Идеи за 8ми рожден ден на момче

• 420
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте!
Бихте ли споделили къде сте или бихте отпразнували 8мият рожден ден на детето си?
Предстои ни през м.Август и отсега събирам идеи. Миналият беше в парка, преди това в детски клубчета така че сега търся нещо различно, на открито и интересно за банда от 15-на деца (предимно момчета).
Благодаря предварително за идеите!

# 1
Кино, боулинг, пейнтбол. Не знам за последните две дали не са малки де. Поинтересувайте се за препоръчителната възраст.
За въжен парк също се сетих.

# 2
Басейн?

# 3
  • София
За кой град става дума?
За София препоръчвам Уолтопия. Сигурно има подобни места и в другите градове.

# 4
Зависи какво искате. Ако ще има родители може да изберете заведение с детски кът. Така ще има занимание и за децата и за родителите. Пицариите също са опция, някъде където има голяма градина. Може да си наемете аниматор и той ще ги забавлява. Също става и сладкарница.

# 5
Пейнт бол, escape room, някакви активности във въжени паркове и т.н., ако има във вашия ареал. Откъде сте? Колко деца смятате да каните?  Трябва да планирате как ще ги придвижите, ако заниманието не е в града, също така трябва да е или по-рано сутрин или следобед, за да не е толкова горещо. Аз лично 8-годишни деца не бих ги навряла в заведение.

# 6
Спортен център - в София има един Малинова долина спорт, където има организирани щафетни игри, катерене, футбол, пейнтбол. Също така може на батути. Някъде с боулинг, игри като дартс,  въздушен хокей.
Отделно много често сме ходили на Рожден ден на футболен мач - наема се терен и играят група момчета със съдия.
Миналата година бяхме и на басейн.
А защо не у дома?

# 7
  • София
Сигурни ли сте, че ще можете да съберете толкова много деца през август - при летните рождени дни много често поканените са някъде на почивка и се събират доста по-малко деца в сравнение с очакваното. За 15 деца, основно момчета, наемане на футболен терен привечер би било супер; ако се окажат 5-6-7 деца, бих заложила на escape room.

# 8
Благодаря на всички за идеите, доста варианти ми предложихте Simple Smile От София сме така че явно възможностите са много. Миналата година се събраха 10-на деца от поканени 15, а сега списъка е дотук около 20, така че поне 10 все ще съберат.
Аз също не искам да ги затварям в заведение, иска ми се да играят без времево ограничение. От друга страна пък наистина трябва да се съобразя с температурите навън. Вкъщи нямам толкова пространство, футболен терен би се харесал на рождениците, но не и на всички от евентуалните гости, а за басейн ще ми бъде притеснено.
Ще проуча, пейнтбол и ескейп стаите, както и въжените съоръжения дотук са ми фаворити, само остава  и нещо бюджетно да намеря тъй като си бях харесала едно местенце, но сумата само за игрите без почерпка беше доста висока.

# 9
Още две идеи от мен, които са на открито и близо до София.:
1. Лозен - базата на БЧК - голяма поляна, да ритат, играят, тичат. Наема се, взема се кетъринг и може са схе цял ден там.
2. В Гората - Вакарел- на същия принцип, шатри, поляна и игрища за игра. Можете да си направите барбекю.
Хубав празник!

# 10
  • Варна
Ако сте във Варна може да пробвате Play On Jump. Това са трамплини, освен тях имаше и други различни игри, стена за катерене и тн. включени към рождения ден.

Общи условия

Активация на акаунт