СЕДМОКЛАСНИК шапката си мята, нека мама балове да смята! Празнична 1-во Юнска!

• 52 758
  • 820
  •   1
Отговори
# 510

Днес след 18 ч. на сайта на образователното министерство всеки ученик ще може да провери как се е справил на изпита за външно оценяване по БЕЛ. Това ще става чрез ЕГН и входящ номер на учениците.
Ами математиката ?!!!!  Tired

# 511
  • Там, където ме обичат
Привет, и аз вече съм на линия.
В момента тук сме около 150 човека.  Mr. Green

# 512
  • София
ха ха ха Mr. Green ще ставаме все повече май  Hug Знае ли някой кога ще бъдат обявени училищата гнезда?  newsm78

# 513

странно защо някои тук смятат, че казаното от него не е достатъчно официално! Това е точно човекът, който е най-наясно кое как е в тази кампания в Стара Загора.

само заради парадоксите, а и ще бъде официално за мен ако е на сайта на РИО..
[/quote]
Е, то и там може да се окаже, че не е съвсем официално. Shocked
[url|http://bnt.bg/bg/productions/69/edition/23323/otkrito_30_maj_2012_kak_v_nacionalnija_ni_otbor_po_matematika_popadnaha_uchenici_koito_ne_sa_preminali_vtorija_kryg_na_olimpiadata[/url]
Който не е гледал предаването, може да го направи. Може да послужи из а каляване на нервите до обявяване на резултатите. Simple Smile

# 514
  • София
Някой дали знае кои училища в София ще бъдат гнезда? Питах Google, но не можа да ми отговори. Ако сбъркам в заявлението за желаниата, дали дават повече формуляри? Има ли упътване какво точно се пише в него? Аз четох в справочника на ВЕДИ, но нещо не схванах. Училищата имат някакви номера и не знам те дали се вписват от ученика?

Отива се в училището-гнездо. В коридора има поставени чинове, на които сядат родители и деца, за да попълват заявлението. В същия този коридор има учители, чиято функция е не само да ви дадат  формуляр, но и да отговорят на  вашите евентуални  питания по попълването му.При грешка ще ви дадат нов. Peace
По стените в коридора са залепени списъци с  точните наименования като абревиатура на училищата по общини, както и паралелките в тях по профили, със съответните кодове. В заявлението вие попълвате в желания от вас ред САМО името на училището и паралелките със съответните профилиращи предмети, като спазвате начина за записване от списъците  - например 91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов", а не 91 ГПНЕ, 164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес", а не 164 ИЕГ. Кодовете се нанасят от приемащите заявленията вътре в класните стаи.Един ги диктува, а втори ги вписва.Това не пречи, разбира се, на странично листче да си нанесете кодовете и да правите сверка с нанасяното от учителя, приемащ документите ви. Но и да не го направите не е страшно. При евентуално разминаване на написана с думи паралелка и код, предимство има нанесеното от вас.

# 515
Попаднах на информация относно училищата гнезда, но не мога да разбера дали са за тази година...  newsm78 www.regalia6.com/p-kurs/gnezda_7_07.doc

# 516
До 18 ч. ще сме в очакване,все повече се притеснявам!Дано всички деца и родители са доволни от себе се!

# 517
  • Там, където ме обичат
Излизат две оценки за всеки изпит-първата е ВО,а втората е за кандидатстването. Peace
И аз това скоро го научих.

# 518
  • гр. София
Излизат две оценки за всеки изпит-първата е ВО,а втората е за кандидатстването. Peace
И аз това скоро го научих.

И аз. Мислех, че е само една.

# 519
  • гр. София
Попаднах на информация относно училищата гнезда, но не мога да разбера дали са за тази година...  newsm78 www.regalia6.com/p-kurs/gnezda_7_07.doc

Не, не е за тази година.  Peace

# 520
  • София
Оценките са две, но докато излязат сами ще започнем да си говорим ....  #Cussing out #Cussing out

# 521
  • Пловдив
Сори за спама, но толкова пъти рефрешнах страницата МОН днес - не е истина....

# 522
  • Там, където ме обичат
Оценките са две, но докато излязат сами ще започнем да си говорим ....  #Cussing out #Cussing out
Както разбрах втората е по-ниска и с нея се кандидатства.

# 523
  • София
Оценките са 2 за трета поредна година, откакто изпитите са с 2 модула. Първата оценка е отделена, тъй като тя е на ВО и може да се ползва като текуща срочна по предмета. Втората си е същинската, тази, с която кандидатстват децата ви. Дори дете, неявило се на втори модул ще има 2 оценки, като тази от ВО ще му е доста по-висока, тъй като се изчислява на база  максимални 65 точки, а втората - при 100.

# 524
  • София
Както разбрах втората е по-ниска и с нея се кандидатства.

Не, втората оценка е точките от първия и втория модул, взети заедно. Така че при всички условия ще е по-висока от тази на първи модул, защото дори и да има 5 точки за втори модул ще вдигне оценката.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт