Къде, как предпочитате да празнувате рождения ден на детето си?

• 52 191
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
Роси,много се радвам,че помогнах!  Simple Smile   bouquet   bouquet

# 226
На 11 години е. Тази година правихме партито у нас и беше от тип "Пижамено парти". Приятелките й спаха в къщи, седяха до 2:30 през нощта, обърнаха къщата с краката нагоре... Grinning Иначе предпочитам да се съберат на заведение... И разбира се аз и мъжа ми да сме някъде около тях.

# 227
  • в огледалото на живота
Тя май темата е за по-малките деца,но дайте идея за по големи .... Blush
Не,че аз ще присъствам вече/синът ще бъде на 16г.след някой друг месец.../,но ми се иска някакъв варинат да предложа....

# 228
  • Враца
За 16-годишно дете, ако това му е интересно, може боулинг.
Може кино с кОлички, пуканки и т.н. за него и приятелчетата му, или макдоналдс/кфс.
Едни приятели с по-голямо от нашето дете празнуват в мола на Стамболийски от няколко години- първо кино за компанията, после им купуват жетони за игрите- има разни като за деца на тая възраст, но не зная какви точно- симулатори, джаги и от този сорт са.

Интересен вариант, но излиза малко по-скъп, е например да се отиде в Конзаленд в с. Конска.
На около 60 км от София, е, има всякакви автомати игри- баскетбол, има тенис на маса, има каране на бъгита офроуд /не зная бъгита ли се казват/, има писта за картинг, има блъскащи колички през лятото имат аква парк - не е кой знае какво, но е като басейн с няколко пълзалки. Има и ресторант и кафене, на чист въздух е, приятно място.
Зависи от брая на децата, но ако имате за 4-5 деца около 150- 200 лева бихте изкарали цял ден.
Мисля, че само бъгитата са по-скъпички, но другите атракции не са много скъпи и за  тия пари и почерпка може да се направи.

# 229
  • в огледалото на живота
Трънче,благодаря за споделеното   bouquet
''Децата-тайфата '' ще са около 10 броя+рожденика ..... Crazyдо толккова успях да наложа лимит иначе няма да ми стигне заплатата...

Това за киното е добра идея  Peace
Имаме и боулинг зала наблизо където бих могла да занеса почерпка;също и картинг.
Ще са мешани ....младежи и девойки та трябва да се съобразя и с тази ситуация.

# 230
  • Враца
Девичка, виж сайта на мега екстрийм боулинг, имат цени за игра, на час и т.н.
Не съм играла никога, и не зная колко деца могат да се включат в една игра, така че не мога да съм ти полезна.
Също така можеш да видиш в програмата на кината, има някои кина, които имат промоционални дни- напримен, вторник, всички билети по 5 лв и т.н.  /преди време мярках такава промоция, но не помня в кое кино беше/
За ученици е лесно и през седмицата да се органицира празненство, защото не е свързано с присъствие на родителите, които са на работа.
Според бюджета и предпочитанията на рожденика и компанията му, можеш с малко организация и отделено време да направиш интересно и различно изкарване.
То на тая възраст може би ще им е по-забавно да направят колективна игра, отколкото да гледат филм, а и може да не се хареса филма на всички.
Но рожденика и ти решавате де, поканените са само масовка  Simple Smile

Весело изкарване!

# 231
  • София
Също така можеш да видиш в програмата на кината, има някои кина, които имат промоционални дни- напримен, вторник, всички билети по 5 лв и т.н.  /преди време мярках такава промоция, но не помня в кое кино беше/
Добре е да се провери  Peace
Има разни отсъпки.
Тази седмица мъжът беше с щерката в кино Арена. И е взел карта за 4 посещения, която важи до края на април. Цената на посещение с тази карта вместо 12 лв е 8лв.

# 232
Може кино с кОлички, пуканки и т.н. за него и приятелчетата му, или макдоналдс/кфс.

Ще съм много изненадана ако 16-годишният младеж приеме тези варианти Laughing
devi4ca, ще споделиш ли после какво е решил синът ти?

# 233
Празнуваме го вкъщи! Simple Smile Имаме голям двор с люлка и пейка. Имаме въжета за скачане,обръчи,колела и какво ли още не. Затова предпочитаме да го празнуваме вкъщи. Голямата (12год.) предния път празнува на басейн с приятелки.  Simple Smile

# 234
  • в огледалото на живота

Ще съм много изненадана ако 16-годишният младеж приеме тези варианти Laughing
devi4ca, ще споделиш ли после какво е решил синът ти?
За киното едва ли ще е проблем,особено ако са цялата тумба... Grinning По съм склонна да заложа на боулинг залата обаче  Peace
После една бърза почерпка с хапки и торта и толкоз!

Убедила съм се,че не толкова храната в такива моменти колкото настроението е от значение  Peace

Ще споделя след 2 месеца как сме организирали нещата  Wink

# 235
16 годишните не си ли организират сами тези прояви?  newsm78

# 236
  • в огледалото на живота
16 годишните не си ли организират сами тези прояви?  newsm78
Е,нали все пак трябва да знам за какво ще дам финансови средства... Laughing
Ясно е,че ще се съобразя с неговите изисквания,няма да е на детски клуб... Crazy

# 237
Здравейте.Напоследък празнуваме в детски клубове.Там има много забавления за децата и се чустват щастливи.Честно казано и за мен така е много по удобно.Приключва празника, плащам и се прибираме в нас без да имам грижа за нищо.

# 238
Здравейте. Търся препоръка за добър аниматор. Част сме от родителски кооператив, дъщеря ми става на 4 год след седмица и ми се иска с нещо да изненадам децата. Иска ми се човек който да им прави различни игри,имаме двор на който мислим да нарлавим рд ако е ок времето. Благодаря предварително !

# 239
Здравейте. Търся препоръка за добър аниматор. Част сме от родителски кооператив, дъщеря ми става на 4 год след седмица и ми се иска с нещо да изненадам децата. Иска ми се човек който да им прави различни игри,имаме двор на който мислим да нарлавим рд ако е ок времето. Благодаря предварително !

Доволна съм много от Виктор - http://www.myevent.bg/

Общи условия

Активация на акаунт