Лакове за нокти - тема 61

• 53 138
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Точица, имаш красиви нокти! Peace

# 286
Точица, имаш красиви нокти! Peace
олеле  Blush много благодаря  Hug

# 287
Един опит за снимка на Пастел 123 на моите нокти
цък

# 288
"Black spotted" на OPI изкоментирахте ли го вече  Wink
Доста странен:
http://nailderellanails.blogspot.com/2012/06/opi-black-spotted.html
Още една снимка: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/295074_3424813791 … 0_185137011_n.jpg

Повече ми харесва от крак ефекта, де.
Пак в нета гледах и новата 'колекция' на Illamasqua..  Heart Eyes
Нюдът е просто разкошен (Monogamous), снимката се уголемява:

ПС, върнах се назад из темата и видях, че Опито сте го "маркирали" вече, нищо не остава скрито от форумските очи.. Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 17:13 от Saudadе

# 289
  • Казанлък
вчера се лакирах с pastel 308. аз съм от късметлийте, на които четката си е добре. не съм мислила, че жълт лак ще ми хареса толкова много. имам доста непробвани лакчета и вместо да се лакирам с тях, аз пак към този се ориентирах ooooh!

# 290
вчера се лакирах с pastel 308. аз съм от късметлийте, на които четката си е добре. не съм мислила, че жълт лак ще ми хареса толкова много. имам доста непробвани лакчета и вместо да се лакирам с тях, аз пак към този се ориентирах ooooh!

Уаааау!  Crazy Влюбена съм, страшна красота си направила  Heart Eyes По принцип не съм голям фен на декорациите, но тази направо ме отвя  Mr. Green

Black Spotted определено ме заинтригува, прилича ми на маслен разлив. И без това така и не се разбрах нито с кракълите, нито с магнитните, може би това ще е моят ефект. Ама не спирам да се пробвам  Laughing

# 291
  • София
Перфект 228 на краче. Страхотен цвят, малко по-оранжев, отколкото на снимките.
http://dilianavk.snimka.bg/other/lakovete.277743.27494774

# 292
  • Belgium

Пак в нета гледах и новата 'колекция' на Illamasqua..  Heart Eyes
Нюдът е просто разкошен (Monogamous)

ПС, върнах се назад из темата и видях, че Опито сте го "маркирали" вече, нищо не остава скрито от форумските очи.. Simple Smile

И новата колекция Naked Strangers на Illamasqua я коментирахме  Wink

kati_kz много красиво се е получило!

# 293
  • София
kati_kz Heart Eyes
ето и малко снимчици от мен
essence - dawn is broken, barielle - elle's spell(в/у черна основа), chanel - flamenco, Catrice- Walk on Air, Gabrini - M107, Revlon - Whimsical (в/у Габрини  Heart Eyes )
Скрит текст:

# 294
Днес сложих много красив розов лак, със златист шимър - Color club Eye Popping pink. Въпреки че не си падам много по розово, този лак наистина е прекрасен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!
Снимка от нета, не много добро изпълнение (лакиране), но добре уловен цвят
Скрит текст:

# 295
Ето резултата за по-малко от месец четене Simple Smile
Скрит текст:

а тук http://tochica11.snimka.bg/hobby/my-mania.682904.27497011 е албума с по-близки снимки на лаковете, но няма нищо ново и изненадващо за вас, аз просто си набелязах цели за лятото от вас
заплатата хвърчи, а милото скоро ще яхне метлата  Crazy
хубав ден на всички  Hug

# 296
  • Стара Загора
Chanel Fall 2012

Butter London Fall 2012

# 297
  • Ст Загора
Kойто има Пастел 32 да покаже реалния му цвят , че се чудя .

# 298
  • София
Не се чуди, Наси - вземай го  Simple Smile Много приятно лакче е. Нямам го, снимано на нокти. Виж назад в темите - nad_tab го беше показвала, наред с много други Пастели.
Ето нещичко от мен (с извинение за кошмарното състояние на кожичките Embarassed, ама лакът така ми хареса, че не успях да се сдържа):
Лакът е Essence № 80 - A lovely secret. На живо е по-теменужен. За съжаление, не успях да уловя синкавия подтон на шимърчето му.

# 299
Карим, не знам за кожичките, но ноктите ти, цялостният им изглед, е толкова нежен и красив! Харесвам ги! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес съм с един Chanel, който взех от намалението на Pretty Shop - Image Rose. Уникален лак - страхотно нанасяне, труден за снимане и обяснение цвят, кoйто на всичкото отгоре няма и снимки в нет-а. Вълшебен е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт