Лакове за нокти - тема 61

• 53 007
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Маникюрът ми за уикенда- най- после открих сезона на ментата с любимия ми Флормар 424:
http://bokemono.multiply.com/photos/album/3#photo=57

# 31
  • София
Аз си сефтосах Флормар 422, но нещо ми е много ярък. Ще видим с течение на деня дали няма да се харесам повечко.

# 32
densi, благодарности!  Hug

И аз съм в доста спокойна лакова фаза, нищо не ми прогаря душицата в момента точно  Mr. Green Обяснявам си го по-скоро с това, че летните колекции обикновено не са ми много интересни.

Ето, Зоите на Питър Сом много ми харесват!  Heart Eyes

И аз не съм в истерията по Пастелите - взех 2-3, колкото да не съм капо  Laughing Има ли жълтичкия в момента? Само той май ме влече.

# 33
Мен като цяло започва да ме пропуска тази ми мания и май ще започна да инвестирам другаде  Whistling
И аз натам вървя, напоследък все по-често ходя с голи нокти, само с гланц Tired Влизам често в любимите си магазини за лакчета, зяпам по няколко минути и си излизам с празни ръце newsm78 По едно време се бях притеснила да не съм нещо болна, но май по-скоро манията ми си измества фокуса към други неща Whistling

# 34
Stardust* много ти отива ментичката!  bouquet

Аз пък съм на ръба да си сложа отново гела върху ноктите. Моите са отвратителни, постоянно се белят и съответно лака на 2-рия ден ми се е обелил някъде. Отделно, че ако не сложа минералите за основа все някое ъгълче ще ми се е отчупило. А като ги слагам постоянно резултата е оранжеви нокти, на които ако сложа светъл лак прозира адски грозно... Confused

# 35
# 36
  • Ст Загора
Densi , мерси за хубавата тема !

Аз скоро нищо не съм взимала .

# 37

Запис в новата тема с един Color Club - Wild At Heart. По принцип не съм много по холограмите, но този ми допада. За съжаление, нямаше слънце да го хвана в пълния му блясък.

И аз съм се кротнaла с купуването - този месец сигурно съм взела не повече от 1-2. За сметка на това се сдобих с един куп от размени, а реално половината месец го изкарах нелакирана.

Stardust*, чудесно ти стои този Флормар!

Ароматизираните Пастели има ли ги в България? Симпатични изглеждат.

# 38
  • Варна
Дени   bouquet
И аз съм в някаква лакова апатия, даже вчера насила прегледах бютито в ибей, барем си харесам нещо  Tired

# 39
  • София
вместо запис
Candy Warrior
Скрит текст:

# 40
От много отдавна не купувам лакове въобще. наслаждавам се на моите и нямам и намерение да се връщам към бясното купуване. Подариха ми Флормар 21, който на нокти е страхотен, но в шишето не прилича на нищо и един розов Флормар и сега се чудя къде да ги сложа, защото кутиите са ми пълни и не искам нови лакове.

# 41
Stardust* много ти отива ментичката!  bouquet

Аз пък съм на ръба да си сложа отново гела върху ноктите. Моите са отвратителни, постоянно се белят и съответно лака на 2-рия ден ми се е обелил някъде. Отделно, че ако не сложа минералите за основа все някое ъгълче ще ми се е отчупило. А като ги слагам постоянно резултата е оранжеви нокти, на които ако сложа светъл лак прозира адски грозно... Confused

Ох, напълно те разбирам и моите нокти са отвратителни, но аз се отказах от идеята за гел след разговор с позната маникюристка, която ми обясни, че колкото и щадящи да водят някои гелове и т.н., то едни и без това кофти нокти това ще до съсипе. Първо ще трябва да си излекуваш ноктите преди да им причиниш нещо подобно Simple Smile Иначе аз все си ходя с къси нокти, а толкова ми се иска дълъг хубав маникюр, но не бих си съсипала и без това смотаните нокти заради няколко седмици радост

# 42
  • София
И аз като Мишинаторка, Юлето, Мимс, Пух, Денси, Мариша, Ранкуа  Laughing съм в абсолютен лаков застой. Не искам никакви лакове вече. Имам си всичко което ми е нужно на този етап май.

От вчера съм с Флип Флоп, и въпреки трите слоя които иска /защото и мен ме дразни това/ е уникално красив. Нямам обелено все още. Следващият път ще го оставя без топ  Peace.

# 43
  • София
Просто няма как да се похваля, защото съм изключително доволна - току що сложих Nfu-Oh 62 върху аква базата от същата марка. Няма друга такава холограмна красота  Heart Eyes Или поне аз нямам  Blush

# 44
  • Стара Загора
Май всички сме в застой, но е нормално.
Купуваш много и в един момент нищо вече не ти хваща око. Като видиш наредени много лакове от цяла колекция накуп и си казваш "ах колко са готини" и като започнеш да ги оглеждаш един по един осъзнаваш, че имаш от всички цветове или поне от тези, които носиш и ти харесват. Аз също за момента нямам лакови желания, само 2 Есита, които ще поръчам следващата седмица най-вероятно и няколко есенно-зимни набелязани, но тях чак октомври ще купя вероятно.  Peace
Ето една снимка на някои от снежанките Есенси, както и една на интересен маникюр.

Общи условия

Активация на акаунт