ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Диема Фемили - Тема 4

• 68 076
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Много страдания, много заплахи! emely, привет! Grinning Hug

Много добро дете е този Джан! Послушно, възпитано, но и как казва истината в очите! И изводите за баща си си е направил!

# 76
някаки нови пикантерии покраи нашите герои??? newsm78

# 77
емили ,арфа хубаво е да ви видя пак тук  Peace

# 78

Много добро дете е този Джан! Послушно, възпитано, но и как казва истината в очите! И изводите за баща си си е направил!

Арфи,привет,джанъм Hug

Да му се чудиш на детето при такива родители Mr. Green

# 79
емили ,арфа хубаво е да ви видя пак тук  Peace

Привет и на теб, мила! Ами аз понаминавам, но нещо не се включват в коментар съфорумките.... Може би всички вече са напред със сериите....

# 80

Арфи,привет,джанъм Hug

Да му се чудиш на детето при такива родители Mr. Green

smile3521 smile3521 smile3521 И как остана при Мюмтаз и Мелиха, без да задава въпроси, гласът на кръвта или пълно подчинение на родителската воля.... Дали турските деца са толкова добри наистина, манталитет ли е или само във филмите ги има такива?

# 81
арфа за коментирането те подкрепям...коментираите бе хора , клуки също са добре посрещнати:

ето ви и днешния епизод на езел :

http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … b6cf9b06053ced87f

# 82
Лека нощ,момичета Hug

# 83
арфа за коментирането те подкрепям...коментираите бе хора , клуки също са добре посрещнати:

ето ви и днешния епизод на езел :

http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … b6cf9b06053ced87f

Благодаря, мила, тъкмо да не губя време да го търся, че хванах само последния половин час!

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 16:49 от arpha

# 84
А относно коментарите, ето още един, въпреки, че съм изгледала филма. Продължавам да си мисля за образа на Али: не е ли малко прекалено това, което ни показват, толкова убийства извърши, как спи този човек?

# 85
Али е нечовек Mr. Green

# 86
споед мен това че виждаше нон стоп Иомер показваше че не спи и го гони съвестта яко!

# 87
споед мен това че виждаше нон стоп Иомер показваше че не спи и го гони съвестта яко!
Е да,но единственно за Омер съжаляваше.

# 88
Изобщо как се съгласиха с този пъклен план? Нужда, беднотия, болна сестра, завист - срещу живота на най - добрия приятел, на човека, когото обичаш.... Това е страшно, чудовищно, античовешко... Знам, че филм трябва да става, но нали отразяват действителността... Хайде, лека нощ, че пак се отплеснах! Grinning smile3524

# 89
Някой да ми каже за какво воюват Вуйчо и Кенан?

Общи условия

Активация на акаунт