Лакове за нокти - тема 61

• 53 089
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  • София
До сега се мъчих да снимам ORly - Melt your popsicle, но не излиза дори и близо до оригинала Sad
а и в нета няма снимка , която да показва истинския цвят Sad
ще пробвам да си поиграя с една програмка да видя ще успея ли да докарам истинкия цвят

# 481
Сравнително покривен жълто-зелен неон е Flormar 420, бяхме го обсъждали преди в темата.
Мерси за предложението. Сега освен бял лак ще си търся и този Flormar  Grinning

# 482
  • Стара Загора
Скрит текст:
Pupa Hot Tropics

Pupa Jeans & Roses

Pupa Disco Neon

Pupa Chrome
Ще има ли от холограмните Пупи при нас?  Tired

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 15:48 от iv4enceto_91

# 483
Мисля, че не, а така искам...

# 484
  • Стара Загора
Така като гледам и онлайн не виждам откъде можем да ги вземем.  Crossing Arms

www.profumeria.com - само тук ги намерих, но няма цена за доставка за Европа. За Италия искат 9 евро до 15 кг.

# 485
Днес попаднах на тези и си  взех 443 .От миналата година имам 008 който се оказа една идея по-светъл - 443 е и по- цикламен.Как го обясних  ooooh! Joy
http://beautycosmetic.biz/images/FlormarSpringSumer2012NailEnamel.jpg

# 486
Тия Флормари се продават свободно у нас, така ли?
Личи ли ми колко отдавна не съм си купувала лак, а  Laughing
Последно ми подариха China Glaze Make some noise за завършването, нищо, че още не съм се дипломирала  Mr. Green

# 487
От новите Флормари взех 438 - страхотен цвят, покривен, съхне бързо. Като цяло - страхотен!  Heart Eyes

# 488

снимката е от  нета
Аз се прибрах с това синичко, сърбеше ме още да взема, бяха по 5 лв, ама устоях!  Mr. Green

# 489
  • Стара Загора
Днес след голямо чудене реших да сложа Зоя Кими. Убеждавам се, че това ми е любимата марка лакове, а и специално тази лятна серия. Страхотни са всички, а на слънце мммм  Crazy

http://ivchencetordv.snimka.bg/other/zoya-kimmy.683864

Светлината ми не беше особено добра за снимки, но не станаха чак толкова лоши.  Laughing

# 490

Много е хубава, Ивче! И аз съм им фен - това май е марката, от която имам най-много цветове.

Можеш ли да ми кажеш кои са втората и предпоследната Чайни на  тази снимка?

# 491
  • Стара Загора

Много е хубава, Ивче! И аз съм им фен - това май е марката, от която имам най-много цветове.

Можеш ли да ми кажеш кои са втората и предпоследната Чайни на  тази снимка?

Tantalize me & Ahoy  Peace
Първата незнам защо съм я купила, много ми хареса тогава, а скоро като я пробвах изобщо не се одобрих. Една бледа, направо бях като болна в ръцете. Незнам на какъв тен би отивала. Вече е при съфорумка, дано тя я оцени повече.  Hug Ахой обаче е супер, а и на теб такива цветове ти стоят страхотно. Може пък и Чайната да е "твоя".  Blush
Благодаря за Зоята!  Hug
Аз имам много Есенси, след това Пастели и Зои.  Laughing Като заговорихме, че имат хубави цветове, от много време се чудя на Зара, Сууки/Америка и Брийзи. Първата много ми харесва на снимките, но чета че иска 3 слоя и като цяло заслужава ли си 15-те лева питам.  Mr. Green А от червените немога да избера, понеже във всяко ревю пише различно за покривността и завършека. Немога да са престраша да поръчам нито една от двете. Пък Брийзито нали си е мой цвят, нямам май точно такова синичко и може да го отмъкна при някоя поръчка, както и Робин и Уенздей. Фи, ти си в по-заредената част на света, можеш да се отзовеш с най-подплътено мнение. Не ме разочаровай. Mr. Green

# 492

Ех, от изредените имам само Суки. Мога да ти я суочна, покривна си е. На мен ми харесва - хубав, класически червен крем. Вдовичката пък май имаше Америка. Зара е много подобна на един стар Перфект - 04 май беше, ако го имаш, не ти трябва. Уенздей ще я купувам и аз, не знам какво я отлагах досега.

Мерси за Чайните!

# 493
  • USA, Steak State
Имам Америка и Тамсън от червените кремове на Зоя, но още не съм ги пробвала.

# 494
  • Ст Загора
Да много е хубава Зоята .

Общи условия

Активация на акаунт