ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Диема Фемили - Тема 4

• 68 171
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
малко снимки от Езел зад кадър

# 556
 maryzia   bouquet newsm51 за снимките и за инфото

След забележителния  сериал ИРИС, южнокорейците ми се издигнаха в очите и е признание за двамата да получат тези награди yes
За Берен имам малки резерви, но все пак поздравления за наградата и
... но Кенан ми е фаворит не само като мъж, но и като актьор и съм сигурна, че ЕЗЕЛ е неговия звезден  миг  smile3517 както съм сигурна, че му предстоят още  много такива Hug
 Щом песента от клипа е любима на Кенан, ще съм благодарна някой да напише повече за нея... заглавие, изпълнител, текст Praynig

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 20:44 от merilyn_cat

# 557
merilyn_cat   Hug
веднага получаваш изпълнител,песен и текст  Wink
изпълнителя е Еmre Аydin, песента се казва Hoşçakal, и текста:

Sen hiç görmedin
Su vermeye benzedik
Plastik çiçeklere hiç görmedin
Sen hiç görmedin
Dans ettik durmadan
Kırık camlar üstünde
Sen öyle sana benzeyen
Her şey gibi erirken
Avuçlarımda
Ben unutuyorum
Hoşçakal
Olacaklar  sensiz olsun
Daha durmam
Boşluklarında
Ben unutuyorum /2/

Sen hiç görmedin
Baştan böyle yazılmış
Yok kimsesi kimsenin
Hiç  kimsenin
Sen hiç görmedin
Sonu baştan yazılmış
Bitti Bitti Bitti
Kelimelerim
Sen öyle sana benzeyen
Her şey gibi erirken
Avuçlarımda
Ben unutuyorum
Hoşçakal
Olacaklar  sensiz olsun
Daha durmam
Boşluklarında
Ben unutuyorum /2-1-2/

# 558
maryzia  lovekiss smile3525
 турският ми е като корейския, но ако няма по желание някой да го преведе
ще включа чичо Гугъл за помощ yes
Още веднъж  Hug благодаря

# 559
maryzia,     bouquet  bouquet  bouquet

Песента с превод  Peace:

Наистина е много хубава.  Peace  Ще вземе и на мен да ми стане любима.  newsm03

# 560
ivva  newsm51  bouquet
на мен вече ми стана любима  Kissing Heart

# 561
Момичета направи ми впечатление на снимките зад кадър докато са снимали сериала, че Кенан пуши, някак си си го представях непушач. Както и да е. Но това което ме замисли беше: пуши и после снима сцени където се целуват с Джансу. Малко кофти. Но те пък толкова се харесват че може и да не им пука. А тя дали пуши? Simple Smile

# 562
 ivva мерси за преведената песничка     bouquet

di_dody_di за Джансу не знам дали пуши  newsm78 като се замисля до сега не съм я виждала с цигара,но Кенан пуши и още как,набляга на тези
Скрит текст:

те с Къванч Татлъту май се състезават кой повече ще изпуши, и двамата пушат тази марка и то в големи количества за съжаление

newsm53

# 563
в едно от интервутата които преведох преди време журналискта го пита кое е нещото което съжалява в живота си и тои отговори че това че пуши  hahaha

А за песента Емре- още първия път когато я чух в серията преди няколко месеца веднага си я намерих и си я слушам с огромно удоволствие.Ако на някои не му се отваря линка и иска превод какво се пее само да пише че иска - веднахга ще сложа превода !

Мерси мн за прекрасните снимки зада кадър , прави ми впречтление попринцип че на повечето от тях с Джансу им е ммн забавно заедно.Много си се смеят ..сладури  Heart Eyes

# 564
в едно от интервутата които преведох преди време журналискта го пита кое е нещото което съжалява в живота си и тои отговори че това че пуши  hahaha

А за песента Емре- още първия път когато я чух в серията преди няколко месеца веднага си я намерих и си я слушам с огромно удоволствие.Ако на някои не му се отваря линка и иска превод какво се пее само да пише че иска - веднахга ще сложа превода !

Мерси мн за прекрасните снимки зада кадър , прави ми впречтление попринцип че на повечето от тях с Джансу им е ммн забавно заедно.Много си се смеят ..сладури  Heart Eyes

А ИСКАММММММ  hahahaЩе чакам превода Simple Smile

# 565
# 566
Ти никога не видя че даваме вода на изкуствени цветя, ти не видя че постоянно танцуваме върху счупени стъкла , когато се топиш в ръцете ми нищо не изглежда същото!Но ще забравя това - сбогом нещата ще изживявам без теб , няма да се спирам покраи теб , сбогом , забравих че ти не видя че още от начало ни е писано да стане така.Никои от нас двамата не успя да спечели другия , ти никога не видя че краят ни е предопределен още отначалото и не можем да го променим или избягаме от него.сбогом думите ми свършиха

# 567
ето момичета превода на Emre - Hoscakal

# 568
ето момичета превода на Emre - Hoscakal

newsm74 Много благодаря Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet

# 569
Минавам да ви поздравя
и  newsm20 на всички, които подържате темичката интересна

а това е нещо горещо, лятно,  много актуално и много секси   coolcool

http://vbox7.com/play:8b0d5ae029#

Общи условия

Активация на акаунт