Лакове за нокти - тема 61

• 53 048
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • Belgium
Елфичка, мерси  Hug

И твоят маникюр е страхотен  Laughing

Фиама, много ми хареса руфиана, даже с две различни ръце е по-ефектно  Heart Eyes

На ръка ли го правиш или с лентички?

Ивче, Nails Inc тук са по 26 лева  Peace

# 556
  • Стара Загора

Фиама, много ми хареса руфиана, даже с две различни ръце е по-ефектно  Heart Eyes

На ръка ли го правиш или с лентички?

Ивче, Nails Inc тук са по 26 лева  Peace

Фиама, пропуснах да кажа и аз СТРАХОТЕН РУФИАН! Много много ми хареса. С черния те харесвам повече, а червеното самостоятелно ти стои жестоко (Зоя Сууки давам за пример  Heart Eyes).

Лу,  Hug
Не съм имала досега нищо на марката. Заслужават ли си парите?

И аз от днес си имам синия глитърест Перфект, благодарение на една съфорумка.  Hug

# 557
elfi4ka направо се изчервих! Blush Много ти благодаря!  bouquet И твоите са супер зашеметяващи с това бляскаво червено! Hug
Лу, честит ти красавец! Heart Eyes

# 558
Днес и аз обух Джапанката  Mr. Green. Много готин лак, бях забравила какъв светофар е..  Laughing
Фиама, страхотно!  Crazy
Лу, честит!  Wink

# 559
Е, Юле, може ли да пускаш бомба без снимков материал? Laughing Знаеш, че всички тук обожаваме ноктите ти, независимо от лака, така, че недей ни подминава тихомълком Laughing
Аз вече нямам търпение да си получа и моята джапанкаааа. И на тия дълги нокти сигурно ще осветявам стаята направо нощно време хахаха

2 нови лакчета от мен- първото ми прилича на син вариант на Тиарата Mr. Green , а второто е термо лакче

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 14:12 от Radi D.

# 560
Момичета, някоя от вас да има на Оrly Melt Your Popsicle и да може да ми го опише как седи на живо? Praynig Praynig  Много ми харесва на тази снимка, изглежда оранжево-коралов.

Но на много други е само обикновено оранжево Tired

# 561
  • София
Лу честити
Жаки аз го имам , но не можах да му хвана цветът , а и в нета не виждам реални снимки ( на показаната от теб снимка няма нищо общо с действителноста, чист оранжев светофар си е)
сега ще потърся нещо по близко и ще се редактирам
ето го
в никакъв случай не е блед , ярък е и може би е един-два  нюанса по светло крещящо оранжев

http://i253.photobucket.com/albums/hh60/lepidopteria/NAILS/DSC00555.jpg

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 14:34 от lepidopteria

# 562
  • Belgium
Ивче, не съм купувала Nails Inc, струват ми се неоправдано скъпи, а и цветовете не ми грабнаха окото  Laughing

Жаки, Orly Melt Your Popsicle можеш да го видиш на живо на изложението в Интер Експо Център.

Чист оранжев неон е. Няма нищо коралово.

Аз от там взех моя, имат и намаление  Laughing

# 563
Aз вчера бях на изложението, но по работа и хвърлих само един бегъл поглед на лаковете.
И не запомних дали оранжевото, което гледах не беше Orange Punch ooooh!

# 564
Жаки, Orly Melt Your Popsicle можеш да го видиш на живо на изложението в Интер Експо Център.

Аз от там взех моя, имат и намаление  Laughing

До кога е изложението, дай повече инфо, цени, марки...  Mr. Green
Страхотен зелен неон си имаш.  Crazy

# 565
  • София
Лу много си лоша с този зелен неон  Whistling. Я кажи реално по-зелен ли е или по-жълт  Laughing.

Фиама, много ми хареса руфиана, страхотен  Heart Eyes.

Относно Сали Хенсън, изобщо не ме учудва цената. То в Щатите и ОПИтата са по 5-6 долара, а Чайните по 3. Тук всички знаем какви са им цените  Whistling.

Ивче, много готин тоз Евелин, дето си прибрала  Peace.

# 566
  • Стара Загора
Лу много си лоша с този зелен неон  Whistling. Я кажи реално по-зелен ли е или по-жълт  Laughing.

Фиама, много ми хареса руфиана, страхотен  Heart Eyes.

Относно Сали Хенсън, изобщо не ме учудва цената. То в Щатите и ОПИтата са по 5-6 долара, а Чайните по 3. Тук всички знаем какви са им цените  Whistling.

Ивче, много готин тоз Евелин, дето си прибрала  Peace.

Мерси.  Hug Понеже една съфорумка искаше да и взема някой от розовите ги снимах днес. По-плътното не е лошо и е по-ярко сякаш.
http://media.snimka.bg/s1/0658/027559650-big.jpg
И някои от новите Флормари http://media.snimka.bg/s1/0658/027559655-big.jpg
Днес една съфорумка ми издаде, че в София ги е гледала на 3,60 а в гр. Белене на 1,80 лв.  Mr. Green Остави ми да пробвам и 2 топ лака + основа, топ лаковете са купувани от вносителите на Зоя. Ако някой му е интересно ще дам отзиви като ги пробвам. Този вляво бил за камъчета, а другия от магазина са казали, че може да се ползва и като заздравител и като топ лак.  Laughing
http://media.snimka.bg/s1/0658/027559663-big.jpg

А за надценките какво да кажа - Бариеле в официалния сайт на Щатите са по 8 $, а в Европейския по 15 евро. Както и АА в САЩ (и сайта им) са по 6 $, а в европейския по 11 евро.... Все едно ние сме по-богати от американците, комедия направо...

Лу, и на мен на Нейлс Инк не ми е хващало нищо окото досега, което съм гледала... обикновени пастелни цветове. Имаше само едни готини глитъри, които Ует н'уалйд изкопираха, но и те не бяха никак евтини.

Ради, много са ти хубави придобивките. Hug Глитъра особено.  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 16:31 от iv4enceto_91

# 567

Аз от там взех моя, имат и намаление  Laughing

Страхотен зелен неон си имаш.  Crazy

Много слабо изложение (самият сайт и представянето на форума бяха много добре пипнати, за това очаквах да видя нещо наистина впечатляващо)
Намаленията: почти никакви. Орли за 19лв....не виждам каква ми е далаверата да го купя от там Rolling Eyes
ОПИ пак за 20лв. Само някои цветове (половината от които ги имам с 50 % намаление)
До 17 юни е изложението (5-та и 6-та зала)

# 568
  • Belgium

Страхотен зелен неон си имаш.  Crazy

Долс, до неделя включително е. Има Орли (по 18 лева), Опи, включително писалките, но те са без намаление, както и няколко други марки лакове, които не ги бях чувала и се въздържах да си купувам.

Самото изложение е малко слабо наистина, но има и добри попадения, с една приятелка правихме фотосесия, ОПИ предлагат безплатен маникюр на място, има и прически на мято.  Laughing

Ивче, днес пък точно ми хвана окото един Nails Inc (лилав дуохром), но устоях  Laughing

Мишчице, Орлито е по-скоро зеленикаво, аз такова исках, защото имам жълт неон.

Като го сложа ще снимам  Laughing

# 569
  • Пловдив
iv4enceto_91,Mims*,мерси,че ми отговорихте.А тези на Ревлон само в магазините на Ивис ли мога да ги намеря?
Иначе аз имам машинка за нокти,и там има такива части за грубо пилене,обаче е гадно чувството като ги пиля и настръхвам.  Joy
Иначе с такава пила става много бързо.
iv4enceto_91,и аз имам стъклена пила и съм много доволна.Преди ноктите ми много се чупеха,но откакто я използвам този проблем е рядкост.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт