ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Диема Фемили - Тема 4

• 68 173
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Аз поне не съм чула/чела Peace
ОК! Grinning Grinning Grinning Praynig Praynig Praynig

# 136
Здравейте! Позволявам си да се включа във вашата група. По принцип повече чета и почти не пиша, но за този филм не мога да се въздържа. В началото на сериали си мислех, че това е турският "граф Монте Кристо", но с всяка нова серия разбирам, че това е нещо много по-различно и разтърсващо. Действието е много динамично и във всяка минута се слува нещо съществено. Много ми харесват разсъжденията "зад кадър". Невероятна мъдрост има в тях.
Не искам да гледам сериите в аванс, искам да се насладя на всяко действие и да го изживея заедно с героите. Много смелост и в същото време много натрупана болка и обида са необходими за планирането на такова отмъщение. Дали Езел/Йомер ще издържи до край и какво в същност остава от един човек след такова отмъщение? Според мен това изпепелява душата и настъпва мрак...

# 137
ndimitrova , welcome

.................     и какво в същност остава от един човек след такова отмъщение? Според мен това изпепелява душата и настъпва мрак...

newsm10 newsm10

Не искам да гледам сериите в аванс, искам да се насладя на всяко действие и да го изживея заедно с героите.

Имай предвид, че голяма част от силата и чара, от магията на този изключителен сериал,  Peace Peace се е загубила с дублажа и нарязването на епизодите.   no  Друго си е да го гледаш в оригинал!!  thumbsup thumbsup

# 138
Благодаря ivva! В оригинал ще го гледам после. Сега не искам да се разсейвам с четене на субтитри. Не искам да изпусна нито един поглед, нито един жест, нито една сълза... За мен това е РАЗЛИЧНИЯТ турски сериал.

# 139
Благодаря ivva! В оригинал ще го гледам после. Сега не искам да се разсейвам с четене на субтитри. Не искам да изпусна нито един поглед, нито един жест, нито една сълза... За мен това е РАЗЛИЧНИЯТ турски сериал.

Hug Hug Hug

Такъв си е!

# 140
ndimitrova Ще видиш какво е магия,когато чуеш гласовете им,от там идват истинските емоции които пресъздават в сцените.Професионализма на героите,играта на тембъра,възклицанията и прочее..да ти каже Дженгиз "хади бе ",нежния глас на Бахар,гласа на майката и т.н.т   Сега го гледам по диема и все се напрягам да чуя гласа на Кенан....

# 141
Определено ще се насладя и на естествените гласове на героите. А музиката ме изправя на нокти. Само като чуя първите звуци и се чудя какво ли ще се случи сега... Бъррррр.

# 142
Да,  майстор е Тойгяр, всяка ситуация, герой, любовен момент, си имат музикален мотив.... Добре дошла, ndimitrova, споделям напълно написаното от теб! Grinning Grinning Grinning
Не искам да изпусна нито един поглед, нито един жест, нито една сълза... За мен това е РАЗЛИЧНИЯТ турски сериал.

Hug Hug Hug

Такъв си е!

smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 143
Благодаря за топлото посрещане, момичета! Разбирам, че тук ще намеря съмишленици. За съжаление ще се включвам по-рядко, отколкото ми се иска, но не пропускам нищо от това, което пишете... smile3525 smile3525 smile3525

# 144
Наистина разликата със субтитри и дублаж е огромна. Подкрепям момичетата ,изживяването да чуваш истинските им гласове е невероятно  Mr. Green

Аз също ви чета редовно ,но нямам възможност да пиша. Следя всичко свързано с Кенан  Mr. Green

# 145
ndimitrova , добре дошла и от мен!Чудесно е че си решила да гледаш сериала чинно по диема Simple Smile но ти препоръчвам като свърши да го изгледаш и със субтитри. Подкрепяп всички в това че разликата между доблажа и суб е голяма.И все пак като си почнала с аудиото продължаваи така докрая и не започваи със суб защотото само ще се дразниш къде не са пресъздали добре интонацията на героите  Thinking
Чудесно е че повече хора се влучват в темата  Sunglasses

# 146

Привет  и   от  мен  .  Соледя  този  ВЕЛИКОЛЕПЕН  филм  чета  ви  ,  но  нямам  време  за  коментар...  за  съжаление...

Съжалявам  ,че  не  съм  го  гледала  преди  две  години  ,  въпреки  че  ми  го  препоръчаха  още  тогава . 
Наслаждавам  се  на  прекрасната  игра  на  всички  артисти .  БЛАГОДАРЯ  ви  за  новините  ,които  ни  поднасяте .   Hug   Hug   Hug

# 147
  а  петъчна  серия       ?Момичета  ,някоя  от  вас  знае  ли  ,  къде  е  качена  последнат

# 148
  а  петъчна  серия       ?Момичета  ,някоя  от  вас  знае  ли  ,  къде  е  качена  последнат

има я в нова плеи ,но номерацията е грешна- мисля че трябва да търсиш там на 31.05 или на 1.06 видето  Wink

# 149
  • София
МОМИЧЕТА ДНЕС ИЗГЛЕДАХ ПОСЛЕДНАТА СЕРИЯ.НЯМА ДРУГ ТАКЪВ ФИЛМ.УНИКАЛЕН Е .СЕГА НАПРАВО НЕЗНАМ КАКВО ЩЕ ГЛЕДАМ.ПОРЕВАХ СИ ДАЖЕ.ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ГЛЕДАМ ПО ДИЕМА ,НО С ТОЗИ ДУБЛАЖ СЕЕДНО Е ДРУГ ФИЛМ

Общи условия

Активация на акаунт