Деликатно

• 10 911
  • 75
  •   1
Отговори
# 30
Темата е деликатна-алкохол.Жена алкохоличка.Млада,здрава,красива с 3 деца..но пие.Какво да направи мъжа,че да я отърве?И има ли изобщо такъв вариант ако тя не го иска?
Ако имате някакъв опит-споделете
Млада-сигурно
здрава-съмнявам се
красива-не за дълго
Няма какво да направи мъжа, докато я придума да се лекува, вече ще е късно за лечение. После децата ще пораснат, хората ще забравят и така. Няма нужда от тема чак.

# 31
Не мисля, че анонимните помагат, по скоро при тях можеш да идеш на по-късен етап за запазване на успеха. В началото си трябва твърда ръка, забрани и специалисти!
Това.
Joy
Значи, казваш - на алкохолик не му трябва твърда ръка, не му трябва забрана и лекар? Трябват му събрали се 10 алкохолика на едно място, споделящи си нещата от живота  hahaha
Страхотна си, дано само не те последва някои... Whistling

# 32
Алкохолизмът е реакция на организма спрямо алкохола на подобаваща алергичните реакции.

Това пък е абсолютна глупост.
Що бе, повечето алкохолици чудесно си се оправят с него Laughing Алерген е чистата водица при повечето.
Напълно и ако са го разбрали се оправят наистина. Само чиста вода.

# 33
Да не бъркаш деликатно с деликатес? Може да й предложиш деликатеси, мезе за да влиза по-лесно глътката и да не се опива така лесно.

Излагаш се напоследък. Няма ли нещо от под вашите чаршафи?

# 34
Да не бъркаш деликатно с деликатес? Може да й предложиш деликатеси, мезе за да влиза по-лесно глътката и да не се опива така лесно.

Излагаш се напоследък. Няма ли нещо от под вашите чаршафи?

Явно не, та подпука съседите.

# 35
Цялото и семейство е наясно с проблема.Тъпо е,че са я оставили на самотек.
Под моите чаршафи няма нищо.Искаше ми се да разбера кое е толкова страшно в живота,че да се пропиеш и да се  излагаш до такава степен.Явно май никой не знае.И по-добре де

# 36
Да не би жената да пие, защото е заобиколена от морализатори като авторката на темата, това адски я дразни, защото такива хора се усещат по погледа. Поглед, пълен с праведен укор, който те пробожда като стрела.

А после искат ТИ, именно ти, като отделна личност, да се мъчиш и гърчиш, за да изглежда светът им приемлив. Вместо да направят света приемлив, така че хората просто да нямат нужда да пият.

Пак питам, кое е това нещо, което е довело до алкохолизъм и дали е изцяло у жената...

Сега Андариел ще дойде с науката как алкохолизмът е в мозъка, а аз превантивно ще кажа да се търсят причини от сферата на магическия реализъм, защото за щастие светът е по-интересен, отколкото Андариел си представя.

# 37
  • Kопенхаген
Не е задължително да ти се случи нещо страшно в живота, че да се пропиеш.
Познавам такава жена- алкохоличка, навярно от там е тръгнала беше дългогодишна сервитьорка. Мисля, че семейството и е добро и няма това да е причината. Навярно трябва да имаш не желязна а стоманена воля за да се измъкнеш от това.

*Мира* , а ти виждала ли си я в нетрезво състояние през деня?

# 38
Всеки ден я виждам!От 9 сутринта!Това едва ли има знаение,де

# 39
  • Kопенхаген
Oт 9 сутринта е вече натаралянкана така ли?

# 40
Цялото и семейство е наясно с проблема.Тъпо е,че са я оставили на самотек.
Под моите чаршафи няма нищо.Искаше ми се да разбера кое е толкова страшно в живота,че да се пропиеш и да се  излагаш до такава степен.Явно май никой не знае.И по-добре де

Ами, попитай я просто.
За всеки е различно, но колкото и романтично-сантиментално да е търсенето на причина, често такава няма. Пият, щото им се пия. Все едно да питам майка си защо пуши по две кутии цигари на ден- навик и пристрастяване.

# 41
  • Kопенхаген
Всъщност каква е целта на авторката да помогне по някакъв начин на въпросната алкохоличка или просто да се запише с поредната сеирджийска тема?

# 42
  • София
Всъщност каква е целта на авторката да помогне по някакъв начин на въпросната алкохоличка или просто да се запише с поредната сеирджийска тема?
Второто.

# 43
  • Kопенхаген
Второто.
Не си спомням коя беше точно, но редовно я обвиняваха, че разнася по форума познати и комшии, явно тук друг е повел щафетата  Grinning

# 44
  • София
Второто.
Не си спомням коя беше точно, но редовно я обвиняваха, че разнася по форума познати и комшии, явно тук друг е повел щафетата  Grinning
Не. Просто започвам да мисля, че Мира я блазни да е в светлината на прожектора Thinking
"Помощ, бебето ми има крусти" няма да е темата на деня, виж съседката пиянка е друго нещо...
Кога дребното клюкарстване напусна площадките и навлезе във форума?

Общи условия

Активация на акаунт