Бургаски майчета - 10 тема

• 60 161
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
И аз бях при нея,мисля че е много добър специалист

# 421
това би било много дълга тема,но мога да кажа само че ако трябва пак да раждам ще избера нея,а и не само за раждане и за консултация също.

# 422
А може ли координати на д-р Лазарова? Търся си гинеколог (преди бях при д-р Георгиев).

# 423
Ще ти ги пратя на ЛС след 5 мин

# 424
  • Бургас
При Дорийска се следи една приятелка. Тя имаше много лека бременност и никакви претенции или изисквания към АГ, така че не е голям критерии. Каза, че горе-долу била доволна (не се изказа с големи суперлативи за нея), но самата лекарка била на настроения и било хубаво да хванеш, "като е на кеф". Така и не питах за повече подробности.

# 425
На мен пък впечатленията ми от Добрева са, че можа да буде ужасно груба и неприятна.  Rolling Eyes

# 426
Здравейте момичета, нова съм във форума. Както писах в една друга тема тук съм за мненията ви относно това кой лекар да избера за секцио, ако се спра на варианта Дева Мария. Бременна съм с близнаци, може би от тук трябваше да започна. ЖК ми води Ризова, но не смятам да раждам при нея. Искам да попитам, ако има родили секцио наскоро с каква упойка сте били, коя ще ми препоръчате? Благодаря предварително! Hug

# 427
Момичета,трябва ли предварително да си запиша час в МБАЛ за запис на тонове и от кога мога да ходя?

# 428
По принцип можеш всеки работен ден, не е необходимо запазването на час, а и дори да имш запазен, не се спазва, с предимство са родилките, понякога можеш да почакаш повечко ако приемат родилка. Мисля че имаше и изискване да си влязла в 9 месец, но за това не съм съвсем сигурна.

# 429
записче, да следя темичката  Peace

# 430
Момичета, а в Меден Рудник в болницата дали вече записват. ИСкам да си имам гинеколог на когото да разчитам, при необходимост. Пишеше, че е нова модерна болница с най-добрите специалисти... Но дали работи? А прием по каса имат ли?

# 431
tanya_d Аз също мисля че трябва да си в 9 месец за да отидеш да ти чуят тоновете,часове на дали ще се спазват.Аз лежах в Патология 5 дни преди да родя и на ден ни слушаха тоновете по 3пъти,т.е.искам да кажа че трябва да гледаш да не уцелваш точно тези моменти, ще падне иначе голямо чакане.А пък ако правят запис на някоя мама отиде поне 30мин.

# 432
Момичета, питам от името на приятелка - някоя от вас да си е следила бременността при д-р Дорийска? Моля, ако има такива, пишете коментар доволни ли сте били и ако не - защо.  Hug

аз не съм доволна. тя ми следеше първата бременност, която завърши със загуба в края на 6-ти месец.незнам дали трябва да обвинявам нея, но всеки път ми казваше че всичко било наред с бебето. това мисля, че е достатъчно не ми се говори повече за нея

# 433
Благодаря ви за отговора Hug

# 434
Здравейте момичета, нова съм във форума. Както писах в една друга тема тук съм за мненията ви относно това кой лекар да избера за секцио, ако се спра на варианта Дева Мария. Бременна съм с близнаци, може би от тук трябваше да започна. ЖК ми води Ризова, но не смятам да раждам при нея. Искам да попитам, ако има родили секцио наскоро с каква упойка сте били, коя ще ми препоръчате? Благодаря предварително! Hug

Добре дошла Lkrumova и в тази темичка:) и аз съм от Славейков. Виждам, че се чудиш кой да избереш за секцио в Дева Мария. И аз бях в голяма чуденка - най-много исках да ме оперира Хубчев, но при мен беше точно преди коледа и човека не беше в Бургас, после Гамишев ми обеща - но се оказа, че ще ходи някъде, след това се разбрахме с д-р Георгиев със сигурност, но чевека милия почина - лека му пръст, е оперира ме д-р Ризова след като говрих с нея и съм много доволна да ти кажа.

Общи условия

Активация на акаунт