СЕДМОКЛАСНИК шапката си мята, нека мама балове да смята! Празнична 1-во Юнска!

• 52 756
  • 820
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Оценките са две, но докато излязат сами ще започнем да си говорим ....  #Cussing out #Cussing out
Както разбрах втората е по-ниска и с нея се кандидатства.

Не, втората оценка е точките от първия и втория модул, взети заедно. Така че при всички условия ще е по-висока от тази на първи модул, защото дори и да има 5 точки за втори модул ще вдигне оценката. Hug
Това не е вярно!Или поне не във всички случаи!

Пример: Дете с 63 точки на 1 модул ще има   първа оценка около 5,90. На втори модул, ако има 10 -15 точки, резултатът му ще е 78 точки. Така втората оценка ще е дооооооста под 5,90.

# 526
Втората е по-ниска ,ако на втория модул има детето по нисък резултат от на първи, но може и да е по-висока ако е обратният вариант, аз така разбрах поне, купих си наръчника за родители и 7-мокласници, ние естествено по математика очакваме втория вариант Embarassed
и аз нон стоп я рефрешвам, въпреки ,че знам ,че е мн рано,даже взех да си мисля ,че вече не работи , даже и не премигва Laughing
 абе момичета, защо говорим за точки ,нали резултата ще излезе като оценка, или се лъжа?

# 527
  • гр.Варна
Naddya,не е така.
Оценките са 2 за трета поредна година, откакто изпитите са с 2 модула. Първата оценка е отделена, тъй като тя е на ВО и може да се ползва като текуща срочна по предмета. Втората си е същинската, тази, с която кандидатстват децата ви. Дори дете, неявило се на втори модул ще има 2 оценки, като тази от ВО ще му е доста по-висока, тъй като се изчислява на база  максимални 65 точки, а втората - при 100.

# 528
Втората е по-ниска ,ако на втория модул има детето по нисък резултат от на първи, но може и да е по-висока ако е обратният вариант, аз така разбрах поне, купих си наръчника за родители и 7-мокласници, ние естествено по математика очакваме втория вариант Embarassed
и аз нон стоп я рефрешвам, въпреки ,че знам ,че е мн рано,даже взех да си мисля ,че вече не работи , даже и не премигва Laughing

Току що по радиото съобщиха, че оценките по БЕЛ били по-високи от миналата година, и че резултати ще ги обявят след 18,00 часа!

# 529
  • Добрич
По математика очаквам първата оценка за ВО за е по-висока от тази за кандидатстване.
А по БЕЛ мисля, че ще е обратно, поне по първоначални нагласи. Wink
Така, че няма правило явно.

В нашето училище са казали, че ще имат списъците в 16:00 днес. newsm78

# 530
Naddya,не е така.
Оценките са 2 за трета поредна година, откакто изпитите са с 2 модула. Първата оценка е отделена, тъй като тя е на ВО и може да се ползва като текуща срочна по предмета. Втората си е същинската, тази, с която кандидатстват децата ви. Дори дете, неявило се на втори модул ще има 2 оценки, като тази от ВО ще му е доста по-висока, тъй като се изчислява на база  максимални 65 точки, а втората - при 100.
   eine in Rente gegangene Nixe е права!

# 531
Привет и от мен, моя племенник ме натовари ето тук да следя за резултатите:
http://7klas.mon.bg/

# 532
Значи, първо беше "до 4 юни", после стана "на 4 юни", след това "следобед", малко след това "късен следобед" и накрая "след 18 часа", което си е направо вечер и звучи доста неопределено - то и полунощ е след 18 часа...Сега остава само да кажат, че са имали предвид до края на деня, ама по Гринуич. Ако се е целяло нагнетяване на напрежението, получава се перфектно.

# 533
Привет и от мен, моя племенник ме натовари ето тук да следя за резултатите:
http://7klas.mon.bg/

Точно там!

# 534
Привет,редовно ви чета,но моята тема е друга/дъщеря ми се разболя от диабет/,но сега вълненията ни съвпадат,защото завършва 7 клас !Имаме справочника на Ню Импрес,та там пише така:
"Самостоятелна оценка на втори модул няма.Точките,получени след преглеждане на работата от втория модул,се прибавят към точките от първия модул и сборът им се преобразува в оценка.Максималния брой точки 100,носи оценка отличен 6.00."Преписах дословно...
Мисля,че няма да е подвеждаща информация,а че това е верния начин за формиране на оценката.
Още малко остана...

# 535
да питам и аз нещо друго  докато чакаме , учебниците за 8-ми клас ние ли си купуваме вече?

# 536
СЪОБЩЕНИЕ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА
4 юни 2012 г.

Във връзка със зачестилите запитвания относно обявяване на резултатите от националното външно оценяване за учениците от 7. клас, информираме всички заинтересовани страни, че резултатите ще бъдат публикувани след 18,00 часа на страницата на МОМН.

# 537
Значи, първо беше "до 4 юни", после стана "на 4 юни", след това "следобед", малко след това "късен следобед" и накрая "след 18 часа", което си е направо вечер и звучи доста неопределено - то и полунощ е след 18 часа...Сега остава само да кажат, че са имали предвид до края на деня, ама по Гринуич. Ако се е целяло нагнетяване на напрежението, получава се перфектно.

#Crazy

# 538
  • София
да питам и аз нещо друго  докато чакаме , учебниците за 8-ми клас ние ли си купуваме вече?

Да, по всичко.

# 539
Да, от 8 кл. учебниците вече се купуват от родителите.

Общи условия

Активация на акаунт