Лакове за нокти - тема 61

• 53 005
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Елфи, за мен няма осезаема разлика във времето за съхнене Peace

# 646
  • Стара Загора
Брейй,мацки,сега да не се окаже,че Пош не съхне много бързо  Thinking Нали не е голяма разликата със Сеш?Аз на блясък не държа толкова,колкото на бързо съхнене най-вече  Crazy

Бързо съхне, не се притеснявай.  Peace

Сложих Полишийлд в хладилника по препоръка на една съфоръмка, дано нямам пак балони и трохи при лакирането.  Whistling

# 647
Благодаря ви за отговорите ,момичета,дано да е така с Поша  Crazy

А имате ли идея кой е този лак?Избутах тази стара снимка и единственото,което помня е,че или е Перфект или ГР,като повече клоня към първото.Да се сещате за номера?Много ще ме улесните  Praynig

http://prikachi.com/images/438/4907438j.jpg

# 648
  • София
Някой ползвал ли е ето този топ-лак на Есенс http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=47107 ? Изглежда ми добре  Whistling

аз го имам,но не съм никак доволна от него, не ти го препоръчвам  Naughty

аз също го имам и съм ужасно недоволна...не просчо съхне бавна а направо не съхне Crossing Arms

Shocked добре, че попитах тук - направо се бях засилила да го купувам и си представях лъскави прекрасни нокти  Laughing в такъв случай ще следя темата да си харесам лъскав топ лак  Party

# 649
Днес съм нещо много активна  Laughing

КА 129,подарък от една невероятна съфорумка  Heart Eyes

# 650
Ето аз си отрязах ноктите, защото не ми харесваха дълги и сега като видях на elfi4ka ме хвана яд  #2gunfire

# 651
Ето аз си отрязах ноктите, защото не ми харесваха дълги и сега като видях на elfi4ka ме хвана яд  #2gunfire

Laughing

То и аз към рязане клоня,че вече едвам пипам,каквито са меки и тънки  Laughing

# 652
  • София
Така ми се искаше топ лака на Ревлон да го няма в Мориа, че като вляза там изобщо не излизам само с това, за което съм отишла  Whistling Embarassed. Май първо ще мина през Пикадили  Laughing.

# 653
Скрит текст:

- розовия и - OPI Rainbow Connection

# 654

По повод топ лаковете, аз в момента ползвам Hong Kong Girl (американски е, въпреки името) - от типа по-плътни топове е, като Сеш и Поше. Впечатленията ми засега са - съхне много бързо (като Сеш мисля), не се отдръпва, оправя напълно образували се балони, но блясъкът му не е така траен. Не съдържа толуен и формалдехид, но не съм наясно с останалите съставки, не мирише особено приятно. При интерес, мога да ги препиша.

# 655
  • sofiq
] Laughing
То и аз към рязане клоня,че вече едвам пипам,каквито са меки и тънки  Laughing

да не си посмяла Naughty...страхотни са ти ноктите Heart Eyes

аз също все още не съм намерила хубав топ лак...последно взех един на флормар ,не съм очарована...сега ще пробвам една друга марка...дано е хубав Peace

# 656

да не си посмяла Naughty...страхотни са ти ноктите Heart Eyes

Не по страхотни от твоите  Heart Eyes Hug

# 657
  • в 1001-та нощ
Ох, аз също открих, че Сеш-а се дърпа като имам основа отдолу. ...

каква основа имаш предвид  Rolling Eyes

Ох, аз също открих, че Сеш-а се дърпа като имам основа отдолу. Но вече очаквах Poshe. Който пък, въпреки че съхне бързо, не ми прави такъв стъклен ефект. Ех, няма пълно щастие  Laughing

Да, така е с Пош. Няма 7 дни хубав блясък, още на третия се е поизтъркал, но не съдържа вредните съставки и суши толкова бързо, почти колкото Сеш. Забелязах, че като нанасям по-дебел слой, блясъка е по-добър, отколкото при по-тънък.

какви вредни съставки имаш предвид  Rolling Eyes вредни за кое/какво  Rolling Eyes

Blush  bouquet

# 658
  • София...........
За мен Полишийлд засега е най-добрия топ (не съм ползвала Пош). Сеш съхне малко по-бързо, но много гадно отдръпва Wink

# 659

Общи условия

Активация на акаунт