Balea, Alverde, Catrice, Essence - 4 (Козметика от ДМ и Лили)

• 90 295
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Закупи се африканското масло Mr. Green
Като консистенция е много хубаво, точно като пудинг. Добре попива и кожата става много мека.
Обаче миризмата и мене ме затруднява да я опиша Thinking
Леко сладко е, малко като бадем. Имала съм продукт, който ухаеше точно така Thinking но не мога да се сетя точно какво беше. Може да е била маска за коса на Глис или крем Нивея софт....горе долу на това прилича като аромат

Ако мирише като маска на Глис,веднага го вземам. Laughing Много харесвам аромата им. Crazy

# 706
Те всичките ухаят различно Flutter А и е само предположение..
По-скоро е нещо като Nivea Soft. Обикновена миризма на крем...нищо плодово, кокосово или екзотично

# 707
Хубави ли са новите гланцове на Есенс XXL? Жаки, видях, че си си взела Simple Smile

# 708
Не ми се видяха нови Thinking аз съм си купувала такъв и миналата година. Всичките бяха намалени с 50 %
Иначе не е нищо особено, изчезва много бързо. Но ухае много готино и е сладък на вкус.

# 709
  • София
В ДМ при нас нямаше Африката  Crossing Arms и си взех кокоса. Обаче той е в някакъв мега буркан  ooooh!, но пък на моята суха кожа /особено сега след морето/ ми се отразява чудесно. Може да сте обсъждали ан зад, но да съм пропуснала та да си питам. Същият буркан имаше и Грейпфрут, но не го взех защото предположих, че миризмата може да..нагарча. Аз като цяло не съм фен на този плод, но обичам цитрусови миризми. Горчи ли на миризма  Mr. Green?

# 710
Хич не горчи на миризма грейпфрута , много е свеж.  Peace

# 711
Не ми се видяха нови Thinking аз съм си купувала такъв и миналата година. Всичките бяха намалени с 50 %
Иначе не е нищо особено, изчезва много бързо. Но ухае много готино и е сладък на вкус.

Не съм ги виждала, затова реших, че са нови. Благодаря за отговора Peace

# 712
  • Пловдив
Днес се набутах с два чифта сенки и един молив на Есънс.Не,че не ми харесват,но ме хвана яд на мене си ,защото не гледам,както трябва.Реших,че намалението от 50% важи за всички сенки и моливи,а то си пише за кои номера е.Е моите се оказаха без намаление и го разбрах чак на касата.
 Mr. Green

Момичета,преди месец в Джобс бг набираха персонал за дрогерии Лили в Пловдив.
Знаете ли къде и кога ще бъде откриването-не намирам инфо в интернет.

# 713
Днес се набутах с два чифта сенки и един молив на Есънс.Не,че не ми харесват,но ме хвана яд на мене си ,защото не гледам,както трябва.Реших,че намалението от 50% важи за всички сенки и моливи,а то си пише за кои номера е.Е моите се оказаха без намаление и го разбрах чак на касата.
 Mr. Green

Момичета,преди месец в Джобс бг набираха персонал за дрогерии Лили в Пловдив.
Знаете ли къде и кога ще бъде откриването-не намирам инфо в интернет.

И аз се набутах така за един от лаковете на Катрис. Ама и без това много го исках, та... примирах се.  Laughing

# 714
  • София
Горд собственик на рекламен потник Balea след покупката на следните продукти:
            и един лак на maybelline colorama No101,но не намирам снимка,тъй като са в нови опаковки.Имаше доста намалени неща на 50% на щанда на Есенс и разни други продукти с намалени цени. Flutter

Последна редакция: сб, 04 авг 2012, 18:56 от Nicimici

# 715
Момичета,а някоя от вас обърнала ли е внимание,дали и комплектът за вежди на Есенс има намаление? Peace

# 716
Голям смях падна като отворих потника в къщи Grinning това си е абсолютно дреха за 10 годишни деца
Много са далече от истинската номерация M

# 717
Момичета,а някоя от вас обърнала ли е внимание,дали и комплектът за вежди на Есенс има намаление? Peace
Няма  Peace

# 718
chocolate-girl,благодаря ти! Hug

# 719
Взех и аз Африка кремчето, имах по-големи очаквания за аромата, но и така не е лош, малко ми напомня на аромат на слънцезащитен крем- нещо бадемово. Като консистенция поне е перфектен- лек и попива бързо Peace

Общи условия

Активация на акаунт