Лакове за нокти - тема 61

• 53 170
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора

За жалост са от старите. Виждала съм по един за 30$, така че тази цена ми изглежда напълно нормална за толкова бройки.  Laughing

# 106
  • София
Снощи се лакирах с Loreal 504 Insolent Magenta, който имам от размяна. Много е красив. Има си ясен син отблясък, и е доста гланцов. А четкаатаааа  Heart Eyes, ммм страхотна. Толкова хубава четка имат новите Лореали, че направо се замислям за още някой от тях. Има ли някой невъобразимо красив цвят от същите, който не бива да изпусна  Mr. Green?

# 107
  • Стара Загора
Снощи се лакирах с Loreal 504 Insolent Magenta, който имам от размяна. Много е красив. Има си ясен син отблясък, и е доста гланцов. А четкаатаааа  Heart Eyes, ммм страхотна. Толкова хубава четка имат новите Лореали, че направо се замислям за още някой от тях. Има ли някой невъобразимо красив цвят от същите, който не бива да изпусна  Mr. Green?

Blue Reef, Rebel Blue  Whistling

# 108
# 109
  • Стара Загора
Да, то си пише от къде е продавача.  Peace

# 110
и аз скоро не съм купувала лак, но пък се издокарах днес с едно коралово, което много обичам:
http://media.snimka.bg/7170/020595466.jpg?r=0
Кой номер е кораловото?

номерът му е 03

# 111

Blue Reef, Rebel Blue  Whistling

Удрям едно рамо на Blue Reef - имам го, наистина е страхотен  Heart Eyes gydi

# 112
  • София

За жалост са от старите. Виждала съм по един за 30$, така че тази цена ми изглежда напълно нормална за толкова бройки.  Laughing

Къде видя от старите... само оранжевия, а него така или иначе го има  newsm78

# 113
  • МАРС
От преди малко Essence Soul Sista - Chilled Orange.
Една от блогърките беше сравнила цветът с жълтък, много права се оказа Grinning

# 114
  • Стара Загора
Ох, пиша без да мисля. От новите исках да кажа.  Mr. Green doh

# 115
  • София
Кой е реалния цвят на Loreal Blue Reef
този или                                                           този

Първият ми напомня Essie - Goin incognito, което е малко по-зелено но са ми като братовчеди  Laughing. Но виж ако е вторииияяяяттт  Laughing.

# 116

Мишчица, не знам какви цветове ти допадат, но от новите Л'ореали на мен French Riviera и Mysterious Icon много ми харесват. И двата са с много хубав блясък - първият със син, а вторият със златист.

# 117
  • ...край Дунава

Здравейте, това страшно много ми хареса Crazy. ОPI ли е?

# 118
# 119
  • ...край Дунава

Мерси.
Поне да бях попитала и от къде мога да си го купя? Blush

Общи условия

Активация на акаунт