СЕДМОКЛАСНИК шапката си мята, нека мама балове да смята! Празнична 1-во Юнска!

• 52 732
  • 820
  •   1
Отговори
# 585
Спокойно,няма да блокира . PeaceПоне миналата година нямахме проблеми. Simple Smile
Така ме успокоявате щото не знаете къв съм Марко Тотев азе:-)))

# 586
Здравейте, майчета!
Включвам се при вас с молба да малко помощ. Синът ми в момента е 11 клас. Но една приятелка ме пита как се преценява къде са го запише - къде ще има повече шанс.
Когато синът ми кандидатства си спомням, че гледахме едни таблички с баловете за приеми по години и по училища, за да преценим миналата година с какъв бал са влизали и да решим къде за го запишем.
Сега обаче не си спомням къде сме ги гледали тези статистики и не мога да ги намеря.
Можете ли да ми помогнете? Къде мога да видя с какви баловете по години са влизали децата по училища!

Naddya, благодаря! Но не мога да отворя този сайт нито с мозила, нито с интернет експлорена.
 Sad

# 587
Mиналата година мисля че резултатите излязоха около 17.30 часа. Не е имало проблем, нищо не блокира.  Simple Smile

# 588
  • Varna
Здравейте момичета,
Току що ми се обади синът ми, че са разлепили резултатите на стената училището. Става въпрос за МГ Варна. Той е с 5.696 по БЕЛ и 5.768 по МАТ

# 589
  • гр.Варна
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,браво ,първите отлични оценки. smile3501

# 590
  • София
Браво Пролет почвай да черпиш!  Grinning

# 591
Честито! Резултатите са страхотни!

# 592
  • София
Здравейте момичета,
Току що ми се обади синът ми, че са разлепили резултатите на стената училището. Става въпрос за МГ Варна. Той е с 5.696 по БЕЛ и 5.768 по МАТ

Първото супер представяне. А ние - след малко ....  Hug Hug

# 593
  • София
Браво:)

# 594
Здравейте момичета,

Браво на Вас!Ние ще чакаме...

# 595
  • София
ДанО да провлачи крак за шестици!

# 596
  • София
Здравейте, майчета!
Включвам се при вас с молба да малко помощ. Синът ми в момента е 11 клас. Но една приятелка ме пита как се преценява къде са го запише - къде ще има повече шанс.
Когато синът ми кандидатства си спомням, че гледахме едни таблички с баловете за приеми по години и по училища, за да преценим миналата година с какъв бал са влизали и да решим къде за го запишем.
Сега обаче не си спомням къде сме ги гледали тези статистики и не мога да ги намеря.
Можете ли да ми помогнете? Къде мога да видя с какви баловете по години са влизали децата по училища!

Naddya, благодаря! Но не мога да отворя този сайт нито с мозила, нито с интернет експлорена.
 Sad

Виж на сайта на Регалия 6, там по-надолу има тази статистика за миналата година.

# 597
  • София по рождение
то ще излезе така, че в училищата ще разлепят резултатите по-рано, отколкото в сайта, аз до такива изводи стигам newsm78

Е, точно затова се обадих в нашето училище. Отговорът бе, че първо качват резултатите на сайта на МОМН /да сме го следили/ и после ги изпращат по мейла на тях. Но, първото, което ми казаха е: "Чакаме ги и ние".
Като я попитах кога ще ги изнесат в училището, ако им ги изпратят в 18 ч, тя ми отговори, че можело и утре!!!

1. Как така ги чакат вече /всеки момент/, ако ще получат мейла след качването им в сайта?
2. В Наръчника пише или някой бе споменал тук, че всяко училище има определен човек, който в ранния следобед отива да ги вземе, връща се в училището и ги разлепят. Какъв мейл чакат тогава?!

Объркана работа...затова ще си намеря накакво занимание до 18 ч., че ми писна от тоя и оня.

# 598
Здравейте момичета,

Браво на детето !

# 599
Браво за отличните резултати! Пожелавам и на другите дечица отлични оценки!  newsm10 newsm10  Hug

Общи условия

Активация на акаунт