ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Диема Фемили - Тема 4

• 68 074
  • 724
  •   1
Отговори
# 690

merilyn_cat - това са много силни думи , наистина  Sad  Като се замисля какви епизоди предстоят до края на сериала , когато ги гледах за пръв път доста си поплаках  cry

# 691
Много сладка двойка са с Бергюзар.  Wink Heart Eyes Дано се получи сериалът. Praynig

# 692
Езел премина през всички кръгове на ада
и е време за една спокойна и симпатична връзка с Бааде  loveuuu
ако Ейшан изобщо ги остави на мира ooooh!
За разлика от много форумки, на мен Бааде ми е много симпатична
като поведение, като общуване, като характер thumbsup

tinkerbell07 ,
в крайна сметка Кенан с брада ли ще е в сериала или не
че започнах да се обърквам newsm78
Изглежда след Езел е станал много продуктивен
и се снима в няколко продукта Thinking
Истина е, че Езел го изстреля на върха и дай боже да стигне поне още един такъв успех yes

# 693
и е време за една спокойна и симпатична връзка с Бааде  loveuuu
Явно няма да ги остави на мира. Каква е тази любов? Съсипа му живота. Позволи на Кенан и Дженгиз да я използват като оръжие срещу Езел и видимо и доставяше удоволствие. И после какво? "Ако аз не мога да го имам, значи - никой не може".
Човек, който обича не постъпва така. Ако го обича ще се оттегли с достойнство. Това не е любов! Това е абсолютен егоизъм и чувство за притежание.
Ох, ама и аз съм един писател - мани, мани!

# 694

tinkerbell07 ,
в крайна сметка Кенан с брада ли ще е в сериала или не
че започнах да се обърквам newsm78
Изглежда след Езел е станал много продуктивен
и се снима в няколко продукта Thinking
Истина е, че Езел го изстреля на върха и дай боже да стигне поне още един такъв успех yes

Мисля , че ще е с брада  ooooh! ooooh!

Като гледам снимките от Гърция , не ми се вярва да си пуска тази брада по свое желание, явно се подготвя за сериала  Peace  Защото още докато снимаше филма , преди няколко месеца - беше казал в едно интервю, че не се чувства  удобно с мустаци  /много гъделичкали Grinning /  и са само за ролята. 

# 695

Може да е нещо подобно  Rolling Eyes

# 696
Не знам защо, но хич не харесвам мъже с брада и мустаци...

# 697

О,УЖАС....Цялата красота  отива по дяволите с тези бради и мустаци  Twisted Evil

# 698
  • София
Не знам защо, но хич не харесвам мъже с брада и мустаци...

И аз така.Ужасни са ми

# 699
Минавам за малко само да ви поздравя 55

Не знам дали има по-голям противник на брадати и мустакати мъже от мен...
особено ако са красиви  като Езел yes

Понеже някакси може би ще се застъпят три проекта , два филма и един сериал
през цялото това време ли ще е толкова космат smile3555

Един сериал, ако е два сезона може да продължи снимки около две години
това е голямо наказание да живееш не така като ти се иска newsm78

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 14:32 от merilyn_cat

# 700
и е време за една спокойна и симпатична връзка с Бааде  loveuuu
Явно няма да ги остави на мира. Каква е тази любов? Съсипа му живота. Позволи на Кенан и Дженгиз да я използват като оръжие срещу Езел и видимо и доставяше удоволствие. И после какво? "Ако аз не мога да го имам, значи - никой не може".
Човек, който обича не постъпва така. Ако го обича ще се оттегли с достойнство. Това не е любов! Това е абсолютен егоизъм и чувство за притежание.
Ох, ама и аз съм един писател - мани, мани!
thumbsup

Ако Ейшан обичаше Езел, щеше да го остави сам да избере как да продължи живота си ...
с нова любов или да се върне при старата Kissing Heart
Тя ще  използва винаги в своя полза любовта на Омер към Ейшан и техния прекрасен Джан, защото знае, че Езел е прекалено добър и много чувствителен на тази тема,
както обожава семейството си, така обожава и сина си Thinking
Ейшан е по-добра манипулаторка и от баща си ooooh!
Не приемам нерадостното детство, Бахар, лошия баща, липсата на майка, като оправдание за това, че обърна живота на Езел с хастара навън...
Това е извинение за да си пречисти съвестта yes
Всяко зло правеше с ясното съзнание, че ще го нарани yes
Когато Езел и отне всичко/откраднато/, беше готова да влезе в съюз и с дявола за да му отмъсти  Rolling Eyes
Ейшан се е забила като трън в тялото на Езел... боли, но и трудно можеш да го извадиш и изхвърлиш
ooooh!
Какво ли ще причини и на Бааде newsm78
вече започна  ooooh!

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 12:18 от merilyn_cat

# 701

О,УЖАС....Цялата красота  отива по дяволите с тези бради и мустаци  Twisted Evil

И аз не го харесвам особено с мустаци, но щом ролята го изисква....,   ще го приема.  Hug А и таланта, излъчването и чара не могат да се скрият зад някакви си косми  hahaha hahaha hahaha  Peace
Не знам дали сте гледали "Son Osmanlı Yandım Ali " , и там беше мустакат, но много чаровен.  Peace Peace Peace

# 702
ivva , трудно е да се направи сериал само с две действащи лица. Всички останали, които присъстват,  не са само фон, а и някаква движеща сила, коректор, подкрепа или както искаш го наречи. Казвам, че Ейшан е "зараза", защото тя винаги присъства. Каквото и да се случи тя е и причина и следствие, и добро и лошо. Не знам как ще се развият събитията, но съм сигурна, че Ейшан ще бъде винаги там.
За тази любов думите ми са много малко /повече ме бива в сметките, отколкото в приказките/. Моето определение е "опустошителна".

Как да не присъства Ейшан като филма е за Езел, а в сърцето и мислите на Езел има място само за нея!  Naughty
И Езел се самозалъгваше, опитваше се сам себе си да убеди, че Бааде е момичето за него, но......  Whistling

А не харесвам Бааде, най-вече заради слабата игра на актрисата, която сега гледам в SON и ме изненадва много приятно.  Peace Тази роля на добро момиченце изобщо не е за Берак.  no Всъщност Бааде е добро момиче, искрено и влюбено, но по никакъв начин не можа да ме трогне. Сега видях, че снощи са показали една от любимите ми сцени  Mr. Green - там където Ейшан й каза истината в лицето, но тя горката не я прие.  Whistling

# 703
Берак е малко дървена в сериала. Имам предвид като изпълнение на ролята на Бааде. Като че ли не си е на мястото като актриса. Иначе ми е симпатична с тези сини очи и толкова много коса...
Искаше ми се да се появи момиче, което да успее да игнорира влиянието на Ейшан върху Езел, да стопли сърцето му и да излекува раните, но явно това няма да се случи.

# 704
Ти на колко си години? Учиш нали?
Работиш като барманка, за да се изхранваш. Оставаш в общежитие
И зад гърба си нямаш силно семейство, но се влюби в шефа си.
Вози се в най-хубавите коли, живее в къща за милиони долари
Красив, силен, образован...Докоснат от Бога...шеф...
На какво разчиташ?
Толкова си млада, че не смея да кажа нищо
Но тепърва ще разбереш коя съм, ще научиш какво съм направила на Езел. Ще се изненадаш
Знаеш ли на кое най-много ще се изненадаш?
Въпреки всичко, как е възможно все още да ме обича.
Погледни се. Обикновено учещо момиче. На нея една престилка. Лицето в кал. Като момченце си.
А сега погледни мен. Как изглеждам, как стоя, как говоря.
Например погледни червилото ми... купих го колкото една твоя месечна заплата.
Прибави към това една 15годишна история, толкова спомени, едно прекрасно дете... една любов, която не свършва.
Покажи ми една причина да избере теб вместо мен.

Самия начин по който Ейшан каза всичко това, бърсането на сълзите на Бааде, оправянето на косата, самодоволното изражение,когато си тръгна
е доста грозно, арогантно и цинично... та дори да е казала истината yes

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 16:16 от merilyn_cat

Общи условия

Активация на акаунт