СЕДМОКЛАСНИК шапката си мята, нека мама балове да смята! Празнична 1-во Юнска!

• 52 730
  • 820
  •   1
Отговори
# 555
  • Добрич
Докато излязат резултатите тази вечер, ще изпишем И тази темичка  Laughing

# 556
  • гр.Варна

Neda,днес излизат резултатите и по двата предмета.

# 557
Значи след като излизат две оценки /една от НВО и една за кандидатстване/ тази за кандидатстване влиза като балообразуваща,а тази от НВО? Защото аз доколкото разбрах се кандидатства с оценките и от двата модула.. тоест че ще има само една оценка?

[img]http://СПИСЪК      
         с резултатите от изпита      
         по Математика      
         400046 - МГ "Д-р Петър Берон", ГР.ВАРНА      
         към  11.06.2010      

Вх.№   Оценка   Оценка
            външно оценяване    приемен изпит
         301422   6   5,732
         301423   6   6
         301424   5,729   5,714
         301425   6   6
         301426   6   5,893
         301427   6   5,893
         301428   6   5,732
         301429   5,906   5,679
         301430   6   6
         301431   6   5,75
         301432   6   5,536
         301433   5,847   5,393
         301434   6   6
         301435   5,847   5,964
         301436   5,847   5,964
         301437   5,847   5,75
         /img] Копирала съм част от резултатите от 2010 за МГ-Варна - така излизат списъците по гнездата!Първата оценка е само от 1-ви модул, а втората от двата модула-1-ви+2-ри!

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 14:46 от dim_rosi

# 558
Училище от Кюстендил с най-високи резултати от НВО Това съобщи заместник-министърът на образованието Милена Дамянова. Тя припомни, че оценките ще могат да бъдат проверявани днес след 18 часа на сайта на просветното министерство с помощта на ЕГН и входящ номер на ученика.

# 559
От яд написах едно дълго мнение и го изтрих без да искам и сега още повече ме е яд.
Как може при готови резултати да кажат, че статистика по успеваемостта ще излезе СЛЕД 1 СЕДМИЦА????? Обработката става за броени минути.
За нас е изключително важно да разберем каква е успеваемостта, след като разберем оценките на децата ни, за да видим дали ще се вдигне балът за така бленуваните училища. Без тази статистика, каквито и  оценки да излязат, ще сме на тъмно. Направо ни пържат на бавен огън!!!!

# 560
Училище от Кюстендил с най-високи резултати от НВО Това съобщи заместник-министърът на образованието Милена Дамянова. Тя припомни, че оценките ще могат да бъдат проверявани днес след 18 часа на сайта на просветното министерство с помощта на ЕГН и входящ номер на ученика.

Подхвърлят ни от време на време по трохичка. Защо не публикуват резултатите??? Само подхвърлят някакви откъслечни данни, които ни хвърлят в още по-сериозни притеснения #2gunfire

# 561
  • София
На въпрос защо няма нито едно софийско училище сред първите пет по успеваемост, събеседничката обясни, че задълбочените анализи на резултатите тепърва предстоят и една от основните задачи на Регионалния инспекторат ще бъде да проучи своите училища, да направи съпоставителен анализ на резултатите, но резултатите в София са обезпокоителни. Това е областта с най-много училища в страната и е обезпокоително училище от София да не присъства сред първите пет с най-високи резултати, каза тя. Най-високи са резултатите на училище от Кюстендил.

# 562
Днес на дъщеря ми в училището са им казали резултатите по другите предмети на НВО

# 563
  • София

Това е някаква манджа с грозде - започват със седмокласниците, но след това с тези ЧО и ЧП според мен коментират четвъртокласниците  ooooh!
Поредният неосведомен журналист, предполагам ...

# 564

В статията се говори за предмети Човек и общество и Човек и природа! Такова нещо в 7-ми клас няма. Предполагам, че става дума за резултатите на 4 клас.

# 565
  • София
Втората е по-ниска ,ако на втория модул има детето по нисък резултат от на първи, но може и да е по-висока ако е обратният вариант,
Не може да стане, понеже макс. за първи  модул е 65, а  за втори 35.  Peace

Може. Peace Пример:
Дете има на 1 модул точки, едва стигнали му за 3. Тоест около 16-17.Остава обаче на втория модул и от него успява да изкара цели 10 точки. Напълно възможно е, с оглед на това, че  има задачи със свободен отговор, на които лесно може да му бъде подсказано.А и на 23 и 24 зад дават точка за всяка правилна стъпка или рационализиране.Така точките стават вече  27 и оценката за кандидатстване е  вече  към 3,40.

Миналата година в math10, сайта за математика,беше писало дете с двойка на 1 модул заради недостатъчно точки, но с тройка за кандидатстване, тоест няколкото точици от 2 модул са го дръпнали .

# 566
  • гр. София

Това е някаква манджа с грозде - започват със седмокласниците, но след това с тези ЧО и ЧП според мен коментират четвъртокласниците  ooooh!
Поредният неосведомен журналист, предполагам ...

Май да.  Simple Smile

# 567
  • Бургас
От яд написах едно дълго мнение и го изтрих без да искам и сега още повече ме е яд.
Как може при готови резултати да кажат, че статистика по успеваемостта ще излезе СЛЕД 1 СЕДМИЦА????? Обработката става за броени минути.
За нас е изключително важно да разберем каква е успеваемостта, след като разберем оценките на децата ни, за да видим дали ще се вдигне балът за така бленуваните училища. Без тази статистика, каквито и  оценки да излязат, ще сме на тъмно. Направо ни пържат на бавен огън!!!!

Ще споделя какво беше при големия преди години.По същия начин успеваемостта излизи късно,а на нас ни трябваше веднага.Не съм компютърен спец,но доколкото разбрах резултатите не излизат в екселски варинта и аз на ръка за Бургас си направих таблица.Не ми отне много време,защото синът ми имаше много високи оценки и просто сметнах колко деца от всичките са преди него.

Аз като леля цялата треперя,не знам какво остава за вас.Ще остана тук да следя и ви стискам палци.

# 568

Ще споделя какво беше при големия преди години.По същия начин успеваемостта излизи късно,а на нас ни трябваше веднага.Не съм компютърен спец,но доколкото разбрах резултатите не излизат в екселски варинта и аз на ръка за Бургас си направих таблица.Не ми отне много време,защото синът ми имаше много високи оценки и просто сметнах колко деца от всичките са преди него.

Аз като леля цялата треперя,не знам какво остава за вас.Ще остана тук да следя и ви стискам палци.
slavka70, благодаря ти за мнението. Аз доколкото виждам, в сайта на МОН мога да видя оценките само на моето дете. Ако имаше как да видя всички оценки, тогава, аз сама щях да си направя тази статистика, но не знам къде да търся оценките на всички деца в София?

# 569

Общи условия

Активация на акаунт