СЕДМОКЛАСНИК шапката си мята, нека мама балове да смята! Празнична 1-во Юнска!

• 52 745
  • 820
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Идвам и аз да повися с вас на черешата! Laughing Добре че сутринта ви прочетох преди работа и излязох подготвена, че резултати ще има чак вечерта. Mr. Green

Страхотно стихотворение на Русалката! smile3501

Очаквам всякакви дивотии и "сензационни" новини да се изсипят по вестниците, както обикновено. ooooh!

# 571
  • Пловдив
В училището на сина ми са съобщили, че резултатите ще бъдат разлепени в 17,30ч.

# 572
Резултатите от националното външно оценяване на седмокласниците по български език са добри и доста по-високи в сравнение с миналата година по отношение на втория модул на изпита, който включваше преразказ. Това съобщи заместник-министърът на образованието Милена Дамянова. Тя припомни, че оценките ще могат да бъдат проверявани днес след 18 часа на сайта на просветното министерство с помощта на ЕГН и входящ номер на ученика.

Тази част от съобщението поне аз мисля, че е за седмокласниците, цитирах го по-горе с линк в отговор на чуденките кога най-сетне ще можем да направим справка какво са забъркали децата ни  Hug

# 573
  • София
От яд написах едно дълго мнение и го изтрих без да искам и сега още повече ме е яд.
Как може при готови резултати да кажат, че статистика по успеваемостта ще излезе СЛЕД 1 СЕДМИЦА????? Обработката става за броени минути.
За нас е изключително важно да разберем каква е успеваемостта, след като разберем оценките на децата ни, за да видим дали ще се вдигне балът за така бленуваните училища. Без тази статистика, каквито и  оценки да излязат, ще сме на тъмно. Направо ни пържат на бавен огън!!!!

Ще споделя какво беше при големия преди години.По същия начин успеваемостта излизи късно,а на нас ни трябваше веднага.Не съм компютърен спец,но доколкото разбрах резултатите не излизат в екселски варинта и аз на ръка за Бургас си направих таблица.Не ми отне много време,защото синът ми имаше много високи оценки и просто сметнах колко деца от всичките са преди него.

Аз като леля цялата треперя,не знам какво остава за вас.Ще остана тук да следя и ви стискам палци.

Статистика можеш да си направиш сама, ако разполагаш със списък с резултатите на всички деца. Но такъв списък няма откъде да вземеш към днешна дата..Можеш да се поразходиш през няколко училища и да се ориентираш по списъците с резултатите на възпитаниците им как се движат оценките, но нищо повече...

# 574
  • Добрич
Според мен става въпрос за НВО за 4 клас, това за училището от Кюстендил..

# 575
Тук пише, че ще могат да се видят резултатите по БЕЛ, а по математика???

# 576
  • София
а аз вися и на черешата по физика! Чакам да изкарат теста с отговорите, че да видим какво е направило детето. Поне покрай този изпит убихме няколко часа в мисли за него, ама сега ме налегна нервата съвсем. Ужким не били много трудни, но хич не е сигурна доколко е вярно написаното.

# 577
  • гр.Варна
Както винаги журналистите все нещо не са разбрали. Shocked
Днес излизат резултатите и по двата предмета. Peace

# 578
то ще излезе така, че в училищата ще разлепят резултатите по-рано, отколкото в сайта, аз до такива изводи стигам newsm78

# 579
Здравейте, майчета!
Включвам се при вас с молба да малко помощ. Синът ми в момента е 11 клас. Но една приятелка ме пита как се преценява къде са го запише - къде ще има повече шанс.
Когато синът ми кандидатства си спомням, че гледахме едни таблички с баловете за приеми по години и по училища, за да преценим миналата година с какъв бал са влизали и да решим къде за го запишем.
Сега обаче не си спомням къде сме ги гледали тези статистики и не мога да ги намеря.
Можете ли да ми помогнете? Къде мога да видя с какви баловете по години са влизали децата по училища!

# 580
Това, че изпитите са "по-лесни" не бива да ни успокоява, като не знаем нашите си резултати ooooh!  Все по-нервно ми е вече, дано синът ми да е по-спокоен. Не смея да му де обадя, че ще ме усети колко съм се сбъркала  Grinning

# 581
  • София
Здравейте, майчета!
Включвам се при вас с молба да малко помощ. Синът ми в момента е 11 клас. Но една приятелка ме пита как се преценява къде са го запише - къде ще има повече шанс.
Когато синът ми кандидатства си спомням, че гледахме едни таблички с баловете за приеми по години и по училища, за да преценим миналата година с какъв бал са влизали и да решим къде за го запишем.
Сега обаче не си спомням къде сме ги гледали тези статистики и не мога да ги намеря.
Можете ли да ми помогнете? Къде мога да видя с какви баловете по години са влизали децата по училища!

# 582
И аз тръпнеща майка на седмокласник са цопвам тука да гризя нокти с вас:-) Питам се, защото съм убедена че в 18 и две минути сайта на МОН ще блокира, дали има алтернативен вариант. В Мрежата де, иначе списъците в училище е ясно.

# 583
  • гр.Варна
Спокойно,няма да блокира . PeaceПоне миналата година нямахме проблеми. Simple Smile

# 584
  • София
И аз тръпнеща майка на седмокласник са цопвам тука да гризя нокти с вас:-) Питам се, защото съм убедена че в 18 и две минути сайта на МОН ще блокира, дали има алтернативен вариант. В Мрежата де, иначе списъците в училище е ясно.

Да изчакаш да го разблокират ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт