Къде, как предпочитате да празнувате рождения ден на детето си?

• 52 187
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
Sourcherry, благодаря. Би ли разказала малко по-подробно какво е правил с децата. Сайта им не работи.

# 241
Руби, има ФБ страница.
Аниматорът предлага различни забавления, моят син си избра фокуси - 1 час и 1 час игри.
Игрите са истинско забавление, момчето дава всичко от себе си. Страхотно доволна останах, рожденика и гостите му - също.
Живот и здраве, август пак ще го ангажирам.

# 242
  • София
Искам да споделя нещо по повод тържествата по клубовете:
Скоро празнувахме РД на дъщеря ми,стана на 7 в MD.Родителите на едно от децата само го доведоха и дойдоха да го вземат.Разказаха,че по света/бащата е чужденец/не е прието, особенно при по-големите някой да го чака и съответно домакините да се ангажират с присъствието му.Вие как мислите?Как да поставяш условие като всеки идва и сяда да си чака детето, и съответно би трябвало да му предложиш напитка?Вероятно имаме други виждания в България,а и зависи от самите родители?Даже се сблъсках и с гости/по роднинска линия/,които очакваха и обедно меню и когато не им предложих си го закупиха.
Не е само въпрос на пари,а и на обноски все пак.....

# 243
snegura4ka, по този въпрос имаше доста коментари в Клюкарника в темата за "Селски" номера и пинизи. Вярно, че там стила на обсъждане е друг, но ако ти се чете - Тук. Темата е доста набъбнала, но точно въпроса, който повдигаш е някъде в по крайните страници.  Peace

# 244
Аз също съм против да присъствам на празненството, особено когато детето ми е малко познато и поканата е инцидентна, например дете от групата на ДГ, чиито родители не познавам или познавам слабо.
Етикекът тук е криворазбран и аз трябва да присъствам и да разменям 2 часа любезности и общи приказки с напълно непознати, а предпочитам да го избегна. Затова се развам, когато поканата за РД е в МОЛ - просто оставям детето и хуквам да зяпам и пазарувам.

Друг е въпросът, когато голяма част от гостите на РД на моят син са ми близки приятели, с които искаме да се видим, докато децата се забавляват. И тъй като РД на моят син се празнува винаги и само с приятелски деца и техните родители, някак не върви да ги отпратя Grinning, най-малкото, защото искам да се видим.

# 245
  • София
snegura4ka, по този въпрос имаше доста коментари в Клюкарника в темата за "Селски" номера и пинизи. Вярно, че там стила на обсъждане е друг, но ако ти се чете - Тук. Темата е доста набъбнала, но точно въпроса, който повдигаш е някъде в по крайните страници.  Peace
OK.Благодаря,бях забравила че там има нещо
 Hug

# 246
Стига да се избяга от Макдоналдс, KFC и разни други подобни места, е ок. Това, което търсим при избор на място е да е цветно, свежо, персонала да е приветлив, да могат децата да тичат.
Наскоро бяхме поканени на рожден ден във Фънтопия (www.funtopia.eu)  и децата доста време играха. Няма пряка слънчева светлина, но пък е на удобно място и има паркинг. newsm38

# 247
За оставането - не си оставям детето ако ще да ме обявят за селянка. Не заради авантата - така или иначе кофти кетъринг не ям, а и да е приличен обикновено РД в клуб се празнува в час, който не предполага да ям. Пия кафе/сок и предлагам да си го платя. Масово РД-тата се празнуват в детски клубове, които знаем нямат никаква регулация и не носят грам отговорност за детето. Не мога да разчитам, че чужд човек (познат родител на дете от ДГ) ще ми опази качествено детето, нито че ще реагира адекватно при необходимост. Между другото покрай рождените дни се опознахме с родителите на децата от групата и за мен лично са полезен източник на информация за доста неща. Досега един единствен път на бабата на едно дете го доведе и си тръгна.

# 248
В събота сме канени в Капела плей, РД е с продължителност 3 часа... Идеята ми беше да го оставя и да вървя на шопинг, щот ми се харчи, но не, не може.
Домакинята е чужденка, учуди ме искрено.

# 249
Момичета, след няколко седмици ставаме на 2 годинки. Денят се пада неделя. Можете ли да ми препоръчате детски клуб с аниматор или друга идея за толкова малко дете? Ще има 4-5 деца на възраст 1-4 год. и предпочитам да не е вкъщи. Искам малкият да разбере, че денят е специален. Може и да наемем актьор, който да е облечен като приказен герой...Или на тази възраст ресторант с детски кът е най-доброто?

# 250
  • вече Пловдив
Вторият РД на  дъщеря ми празнувахме в ресторант с детски кът от 10,30 ч. - събраха се над 15 деца с майките си, падна голяма веселба. Не сме оставали обаче за обяд...

# 251
Ваня1975, а в кой ресторант беше това?
Вторият РД на  дъщеря ми празнувахме в ресторант с детски кът от 10,30 ч. - събраха се над 15 деца с майките си, падна голяма веселба. Не сме оставали обаче за обяд...

# 252
  • вече Пловдив
Ваня1975, а в кой ресторант беше това?
В ресторант "Дива" в Карлово - не знам сега дали работи...

# 253
Момичета, за РД на 2-год. мъник с малко деца в диапазон 1г.-12г. се двоумя между Евърленд (детски клуб на закрито) и ресторант с градина с аниматор. Много се двоумя, а време никакво не остана. В Евърленд се притеснявам дали ще му е интересно, както и на компанията. Същото и за градина с аниматор - клоун. Възрастните ще сме 3 пъти повече от децата.

# 254
В Евърленд е много подходящо за подобна възраст, кетърингът е добър - та бих ангажирала час.

Общи условия

Активация на акаунт