Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 25

• 67 378
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Преди седмица поръчах едни Кампери от немското, сега са с 3-4 евро по евтини. Какво се правеше за да върнат разликата, има наличен същия номер? Blush

# 631
  • София
За първи път поръчвам от френското джавари и съм много доволна.
Сдобих се с тези сандали: http://www.javari.fr/dp/B004U8I7FS
Много ми харесват, елегантни са и удобни за носене.Бяха на 29,60 € , когато си ги купих.

# 632
Днес получих в пощата поръчка която беше с доставка април не помня вече кой точно.  ooooh!
Имаше една голяма партида изгубени пратки.
ooooh! ooooh! ooooh! Тъкмо се пуля на бележка от пощата, за ДВА пакета от Англия, при положение, че чакам само един. Joy Ще падна! Ми аз забравих вече кога и какво беше, парите са върнати, наместени за други обуща, оф, пак требе да си пишем либовни писма с Джавари! Crazy

Този модел Кроксове уголемени ли бяха? Кракът ми е 24.5 см . Понеже са с по два номера се чудя 37-38 ли да взема или 38-39  Rolling Eyes
Аз нося 40, но лятото ми се надуват краката и рекох да взема за по-сигурно 41-42, защото сандалите ми в повечето случаи са 41, а не 39-40, защото очаквах, че при двойните номера са по-скоро по-малкия номер, но не. Големи са ми!

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 21:49 от Бижy

# 633
Преди седмица поръчах едни Кампери от немското, сега са с 3-4 евро по евтини. Какво се правеше за да върнат разликата, има наличен същия номер? Blush
И аз съм в същата ситуация- дано някой отговори.

# 634
  • София
Днес получих в пощата поръчка която беше с доставка април не помня вече кой точно.  ooooh!
Имаше една голяма партида изгубени пратки.
ooooh! ooooh! ooooh! Тъкмо се пуля на бележка от пощата, за ДВА пакета от Англия, при положение, че чакам само един. Joy Ще падна! Ми аз забравих вече кога и какво беше, парите са върнати, наместени за други обуща, оф, пак требе да си пишем либовни писма с Джавари! Crazy
Обнадеждихте ме  Hug Аз също си чакам чинно едни обувко-пантофи, изпратени на 26 май. Нямам известие в пощата, може би моите ще пристигнат август месец.

# 635
И аз съм в същата ситуация- дано някой отговори.

От тук и после кликаш на този линк Beantragen Sie die Tiefpreisgarantie  Peace

# 636
  • София

Преди три години си взех модел Crocs Ithaca - уникално удобни за много дълго ходене. За това лято с майка ми си взехме Capri, защото по-горе показания го нямаше - 1... и 2.... Отново страхотна покупка.
А как са като номер модел Capri? Отговарят ли на това, което е дадено към модела в Amazon като съответствие с европейската номерация?

# 637
От тук и после кликаш на този линк Beantragen Sie die Tiefpreisgarantie  Peace
[/quote]
Благодаря!   bouquet Обаче нещо не ми се получава. Копирам линк, пиша новата цена и излиза съобщение, че новата цена не е по-ниска.

# 638
dima22, има ли от твоя размер? Ако няма от твоя номер, няма да ти приеме искането за връщане на разликата.

# 639
И аз имам известие за малък пакет в пощата. Смешното е, че нищо не чакам, освен неполучената ми поръчка от Джавари през април, за която отдавна ми върнаха парите. Ако са наистина обувките, ще трябва да ги откажа (което не знам как се прави), тъй като вече не ми трябват.

# 640
dima22, има ли от твоя размер? Ако няма от твоя номер, няма да ти приеме искането за връщане на разликата.
Това е една мъжка чанта. Има я в същия цвят и размер.

# 641
Обаче нещо не ми се получава. Копирам линк, пиша новата цена и излиза съобщение, че новата цена не е по-ниска.
Напиши малко по-ниска цена от тази, която е в момента. Аз днес имах същия проблем. Мин. седмица поръчах едни сандали на малката за 37 евро, а сега са 31 и нещо, тъй като има само един чифт наличен още, реших да им пиша днес за разликата, но не ми приемаше цената. Най-накрая написах 30 евро и стана. След около час вече ми бяха писали,че ще ми възстановят разликата от малко над 5 евро  Simple Smile В нач. на март се пробвах с една чанта, но така и не ми прие цената, най-накрая се принудих и им писах (в немския сайт писах на английски, че ми е доста трудно да се изразявам на немски   Embarassed ) ,че искам да ми възстановят разликата (повече от 20евро) и след около 30мин. ми отговориха,че ми връщат разликата  Simple Smile

# 642
колко време след покупката, може да си искаш разликата?

# 643
  • Варна
колко време след покупката, може да си искаш разликата?

До две седмици.

# 644
Обаче нещо не ми се получава. Копирам линк, пиша новата цена и излиза съобщение, че новата цена не е по-ниска.
Напиши малко по-ниска цена от тази, която е в момента. Аз днес имах същия проблем. Мин. седмица поръчах едни сандали на малката за 37 евро, а сега са 31 и нещо, тъй като има само един чифт наличен още, реших да им пиша днес за разликата, но не ми приемаше цената. Най-накрая написах 30 евро и стана. След около час вече ми бяха писали,че ще ми възстановят разликата от малко над 5 евро  Simple Smile В нач. на март се пробвах с една чанта, но така и не ми прие цената, най-накрая се принудих и им писах (в немския сайт писах на английски, че ми е доста трудно да се изразявам на немски   Embarassed ) ,че искам да ми възстановят разликата (повече от 20евро) и след около 30мин. ми отговориха,че ми връщат разликата  Simple Smile
  bouquetМисля, че стана. Вместо 16.68, написах 16 евро и ми съобщи това "Vielen Dank für Ihre Nachricht
Ihr Antrag zur Tiefpreisgarantie wird nun bearbeitet und Sie erhalten innerhalb von 48 Stunden eine Rückmeldung per E-Mail." Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт