Лакове за нокти - тема 61

• 53 140
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
    Ад да изкажа недоволство , от иначе красивия Флип Флоп Фентъзи.  Получих го онзиден, нанася се като типична Чайна Глейз, т.е. зле. Обикновеният Флормар се нанася превъзходно в  сравнение с ЧГ. Иначе е чудесен летен цвят, ярък и превъзходен за сезона . А по-тъпото е,че се лакирах вечерта, а на следващата сутрин се белеше много лошо. Жалко, обмислям дали да не го пратя в съседната тема.

# 16
  • София
Запис и от мен  Simple Smile Напоследък не купувам много лакове, да не кажа почти.

Като купя нещо и се прибера и установявам, че вече имам същия или подобен цвят на друга марка Laughing Купих си няколко муудчета ама и от тях не съм впечатлена.

ant, аз тъкмо мислех да го поръчам  Rolling Eyes По принцип харесвам Чайните, при мен са трайни- само Фор Одри ми се нанася кофти ама като краен резултат след втория пласт става.

# 17
  • USA, Steak State
Точно това щях да поша за Флормар, снощи за пореден път се лакирах с един синичък и така лесно се нанася. Четката му е префектна за овал, абе жестоки лакове на смешни цени.
То май турците ги бива в правенето на лакове като цяло, ако сметнем и КА-тата. Simple Smile

# 18
Аз също да гледам тук  Blush

Иначе пробвах за първи път да не слагам основа и после Сеш-а не ми се отдръпна. Даже имам чувството, че удължи трайността на лака. newsm78

# 19
         Да, и аз забелязвам,че масовите марки турски лакове се нанасят перфектно. Аз за трайност не говоря, ноктите ми вечно са разслоени и не мога да искам повече от 2-3 дни с един и същ свят да бъда.

# 20
  • София
Да се изкажа и аз за флип - флоп фентъзи-то. Няколко момичета бяха писали,включително и ant сега, че им е много нетраен. Аз пък нямах този проблем - 3 дни си ми изкара без проблем Peace  Не ми харесва обаче че иска 3 пласта - 3тия пласт ми е много досаден да си призная Blush
Но пък цвета е 1 път и определено си заслужава Wink

П.п. Единственото което не харесвам на чайните е че четката им е няква дълга и тънка  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 22:24 от Pink Flower

# 21
  • Belgium
Говорете ми за Flip Flop Fantasy, тъкмо го чакам от размяна  smile3508

Дано издържа и при мен, защото неоните на Чайна обикновено са адски нетрайни. ooooh!

# 22
И аз нямам Пастели, не ме и влекат. Май мен ме пропусна тази мания по тях. Simple Smile

И аз така, нямам нито един, а и не искам.  hahaha
Лу, много добър аватар!  Mr. Green

# 23
и аз в новата тема да не ви изпусна  Laughing   

Пастелите много ми харесват  Crazy  , но при нас не се предлагат  ooooh! 

# 24
  • Варна
Май мен ме пропусна тази мания по тях. Simple Smile
Мен като цяло започва да ме пропуска тази ми мания и май ще започна да инвестирам другаде  Whistling
И аз усещам нещо такова при мен ...  Whistling

И аз.
Не че ще спра да се лакирам, не дай Боже, нито ще спра да купувам, но ми е едно такова по-кротко на душата по отношение на лаковете.
В пощата ме чака Сейн Джордж, дано успея да стигна утре до там.

# 25
на последната страница на предната тема някой пита дали тези ги има някъде
http://poshnailart.blogspot.com/2012/05/flormar-2012-spring-summ … r-collection.html
днес си купих 3 от тях - има ги във Гранд Мол във Варна на щанда на Флормар, а онзи ден ги видях и в едно квартално магазинче за глезотийки до нас, явно тук се намират  Wink

# 26
  • USA, Steak State
Сега да видим коя варненка ще иска да направим едно swap- че. Simple Smile

# 27
  • София...........
Аз да попитам пак дали някой се сдоби с лак - кристален пясък от nails ?
Новите Флормар с цветната капачка ги има тук http://beautycosmetic.biz/flormar-spring-summer-2012-lak-nokti-p-7157.html
 Благодаря за новата темичка   bouquet

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 02:06 от divna_

# 28
Добър ли е този сайт? Някой поръчвал ли е от него? Харесах си много неща, но ми изписва странни суми на продуктите, например 2.60ëåâà... Само при мен ли е така?

# 29
  • Miami
Благодаря за темата   bouquet

Добър ли е този сайт? Някой поръчвал ли е от него? Харесах си много неща, но ми изписва странни суми на продуктите, например 2.60лева... Само при мен ли е така?
Най-отгоре на страницата има три знаменца, натисни българското и ще се оправят цените  Peace Иначе не съм пазарувала от сайта.

Вече цяла седмица съм само със заздравител, ноктите ми пак се цепят и ги скъсих.

Общи условия

Активация на акаунт