те пиши отзиви за размера (доколото разбирам с теб сме един номер).

# 77
  • Beyond the Frontiers
Получих кецовете Рокси - 33-ти номер. Отговарят си, на малката много й харесаха.

А кой номер изписваше при поръчка? Да ги отказвам моите...
Алекс1  по пощата ли ги получи ? Hug

ДХЛ ми ги донесоха.
При поръчката си изписа UK1, EU33.
Кой номер си поръчала? Ако е 33 и искаш да ги откажеш, аз бих ги взела за детенцето на приятелка. А ако е 38 - за мен! Simple Smile

Мерси  - 35-ти са и ще ги откажа, така или иначе доставката я дава чак юли.

# 78
Здравейте и от мен.

Аз имам на Caprice сандали, купувани от тук преди 2 години, 42 номер са и са ми супер. Ако вземеш нещо от немския сайт, моля те пиши отзиви за размера (доколото разбирам с теб сме един номер).

Аз съм купувала Caprice от немския, но затворена обувка, на номер 38 стелка 25 см, тъй като съм нещо м/у 37 и 38 номер и тези имат малко аванс, смятам, че си отговарят, изключително удобна обувка!

И аз чакам едни Роксита от английско, изпратени с DHL, откривам ги в немския сайт, че били във Feucht - някой знае ли при това положение горе-долу кога може да пристигнат? newsm78

# 79
Моите Роксита, изпратени на 25.05 пристигнаха вчера, т.е 5 дни, като 2-3 от тях престояха именно в този град.

# 80
  Пробвах аз едни Caprice тука, нямат в нашия магазин много модели  Simple Smile Продавачката каза, че новите модели са умалени с половин номер  Whistling И наистина, по-стар модел 38.5 бяха ми точни, а в нов модел дори не можах да си напъха крака в същия номер... така че който има възможност - по-добре да пробвате някъде преди да поръчвате

# 81
Искам такива за мъжа ми http://www.javari.co.uk/dp/B003QXMH1I?ie=UTF8&ie=UTF8 Знаете ли нещо за номерацията?

# 82
Моите Роксита, изпратени на 25.05 пристигнаха вчера, т.е 5 дни, като 2-3 от тях престояха именно в този град.

Благодаря!  Hug
Моите са пратени на 26-ти и вече 2 дни са в Швабландия, значи ще чакам днес-утре-малко след утре...  Crazy

# 83
Искам такива за мъжа ми http://www.javari.co.uk/dp/B003QXMH1I?ie=UTF8&ie=UTF8 Знаете ли нещо за номерацията?
Искаш, ама не четеш! Скоро повече от един човек писа, че двете джапанки са различни, миришещи, тесни и грозни!

# 84
  • София
 Пробвах аз едни Caprice тука, нямат в нашия магазин много модели  Simple Smile Продавачката каза, че новите модели са умалени с половин номер  Whistling И наистина, по-стар модел 38.5 бяха ми точни, а в нов модел дори не можах да си напъха крака в същия номер... така че който има възможност - по-добре да пробвате някъде преди да поръчвате

То хубаво да пробваме, ама като нямат 42...

# 85
catty m

А ти какъв модел гледаш?  Grinning
 за тези, които бяха показани от Susie  има отзиви, те са от по-стара колекция и май отговарят  newsm78
 не мога да разбера, защо сменят калъпите от фирми - тамън да разбереш кой номер ти трябва и вече пак  почваш да умуваш... Аз питах производителя във ФБ - понеже обичам да питам  Joy -  ама те нямат таблица за размери  Whistling Бяха много любезни и ми питаха, в кое графство на Англия живея да ми дадат адрес на най-близкия техен магазин. Обаче билет за самолет не ми предложиха  Crossing Arms И така - пак не знаем какво да купуваме, за сега остава се да търсим от коя колекция са обувките

# 86
Aни,много са хубави  КК и чудесно ти стоят.И аз имам едни на ток ,купувани от амазон преди 2 год,но не са ми удобни.Твърди са ми,а са от другата бира Laughing CK Calvin Klein.Явно пак си е относително.

Да, аз четох един такъв коментар в Амазон за Jeans и се надявах тези да не са от сорта  Peace

Ето за тези си мечтаех, но коментарите са, че са ужасяващо твърди и се отказах. Явно има разлика между 3те марки  Thinking

Момичета, има ли някакъв код за английското?  Embarassed

# 87
  • Варна
Да споделя - джаварци отново ми спретнаха същия номер...
След като два пъти ми пращат един модел обувки, системата им не давала трети път да го направят и ме съветват миличко да си ги поръчам, пък те щели да ми приспаднат 25 % като компенсация. Въпросът е, че няма как да стане, защото моят номер вече е изчерпан.
smile3515

И този номер само с Кампер ми въртят.... Crossing Arms

lija, добре, че поне нещо си получила.  Simple Smile

# 88
Да споделя - джаварци отново ми спретнаха същия номер...
След като два пъти ми пращат един модел обувки, системата им не давала трети път да го направят и ме съветват миличко да си ги поръчам, пък те щели да ми приспаднат 25 % като компенсация. Въпросът е, че няма как да стане, защото моят номер вече е изчерпан.
smile3515

И този номер само с Кампер ми въртят.... Crossing Arms

lija, добре, че поне нещо си получила.  Simple Smile

И ние с жената имаме 2чифта Кемпър поръчани и ни мотаят.
Сега гледах и номерата са свършили...
ria само за същия модел ли е дискаунта или и за други кемпъри става?

# 89
3 месеца няма свестен код, докога ли?

Общи условия

Активация на акаунт