СЕДМОКЛАСНИК шапката си мята, нека мама балове да смята! Празнична 1-во Юнска!

• 52 750
  • 820
  •   1
Отговори
# 540
Изхвърлила съм листа на който пишеше входящия номер на сина ми.Има ли друг начин да проверя резултатите му?

# 541
Изхвърлила съм листа на който пишеше входящия номер на сина ми.Има ли друг начин да проверя резултатите му?

В Наръчника на Ню Импрес пише, че служебните бележки се разпечатват в училището и при загубване директорът може да разпечата нова, така че обади се в училището и питай дали ще направят това, по скоро помоли поне да ти кажат номера на детето, защото изглежда не са длъжни да правят каквото и да е!

# 542
СЪОБЩЕНИЕ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА
4 юни 2012 г.

Във връзка със зачестилите запитвания относно обявяване на резултатите от националното външно оценяване за учениците от 7. клас, информираме всички заинтересовани страни, че резултатите ще бъдат публикувани след 18,00 часа на страницата на МОМН.

Мисля си, че под 4 юни следва да се разбира работният ден или с други думи до 18 часа. Ама ако администрацията се води на ненормиран работен ден, това променя нещата...Както и да е - останаха още някакви си 214 минути, след което дано не се налага да рестартираме броячите.

# 543

В такъв случай , май трябва да се ходи пред школото и да се гледат от там оценките!

# 544
  • в семейството
Не мога да си обясня, как изпитните работи ги прегледаха 2 пъти за една седмица, а обработката на резултатите и те за една седмица. Предполага се, че преглеждането изисква повече време, отколкото обработката с програми и извличане на статистика.
Да ни ги бяха дали на нас да ги нанасяме и да им ги обработим. Щяха да са готови още в сряда  Laughing

P.S. Не мога да публикувам  Laughing

# 545
  • София-Младост
Питай си детето, може да го е запомнил Simple Smile Иначе на място в училището.

# 546
Значи, първо беше "до 4 юни", после стана "на 4 юни", след това "следобед", малко след това "късен следобед" и накрая "след 18 часа", което си е направо вечер и звучи доста неопределено - то и полунощ е след 18 часа...Сега остава само да кажат, че са имали предвид до края на деня, ама по Гринуич. Ако се е целяло нагнетяване на напрежението, получава се перфектно.

Признавам, че и мен чакането ме изнервя и дори и днес дори не съм на работа, съвсем не мога да се съсредоточа върху нещо приятно, а през минута рефрешвам някакви сайтове.
Мислех си, че щерката няма да е притеснена, но преди малко ми звънна, за да ми каже, че корем я боли от безпокойство, като разбрала за късния час на обявяване на резултатите. В същото време в училище текат изпитвания за оформяне на срочни и годишни оценки. Дано е в кондиция.

Искрено се надявам сайтът да работи добре, когато качат резултатите, защото в противен случай ще си спестя и тази поредна доза нерви, като паркирам пред училището.

Как са вашите деца, тревожат ли се?
И друго, от последната минута - учителката по география казала, че кой каквото изкара на НВО, това ще му пише за годината. Моята нещо се е притеснила...

# 547
 Пфффф.... наистина се нагнетява напрежението  ooooh!

# 548
Значи след като излизат две оценки /една от НВО и една за кандидатстване/ тази за кандидатстване влиза като балообразуваща,а тази от НВО? Защото аз доколкото разбрах се кандидатства с оценките и от двата модула.. тоест че ще има само една оценка?

П.с. съгласна съм с fotka  Laughing Laughing

# 549
  • София
Имах предвид, че оценката ще е по-висока ако детето е правило и втори модул, отколкото, ако точките само от първи модул се приравняват към 100.  Hug Hug

# 550
Naddya ясно,то всъщност без втория модул бала става.. прекалено нисък

# 551
  • Там, където ме обичат
Втората е по-ниска ,ако на втория модул има детето по нисък резултат от на първи, но може и да е по-висока ако е обратният вариант,
Не може да стане, понеже макс. за първи  модул е 65, а  за втори 35.  Peace

# 552
  • гр.Варна
Оценката от ВО при нас миналата година я писаха като текуща,за вас е важна оценката за кандидатстване,т.е. втората оценка

# 553
  • София
Можеха и по-рано да го напишат "Резултатите от външното оценяване след 7. клас ще бъдат публикувани на 4.06.2012 г. след 18 часа", какво им пречеше.  ooooh!
Русалчице, благодаря ти за актуализирания стих, не може по-вярно да се пресъздаде тази идиотия - 7-ми клас.   bouquet
И да попитам, по- долу някой беше написал, че днес ще излязат  само резултатите по БЕЛ. Вярно ли е това?
Учебниците ние си ги купуваме мисля, но като се има предвид колко помагала купувахме и до сега, май няма да е голяма разлика в семейното перо. ooooh!
Моля да направите срещата по-късничко, за да не си разкъсваме почивните дни. Нека да е привечер, много искам да се запознаем, а ще пътуваме и няма да мога да се върна за обяд. Разбирам аргумента за спящите по-малки братчета и сестрички, но ... "Никой не е длъжен да гледа на бабите внуците"  Joy Каквото решите, може пък на финала да дойда, за най-веселата част, вече ще сте прегракнали и напили.  hahaha
Докато пиша 17 нови публикации.  Joy

# 554
  • Там, където ме обичат
В у-щето ще има хартиени списъци. По имена, доколкото си спомням.

Общи условия

Активация на акаунт