СЕДМОКЛАСНИК шапката си мята, нека мама балове да смята! Празнична 1-во Юнска!

• 53 199
  • 820
  •   1
Отговори
# 405
Последните 2 дни не съм ви чела, че бяхме на фестивала и нямах време, за това извинявайте ако е пускано, но ...
 " По-високи оценки на изпитите на седмокласниците по математика и по български език в сравнение с 2010 и 2011 година очаква министърът на образованието Сергей Игнатов, като прави уговорката, че към момента на изказването си разполага само с предварителни данни." - от страницата на "Наръчника" във Фейсбук.

# 406
  • София
Еееее, кофти така  Crossing Arms Първо до 04.06, после следобяд, пък сега късно вечерта ooooh! Ще си почакаме днес повечко, само дано не им се скапе системата довечера, че като се накачулят толкова мнохо хора   #Crazy

# 407
  • гр.Варна
Успех на дечицата ви днес!!!!!  bouquet
Миналата година резултатите излязоха вечерта към 17.30 часа,доколкото си спомням. Thinking
Но може тази година да се смилят най-вече над майките Simple Smileи да ги пуснат по-рано.
Стискам палци и да се похвалите после. Simple Smile

# 408
Успех на децата ! Hug
И аз ще следя за детето на приятелката ,дано да е по-скоро  Thinking

# 409
  • София
Успех на всички форумски седмокласници, а и на останалите! И аз съм в групата на тръпнещите в очакване.

# 410
  • София по рождение
Здравейте, еййй ще ни скъсат нервите тия...

Питам се, ако наистина пуснат резултатите по-късно от предвижданията, кога училищата ще разлепят списъците...през нощта ли?! #Crazy
Накоя от вас беше споменала, че миналата година следобед представител от училището взима данните и ги носи в училище. През това време се качват в сайта. Сега как ли ще е? newsm78

# 411
 Успех на дечицата ни!

# 412
  • София
Само още няколко часа Rolling Eyes До сега бях спокойна, но започнах да се вълнувам вече.

liebesbaer, благодаря за почерпката, като за предиобед е идеална. За следобед, ако може нещичко по-твърдо Laughing.

Успех на всички деца  bouquet

# 413
  • Пловдив
Успех на всички днес!
Пускам си компютъра и едва ли не си мислих, че вече ще има излезнали резултати и съм закъсняла, а то чак вечерта...еее. Simple Smile
Пожелавам на всички лек ден и дано резултатите са около тези, които очакваме, да няма големи разминавания и от там разочарования! Още веднъж..Успех! Simple Smile

# 414
  • София
Добро утро и от мен!  Успех на децата ни! newsm10 Дано сме много щастливи довечера и ние и те!
Дъщеря ми е с такива високи очаквания, та умирам от страх, да не я попарят с оценките. Май не вярвам много в детето си. Дано всичко се подреди по най-добрия начин!
Успех още веднъж на всички!

# 415
Запишете и мен в групата на тревожните майки  ooooh!  До вчера моят син не се притесняваше, но днес отново започна да смята точки, оценки, бал....дано най-после да излязат резултатите и да знаем със сигурност. Имам спомен, че предишни години обикновено резултатите излизаха вечерта преди обявената дата и на сутринта дори бяха разлепени списъците. Тази година ще почакаме, няма как ...
Успех на всички!!! и спокойствие, въпреки че трудно мисля  за работа днес  Blush

# 416
Привет и от мен.   bouquet
Още малко търпение.. къде да го намеря обаче :
тук - http://7klas.mon.bg/

Тук надали ще намерим търпение! Но тук определено е истината!  Mr. Green Mr. Green

smile3521
Ох, не мога да се съсредоточа днес в работата
Надали някой може.......а аз след час съм на изпит и ми идва да не отида. Уж спокойствие до сега, ама вече ми дойде в повече спокойствието...
Пожелавам на всички още мааааалко търпение и повод за радост довечера newsm10

# 417
Днес е денят Х Laughing Виждам развълнувани майки, на които работният ден днес ще прекълено дълъг. Очаквам оценките към 17 часа. Поела съм ангажимент да се обадя на сестра ми за резултата, защото техния компютър се развали. Предполагам, че ще продънят телефона ми да питат Joy
Днес друга моя ученичка е на изпит по БЕЛ в ПУ. Дано кажат темата на есето... Thinking

# 418
Момичета, токова ми е свито, че все едно пак е 21 или 23 май Wink
Значи, според думите на министъра, няма да се променя формулата...

# 419
Здравейте! Виждам, че очакванията ни са високи, на министъра - също. Резултати късно вечерта звучи доста изнервящо, но ще чакаме. Дано само не спрат часовниците в полунощ, ако не успеят в рамките на денонощието. Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт