Лакове за нокти - тема 61

• 53 194
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Mомичета,от къде си поръчвате Poshe и колко  пари ви  излиза? newsm78
Аз си имам благодарение на Пепи,много съм доволна ,но е отливка ,та искам да си взема 1 шишенце Poshe и да си доливам после

# 136
Аз си имам благодарение на Пепи,много съм доволна ,но е отливка ,та искам да си взема 1 шишенце Poshe и да си доливам после
Донесе ми го приятелче,което беше в командировка в щатско.. Rolling Eyes...взел го е за 7$...

# 137
  • София
Току що си получих едно подаръче  Crazy от една страхотна съфорумка
мило обичам те
Скрит текст:

# 138
  • София

$8.5
http://www.ebay.com/itm/Poshe-Super-Fast-Drying-Shine-And-gloss- … sh=item2c64b4f347

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 12:46 от nad_tab

# 139
# 140
  • София

Кой не го бива в сметките  Joy Joy Joy

# 141
Аз пък напоследък имам много проблеми в работата, и малко за утеха преди малко си взех три неона на Бруклин- жълт, зелен и розов. Дано са плътни само.  Laughing

# 142
  • София
Търсех един лак и попаднах на ужасен ужас. Предупреждавам да не го отваряте ако сте яли скоро  Sick.
Скрит текст:

# 143
Търсех един лак и попаднах на ужасен ужас. Предупреждавам да не го отваряте ако сте яли скоро  Sick.
Скрит текст:

smile3544

# 144
Вчера и аз попаднах на подобна снимка Sick Как може да си отгледа една жена такова чудо незнам.... ooooh!

# 145
  • Пловдив
И мен ме навихте на Пош, само не разбрах от къде разливате  Thinking има голяма разфасовка ли???
Мъжът ми в неделя заминава за щатите и ще го използвам  Mr. Green

# 146
  • София
Аз пък вчера си счупих много гадно ноктите и на двата палеца на краката.
Днес поправях щетите и замазах с една "мента", ама бързах и не стана много добре.

# 147
  • Стара Загора
Днес посетих Колет и щанда на Пастел, та отнесох 4 броя. Едвам открих 2 бройки от светлия новогодишен глитър... добре, че имаха в горния им магазин (Флорал) и продавачката свали.. не очаквах, че може да са свършили. Черния и той е на изчерпване, но все пак имаше 2-3. Реших да го взема, за да не съжалявам. За ароматизирани не бяха и чули, както и за новите летни цветове. Продавачката тръгна да ми предлага определени цветове, но аз почти всички ги имам и директно й казвах номерата. Каза на колежката си, че съм й скрила шапката, понеже знам номерата направо.  Joy
http://media.snimka.bg/s1/0600/027443406-big.jpg

Честит Пош и Ревлон на Лепи и Редхед.  Heart Eyes

# 148
  • Ст Загора
Ивче , много хубави лакове.

# 149
  • София
Преди малко получих, тези, заедно с холограмния топ на HITS Hefesto няколко други HITS - чета... разкошни са  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт